Jump to content

Problema dupa schimbare brate


zaxas
 Share

Postare recomandată

Salut,

se pare ca luna martie e luna belelor pentru mine.

am schimbat bratele bielete..cam tot ce inseamna sustinere roti fata.

dupa aceasta operatie mi se intampla urmatoarea problema:

- la mers cu viteza mica (intre 10-20Km/h) daca pun frana se aude un clank, iar daca am norocul sa fie si o groapa se aud niste pocnete.

Dupa ce am facut geometria mi-a aparut o abatere de -1,4 pe roata dreapta care mi s-a spus ca nu poate fi corectata la geometrie si tb verificata pozitia amortizorului sau ceva de genul asta.

Mentionez ca arcurile si amortizoarele le-am schimbat in oct 2008 iar bratele si restul subansamblelor roata ieri.

Are cineva idee de la ce s-ar auzi acest cloncanit. mentionez ca pe roata dreapta fata este mult mai proeminent decat pe stanga fata. Cei care mi-au facut geometria ziceau ca e posibil de la rulment,flansa sau amortizor, dar nu inteleg de ce se manifesta doar la viteza intre 10-20km/h, peste viteza asta pot trece peste gropi sau frana fara sa mai aud acele pocnituri.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tot eu,

astazi am observat ca acel clank il face si cand schimb din viteza a doua in a 3-a daca nu o turez prea mult(la 40-60km/h); daca nu este prea turata cand schimb a 3-a zgomotul nu se mai produce; la schimbarea in alte viteze nu se aude zgomotul.

nu a mai patit nimeni asa ceva?

Modificat de zaxas
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa nu fie vreun tampon de la motor..

Cam asa se manifesta..

Luigi Vicol

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca esti sigur ca zgomotul a aparut dupa schimbarea pieselor sigur cei care au lucrat acolo au gresit cu ceva asa ca mergi la ei sa mai verifice odata

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acel clank de care vb este ca si cum ar fi metal pe metal?da cu piciorul in roata unde se aude.da tare cu simt de raspundere ca nu ai ce sa strici.daca se aude si atunci,inseamna ca e de la etrier unde vine placuta mde frana,nu e prinsa bine.daca asta e motivul mai vb

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la modelul de a6 pe fata au niste arcuri care tin placutele de frina de pe exterior fixe pe etrier,cind aceste arcuri(sigurante)sint montate gresit sau lipsesc ai acele zgomote(pocnituri),daca imi aduc bine aminte a mai fost cineva cu acelasi defect si erau arcurite montate gresit,ca sa iti dai seama exact ar trebui ca sa te uiti la alt a6 sa vezi cum sint montate,se vad si fara sa dai roata jos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

problema rezolvata: suruburile de la bratul inferior si superior pe drapta nu erau stanse deloc, aveau joc.

stranse surburile si problema rezolvata

se poate inchide.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!