Jump to content

Probleme alarma (Touareg 7L)


johnny7577
 Share

Postare recomandată

De cateva zile am si eu o problema cu alarma stock de pe masina. (model 2006)

Porneste pe la 4 dimineata din senin, si nu inteleg de ce (incep sa cred ca am vecini in masina). Evenimentul s-a repetat azi noapte cam din ora in ora.

Ciudat este ca nu se opreste la deschiderea usilor (abia dupa ce urc si pornesc motoru se opreste). Este normal sa se comporte asa ?

Mentionez ca masina este in curte, deci nu exista posibilitatea ca cineva sa o miste sau sa traga de usi.

Alarma este cea din fabrica cu supraveghere interioara si senzor de tractare.

Poate cineva sa imi dea un sfat? Sau poate s-a mai lovit cineva de aceasta problema.

Exista vreun senzor in compartimentul motor sau in spatele rotii stanga fata ? (dupa o reparatie la niste furtune a aparut aceasta problema, desi poate nu sunt corelate).

Azi o sa dezactivez tractarea sa vad daca mai face, dupa o sa incerc cu supravegherea interioara singura mea problema este ca nu as vrea sa ma mai trezesc pe la 4 dim si eventual si alti vecini.

Multumesc anticipat.

PS. Poate un moderator sa corecteze descriptionul topicului (se vede ca sunt cam adormit)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi sa nu ai vecini de aia mici numiti soricei. Verifica bine dupa resturi pe la motor. Iti spune un om care a trecut prin prostiile astea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exact la ei ma gandeam si eu, m-am uitat si nu am gasit nimic suspect. Am desfacut si pe la filtre, nimic dubios sau resturi. Mai sap

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!

Acum cativa ani am avut o problema similara la passat b5...

Nu il pornisem o iarna intreaga si era bateria cam consumata; sporadic incepea sa piuie si reuseam sa o opresc numai dupa ce porneam motorul.

Iar atunci cand nu a mai avut putere nici sa descuie usile cu actionare din telecomanda s-a armat si a urlat cam 30 minute pana a murit bateria.

Pentru ca nu se mai putea deschide cu cheia decat portbagajul, i-am dat curent dintr-o alta baterie prin priza auxiliara, am descuiat-o si pornit-o in acelasi mod si intr-un final am inlocuit bateria veche.

Asta toamna, intr-o noapte la pescuit, m-am dat mare cu un gratar la lumina de xenon (evident cu motorul oprit, ca mai dormeau "mincinosii") si dupa vreo 3 ore am omorat touaregu' care implinea fix 2 ani.

Nu l-am putut porni sub nicio forma pana dimineata, cand l-am gasit ca nou (probabil cea de-a doua baterie a facut ceva minuni, habar n-am cum da' mi-a salvat onoarea).

Revenind la problema ta, daca nu l-ai gasit inca pe Jerry, merita sa-i iei putin tensiunea :)

Sper sa fi fost de folos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salut. Am si eu o problema si poate ar fi trebuit sa deschid un alt topic, dar nustiu cum. Asa ca va cer ajutorul aici si problema mea se prezinta in felul urmator: Aseara cand ma duceam si eu spre casa ca tot omul obosit dupa o saptamana de munca, brusc s-a declansat un semnal sonor in masina, am tras pe dreapta, s-a oprit motorul si a inceput sa tipe alarma masinii(originala). Dupa vreo 3 minute se opreste alarma, merge sa inchid/deschid usile din telecomanda cheii, fac contactul se incarca tot bordul normal, si cand ii dau cheie motorul nu mai porneste si incepe iar alarma. Mentionez ca nu-mi da nici o eroare in bord. Va rog un sfat sau o idee ca nu vreau sa raman fara masina de sarbatori...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Buna ziua. Dețin un Tuareg din 2005 și are montat o alarma KeyPIT și ma cam deranjează. La fiecare pornire de pe loc trebuie sa bag un anumit cod. Ce a-și putea face sa o anulez?

CBF72467-41E7-45A0-91BA-8937C7038D54.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!