Jump to content

Martorii ABS si ESP nu se sting


Recommended Posts

Ti-a intrat apa pe la cabluri sau in mufe. Scoate cate o mufa si vezi cand se opreste si daca ai apa in ea.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Al Bundy

    171

  • F l o r i n

    143

  • C_r_i_s_t_i

    51

  • Turbocip

    44

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Salutare,   Si eu am probleme cu martorul ABS care nu se stinge. Cred ca este vorba de unul din abs-urile de la scaune. Din cate am citit aici pe forum trebuie curatate, intarite, sau chiar puse pe di

Si restul erorii ?  

Problema am rezolvato , cauza martorilor abs&asr era banda magnetica roata spate stanga era ft ruginita . A trebuit schimbat cu tot cu rulment cost: 180 si manopera 50 lei 

Posted Images

  • 2 months later...
stancu iulian

am si eu un golf 4 1.4 16v benzina si am firele smulse din mufa senzorului abs de pa partea stanga fata. vreau sa refac aceasta conexiune electrica dar nu stiu daca are vreo importanta cum pun firele si anume daca conteaza pozitia lor,am doua variante una buna si una rea.multumesc 

Link to post
Share on other sites

Contează. După ce le legi îi faci diagnoză și acolo vezi dacă le-ai legat bine

Link to post
Share on other sites
stancu iulian

fara diagnoza nu se poate? ar trebui sa se stinga martorul daca este legat bine sau trebuie conectat la calculatorul de diagnoza,nu am diagnoza

o schema electrica se poate?

 

 

Edited by stancu iulian
Link to post
Share on other sites

NU are treaba pozitia firelor in mufa.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
andreidumitru

Salutare, in urma cu cateva zile mi s-au aprins martorii ABS+ESP in bord, am pus testerul si este eroarea 00287 - ABS Wheel Speed Sensor Rear Right (G44): Electrical Fault in Circuit.

Partea ciudata acum urmeaza, am facut un log in mers cu valorile citite de fiecare senzor iar cel cu eroare nu inregistrestreaza nimic pana la viteaza de 10km/h dupa care isi revine. A mai intalnit cineva comportamentul asta? Cand ajung la tara o sa dau roata si discul jos sa verific starea inelului ABS si a senzorului. Atasez si log-ul.

Mersi!

LOG-03-001-xxx-xxx.xlsx

Link to post
Share on other sites

daca este de la inel, ai eroare mecanica, stocata. Daca nu ai....si avand in vedere eroarea postat de tine...incepi intai cu verificare conector, cablaj , inlocuire senzor

Link to post
Share on other sites
andreidumitru

Ma gandesc ca nu prea are cum sa fie cablajul intrerupt din moment ce senzorul citeste dupa 10km/h. O sa cumpar un senzor nou, aveti vreo recomandare de producator?

Link to post
Share on other sites

Da, doar ca e bine sa verifici. Ceva cat de cat ok...bosch, valeo, etc

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Am rezolvat problema prin inlocuirea senzorului cu unul Hella si curatarea inelului de pe rulment.

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Senzori ABS noi.Am schimbat niste placute pe frig in 2015 si din graba am pus gresit suruburile la un etrier pe fata stricand filetul si am schimbat fuzeta cu un SH care era de la un Seat inloc sa dau cu tarod filet nou. De atunci ABS-ul si ESP-ul au probleme. Dar recent am avut aprins orice as fi facut, si de stergeam din VAG. Asa ca le-am schimbat. Acel disc intrerupt de la fuzeta pe care senzolul il citeste e usor diferit ca dimensiuni, pt ca e alta fuzeta. Si la geometrie a zis baiatu' ca nu le poate regla 100% nestiind ca-s diferite, desi se vedea. A fost usor de scos Senzorul din fuzeta Seat. A trebuit insa sa distrug complet pe cel din fuzeta Golfului, originala, nu a iesit altfel. Am aplicat pasta pe baza de cupru care pun la culisarea etrierilor in acele gauri in care intra senzorii inainte de montarea celor noi. Am scapat de martorii lui Iehova aprinsi in bord ( Fratele in Domnul ABS si Esp ).

123736678_374104840476947_5243669700086516574_n.jpg

128866466_1101733416935208_4891242233492921978_n.jpg

 

Edited by Alex2015
Link to post
Share on other sites
andreilancrajan

Salut,am si eu o problema cu martorii abs,esp si semnul franei de mana se aprinde impreuna cu un semnal sonor,de obicei in mers,am scanat si am urmatoarea eroare:

 

129981691_198498385192064_3867923691452579239_n.thumb.jpg.0d3784cb9dd563566487aa7bb6f1f1f1.jpg

Link to post
Share on other sites

Zice ca nu comunica cu pompa abs. 

Verifica sigurantele, alimentarile in mufa acesteia, cablajul.

Daca totul este ok, alta pompa abs

Link to post
Share on other sites

Martorul de la Frana de mana se mai aprinde si cand ai nivelul critic scazut de lichid de frana in rezervor. Probabil nu e cazul aici. Dar de verificat :)

Link to post
Share on other sites

clar nu este cazul aici...... cand se aprinde doar el, poate sa fie de la ce zici tu,

Link to post
Share on other sites
andreilancrajan

Lichidul de frână este la nivel,cand se aprind,se aprint toti trei odată,(cand si cand),azi am schimbat siguranta din interiorul masinii cea care tine de abs,erau piciorusele putin innegrite ,am facut cam 50 km inca nu s au aprins

Link to post
Share on other sites
21 hours ago, andreilancrajan said:

Lichidul de frână este la nivel,cand se aprind,se aprint toti trei odată,(cand si cand),azi am schimbat siguranta din interiorul masinii cea care tine de abs,erau piciorusele putin innegrite ,am facut cam 50 km inca nu s au aprins

De acolo era, problema alimentare 12v a pompei si nu mai lucra/comunica

Link to post
Share on other sites
andreilancrajan

Cand scoteam siguranta din panou facea exact asa cum facea in timpul mersului,este a treia zi si nu a mai dat eroare,o mai urmaresc...

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
Constantincatalin

Salut ! Am si eu eroarea g44 la roata dreapta spate cu martorii abs si esp aprinsi ! Pe vcds apare ca defect mecanic . Sa fie din cauza rulmentului ??

Link to post
Share on other sites
F l o r i n

Da, de la banda magnetica de pe rulment este. Inlocuire rulment

Link to post
Share on other sites
Constantincatalin

Multumesc Florin !!

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
On 05.12.2020 at 7:11, F l o r i n a scris:

Zice ca nu comunica cu pompa abs. 

Verifica sigurantele, alimentarile in mufa acesteia, cablajul.

Daca totul este ok, alta pompa abs

La mine oare ce o fi ? Am schimbat g200 mai precis ambii senzori de pe placuta aia de fier langa coloana volan si nu mai pot fi adaptati. Senzorii inlocuiti au acelasi cod cu cei pe care diagnoza i-a gasit defecti....senzor g200 era defect. Atasez si poze date de baiatu care s-a ocupat de acestia...multumesc.

20210407_183623.jpg

20210407_181729.jpg

20210407_181648.jpg

Link to post
Share on other sites
F l o r i n

si nu accepta nici dupa ce faci Login cu 40168 ?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri

 Ne cerem scuze că intervenim dar credem că folosiți un plugin de ad-block. 

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere ce sunt afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block. Ne-ar ajuta foarte mult sustinerea acestei comunitati. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante. Multumim! :)

PS: daca aveti probleme cu situl chiar si dupa ce a fost dezactivat adblocker incercati sa intrati din alt browser si discutati cu noi pe topicul Updete forum din aria acesta https://vwforum.ro/forum/20-anunturi-administrative-observatii-si-sugestii/
Exista si alte extensii (gen VPN) sau antivirus ce filtreaza traficul si pot bloca cookies. Verificati si pe acestea daca le aveti setate corect pentru vwforum.ro . Multumim

 

 

Accept