Jump to content
razy

Problema semnalizare

112 postări în acest subiect de discuţie

aurelian_bln   
aurelian_bln

Electrick's poate nu ai citit bine. Martorii raman in bord aprinsi indiferent de pozitia butonului de avarii.Chiar daca schimba butonul nu se va remedia nimic.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
kaponeis   
kaponeis

Pot face testul cu butonul de avarii maine, ca alta solutie nu am deocamdata.

Intr-adevar, diagnoza soft nu cred ca ma va ajuta.

@aurelian: da, am carlig

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
aurelian_bln   
aurelian_bln

Singurul test pe care il poti face cu butonul este sa il deconectezi dar tot la fel se va manifesta problema. Nu e de la releul de avarii. Nici pe tester nu o sa iti dea nimic. Mergi in spatele masinii in portbagaj, da jos capacul din stanga si vezi ca acolo ai un modul mic ca un releu de la carligul de remorcare, cu 8 pini. Ala e defect. Taie toate firele si leaga-le asa: negru/alb cu albastru/alb si negru/verde cu albastru/verde. celelalte le izolezi separat. O sa vezi ca vei avea din nou semnalizari ca inainte. Succes si astept sa postezi daca ai rezolvat.

Modificat de aurelian_bln

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Al Bundy   
Al Bundy

Daca acel modul e defect apare la diagnoza.

CEl mai simplu e sa deconecteze butonul sa vada daca mai face.

Modificat de Al Bundy

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
aurelian_bln   
aurelian_bln

Nu apare defect la diagnoza de la acel modul pt ca face parte din instalatia electrica a carligului de remorcare si a fost montat cand a pus neamtul carligul cu mufa cu 13 pini care ulterior a fost schimbata cu o mufa cu 7 pini. Chiar alaltaieri am avut la reparat o masina cu problema asta.

Modificat de aurelian_bln

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
kaponeis   
kaponeis

Problema era la butonul de avarii. Probabil se defectase o componenta din circuit. Ms

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Al Bundy   
Al Bundy

Nu apare defect la diagnoza de la acel modul pt ca face parte din instalatia electrica a carligului de remorcare si a fost montat cand a pus neamtul carligul cu mufa cu 13 pini care ulterior a fost schimbata cu o mufa cu 7 pini. Chiar alaltaieri am avut la reparat o masina cu problema asta.

Orice scurt pe firele ce ies din Trailer Detector se vede la o diagnoza. Si cum sa legi firele asa aiurea, daca in schema sunt legate altfel ?

Modificat de Al Bundy

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
aurelian_bln   
aurelian_bln

Al Bundy

Cine a spus sa lege firele aiurea?

Modificat de aurelian_bln

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Al Bundy   
Al Bundy

TU! Nu ai zis sa taie firele ce ies din Trailer Detector Unit si sa le lege intre ele ?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
aurelian_bln   
aurelian_bln

TU! Nu ai zis sa taie firele ce ies din Trailer Detector Unit si sa le lege intre ele ?

Uite asa am scris daca te uiti mai bine..."Taie toate firele si leaga-le asa: negru/alb cu albastru/alb si negru/verde cu albastru/verde. celelalte le izolezi separat." Ori vroiai sa scriu asa: leaga firul negru cu dunga alba de firul albastru cu dunga alba si firul negru cu dunga verde de albastru cu dunga verde??? :))

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Al Bundy   
Al Bundy

Si ce rezolva daca lega firele dupa cum ai spus tu ? ce e fiecare fir si de ce trebuie legate intre ele si celelalte izolate ?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
aurelian_bln   
aurelian_bln

Firele negru/alb si negru/verde sunt firele care intra in modul si firele albastru/alb si albastru/verde sunt iesirile din modul catre lampile de spate. Pur si simplu anuleaza modulul si face legaturile ca sa aiba semnalizari si pe spate si nici nu o sa ii mai stea martorii sau lampile de semnalizare aprinse continuu.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Al Bundy   
Al Bundy

Intreb iar: de ce? DDe ce sa faca asta , doar problema lui e din alta parte!!!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
aurelian_bln   
aurelian_bln

De ce nu intelegi ca problema nu e din alta parte ci din modulul ala. Sa faca asta ca sa anuleze modulul defect. Ti-am mai spus... problema asta am intalnit-o si eu la un vw. Dar mai bine sa ne spuna kaponeis daca a rezolvat problema si daca intr-adevar era de acolo asa cum am spus eu.

Modificat de aurelian_bln

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
janos   
janos

Ma bag si eu ca musca in lapte :)

... Dar mai bine sa ne spuna kaponeis daca a rezolvat problema si daca intr-adevar era de acolo asa cum am spus eu.

Problema era la butonul de avarii. Probabil se defectase o componenta din circuit. Ms

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
sNaKeyy   
sNaKeyy

Azi dimineata am observat ca atunci cand dau semnal dreapta (sau cand incui / descui masina) semnalul din oglinda dreapta are o intensitate mult mai mica. Atat cel care il vad cand sunt la volan cat si cel care se vede din exterior. In rest toate functioneaza corect. Sa fie cumva ledurile din oglinda pe duca? Se schimba usor?

Multumesc

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
F l o r i n   
F l o r i n

da, e de la lampa. Se schimba usor, trebuie dat jos geamul, dupa care ai acces la prinderile carcasei si lampii.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
mihaiorov   
mihaiorov

salut,am o vw jetta din 2007,in urma cu 2 sapt m-a lovit o alta masina in spate,printre altele mi-a fost schimbat stopul stanga spate,

de atunci am observat ca atunci cand dau semnal stanga actioneza de 3 ori apoi imi apare in bord avertizarea de bec ars si nu mai semnalizeaza la stopul pe spate,mentionez ca pe avarii merge semnalizarea.

am fost iar la service-ul care mi-a reparat masina si mi-a spus ca mufele sunt legate corect si cam atat.

daca ar stii cineva care este problema as fi recunoscator ptr ca sincer m-am saturat de claxoanele celor din trafic care cred ca sunt nesimtit si nu semnalizez

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Al Bundy   
Al Bundy

Stopul este OEM?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
mihaiorov   
mihaiorov

Nu cred ca as putea sa raspund la aceasta intrebare deoarece piesele nu le-am vazut inainte sa fie montate si chiar daca as intreba la service probabil raspunsul lor va fi "da"

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
mihaiorov   
mihaiorov

un test vag m-ar putea ajuta in privinta acestei probleme?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Al Bundy   
Al Bundy

Un test o sa-ti dea electrical fault in circuit, deci nu ajuta.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
mihaiorov   
mihaiorov

atunci pareri ceva?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Al Bundy   
Al Bundy

PAi daca nu stim ce ti-au montat aia pe masina de unde pareri ?

Schimba becul, intareste contactele de la soclu si de la mufa.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
waw   
waw

Salut,am citit toate com.si nimic nu seamana cu ce ma confrunt eu,

- de aproximativ o luna am eroare de bec ars in bord,am stes-o de 2 ori,(nu am niciun bec ars)

-de cca 2 saptamani am observat k usa de la sofer nu se mai deschide mereu din telecomanda,odata la 2-3 zile trebuie sa o deschid cu cheia (restul usilor se deschid)

-si cea mai grava problema este cu semnalul,dau dreapta,face odata dreapta,apoi incepe stanga,face de aproximativ 10 ori dupa care se opreste,nu mai face nimic cu toate k e dat spre dreapta,daca fortez un pic maneta,porneste,si am aceiasi"orga de lumini",dreapta,stanga,dreapta,stanga etc.daca dau scurt,merge normal,de 3 ori,iar la service nu mi-a dat nici o eroare.Ce ma nedumereste este k nu face mereu. Trebuie maneta semnal schimbata ?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×