Jump to content

DMC


nemet_tt
 Share

Postare recomandată

Man, faci in felul urmator: pe card/stick sau ce ai faci 5 foldere ( CD02 CD03 CD04 CD05 CD06) si bagi in fiecare muzica pe care o vrei.

Atentie folderul "CD01" dispare! Melodiile ce trebuiau bagate in CD01 le copiezi langa celelalte foldere in radacina cardului, si DMC-ul le va afisa pe display ca si cum ar corespunde CD01 si o sa le vada in felu asta si pe celelalte 5 foldere facute mai sus. Eu asa am la mine si functioneaza, imposibil la tine sa nu mearga daca faci la fel. Bafta!

Nu, la mine nu functioneaza metoda. In prima faza citeste CD01, dar apoi nu-l mai vede.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Fabiane, stii de ce este net superior xcarlinkului (cel putin a primei variante)? Pentru ca daca scoti cheia din contact fara sa opresti HU-ul, nu se blocheaza. NUs tiu acum daca cei de la xcarlink eu reusit sa faca update la chestia aia. Cat despre paraziti.. nu am avut plangeri :frigbaitata:

Modificat de RedFighter
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Eu am o mica problema cu parazitii atunci cand pornesc motorul. Din cate imi dau eu seama ar trebui montat un filtru de deparazitare. Pe care fir o sa vad in schema electrica de pe spatele HU.

A mai avut cineva o problema asemanatoare si-a rezolvat-o intr-un alt mod ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Am montat ieri filtrul de deparazitare pe alimentarea si masa navigatiei. Problema s-a rezolvat :angry:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Eu am RCD 300 care stie mp3... As vrea insa sa pot asculta de pe un stick sau card de memorie (si sa mearga si comenzile de pe volan)... Inteleg insa ca aceste interfete nu afiseaza titlul mp3-ului pe ecranul rcdului. Exista vreo solutie? Sau trebuie sa schimb rcdul cu totul...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Am XcarLink pe Audi Concert 2 de vreo 2 luni si nu am nici o problema cu parazitii sau cu blocare la scoaterea cheii din contact.Se pare ca si-au rezolvat problemele de acest gen.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Eu am un A4 B6 ( 1.9tdi / 2002 ) - si mi-am luat DMC varianta cu Bluetooth. Momentan nu am luat dispozitivul Bluetooth, insa am decis aa merg pentru versiunea asta ca e mai noua si oricum intr-un viitor relativ apropiat o sa iau si adaptorul.

De mers, merge in principiu fara probleme... Calitatea e impecabila, si sunt destul de pretentios la sunet. Pe masina am sistem BOSE ( pe Concert II ) si nu sesizez diferente intre CDul OEM si DMC ( bineinteles comparatia se face intre niste mp3-uri de buna calitate si un CD audio facut de mine din aceleasi mp3-uri :) ).

Pana ieri am folosit un SD vechi de 2GB, de o firma nu prea buna, nu mai retin numele, oricum nimic porno ... si la 3-4 zile, cand porneam motorul se aprindea playerul si DMCul era blocat in sensul ca auzeam niste tzacanituri foarte dese. Butonul RESET doar intrerupea alimentarea pentru moment insa nu rezolva problema, trebuia scos cablul din spatele DMC-ului si apoi o lua. Pornirea/repornirea motorului sau o pauza lunga nu rezolva problema. Solutia era decuplarea de la cablaj si gata. Ieri am achizitionat un stick 8GB Sandisk Cruzer Blade - si il tin in teste. So far, nici o problema cu blocarea - sper sa fi fost de la stick.

Am insa o alta problema destul de ENERVANTA: eu ascult pe langa muzica "normala" adica sub forma de mp3-uri cu o durata de 4-5-7 minute si muzica electronica sub forma de seturi ( mixuri ) lungi de 60-70 de minute. DMC-ul ruleaza si d-astea INSA daca vreau sa derulez pe piesa, cronometrul piesei urca in conformitate cu ce derulez eu si afiseaza timpul corect insa piesa efectiv canta de pe la minutul 1, nu chiar de la primele secunde insa undeva pe la secunda 20-30.

Exemplu concret : avem un set de 60 de minute si prima piesa din set e o piesa a lui Vali Barbulescu si apoi pe la minutul 4-5 se trece in alta piesa. Pe la minutul 6 deci eu ascult piesa 2 din set. Daca in momentul ala derulez pe piesa de la minutul 6 la minutul 7 ( sau oricare altul ) - playerul imi indica in mod corect minutul 7 ( sau unde m-am dus eu ) insa de auzit se aude tot piesa 1 :D Si faza funny e ca nu incepe exact de la inceputul piesei 1 ci pe undeva pe la secunda 20-30 astfel ca nu iti dai seama imediat ca te pacaleste... pur si simplu eu credeam ca e aceiasi piesa de mai multe ori :P Aceiasi problema apare si daca opresc motorul sau playerul si apoi repornesc. Adica eu momentan sunt la minutul 20, si opresc motorul. La urmatoarea pornire, piesa pleaca de la minutul 20 pe timer, insa de rulat efectiv ruleaza tot piesa 1. E o problema FOARTE ENERVANTA, pentru ca la un set de 60 de minute eu ascult TOT TIMPUL primele 2-3 piese pentru ca parcurg distante scurte prin oras, si nu exista nici un fel de posibilitate sa ascult piesa de la minutul 50 de exemplu fara sa trebuiasca sa las playerul pornit pentru 50 de minute.

Ce rugaminte am, cei care aveti atat xCarLink cat si DMC, intrati pe www.vibefm.ro si downloadati un set de acolo si probati si la voi. Vreau sa stiu daca problema e generala pentru genul asta de playere sau am eu o copie proasta. In rest la piese normale nu sunt probleme, se deruleaza ok, la oprit/pornit se reia piesa de la punctul de unde a ramas etc...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Later Edit : am zis sa incerc sa convertesc un set in WMA sa vedem ce se intampla. De data asta, daca incerc sa derulez, ma trimite exact la inceputul setului cu timer cu tot. La fel si daca opresc motorul si repornesc, indiferent unde ramasese rularea, el o ia de la cap.

Deci devine extrem de enervanta situatia cu fisierele de durata lunga ... astept sa-mi spuneti daca si la voi face la fel indiferent daca e DMC sau xCarLink.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Castravete, si la mine pe vw gamma facea exact la fel. Din piesele lungi nu ascultam la drumuri scurte decat primele 2-3 melodii. Nu i-am gasit rezolvare problemei, din pacate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

Noutati?

si al meu DMC face figuri acum

In sensul ca daca a stat masina in frig nu mai vede gamma cd changeru(DMC-u)

Trebuie sa decuplez din spate de la gamma si sa las o noapte decuplat

Ceva solutii?

toate cele bune

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 years later...

Salutare, 

Revigorez acest topic cu o intrebare: a testat cineva versiunea 3 a DMC-ului (cea care are si functia Bluetooth pe langa intrare AUX/USB) ? :cool:

Daca da, ceva impresii, probleme, bug-uri, etc ?! :rolleyes:

URL DMC3: https://www.eftermontering.se/musik-interface/20-dmc-3-vag.html

Tutorial video: 


Cheers, 
Riddler

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!