Jump to content

Discuri frana - probleme


Mircea_P
 Share

Postare recomandată

Aproape toata lumea, vrand-nevrand amesteca producatorii. La o masina second sau noua cand ajung sa  schimb placutele, iau ce vreau si doar intamplator au acelasi producator ca si discurile. Nu am de unde sa stiu ce discuri are masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Personal am amestecat discuri ATE si placute TRW, am avut numai neplaceri (scartaieli de nu puteai sa stai in masina la orice franare).Dupa ce am pus disuri si placute TRW nu am mai avut probleme.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Ceau. Astazi am fost la service cu o problema ... se duce pedala de frana in jos, mai exact simptomul acela de frana elastica. La o verificare la ochi am observat, sau mai exact mecanicul a observat ca discurile de pe fata sunt lucioase pe exterior, partea care eu am luat-o de buna, dar pe interior sunt ruginite. De la ce poate fi !? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asta se intampla deobicei cand franele nu sunt curatate bine si nu se inlocuiesc anumite componente: De exemplu, eu aveam uzura inegala pe placute: exterior uzate maxim, interior, aproape noi. 

Rezolvare: schimbat suruburile culisante + garnituri (bucse), capace, etc. + schimbat pistonase etriere + garnitura pistonase + garnituri de praf. aserisit tot sistemul de frana si acum, ambele placute calca bine pe discuri. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!