Jump to content

Bateriile Rombat o tzeapa pentru romani ?


cezarsv
 Share

Postare recomandată

Kovacs Ladislau
în urmă cu 6 ore, C o s m i n a scris:


Se stie ca teoretic doar apa se evapora, dar intr-un fel sau altul ieseau si particule de acid. Suportii bateriei nu rugineau atat de crunt de la apa. Dar asta e alta discutie. Chiar daca tu spui ca acum nu mai exista problema asta, eu tot nu m-as incumeta sa montez pe masina mea o baterie cu intretinere. La ce preturi au deja cele fara intretinere, iti permiti sa o schimbi tot la 2 ani, cand iese din garantie.

  Daca pui asa problema, sunt de acord cu tine.

  

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

va recomand cu toata increderea bateriile TUDOR EXIDE  , sunt mai scumpe  dar merita toti banii , a mea este in a6a iarna si nu da nici un semn de oboseala in conditiile in care masina merge aproape zilnic , am mai si uitat pozitiile aprinse de cateva ori toata noaptea .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In urma cu ceva ani erau ok.

Acum, sint alte vremuri.

Am vazut cazute imediat dupa garantie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am pus Rombat pe Octavia TDI dupa ce bateria de fabrica incepuse sa fie slabita in iarna nr 3. Inca 3 ierni a fost ok Rombat.

Am avut Banner de fabrica pe alta marca si dupa 9 ani si >300k km inca pornea iarna :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...
Serii_speciale

Sa nu va fie cu suparare, vad ca va place critica, dar eu am avut experiente foarte foarte bune cu Rombat.

 

Am o Tundra gri de 110Ah, am tinut masina in garaj 12 luni si ce sa vezi, bateria deja spusese adio. Am 2 masini si aia mai faina tot timpul ramane neincarcata. Merg putin si rar cu ea. Ma uit repede pe facturi, si garantia era dusa la bateria moarta. Ce sa fac ? O scot, vad in ochiul magic negru, o pun la incarcat.... eroare. Testez.. voltii deja erau plecati. Am lasat-o la un redresor CTEK o noapte.. tot nimic, eroare. A doua noapte .. tot negru, eroare. Am tot scuturat-o, am tot repornit incarcarea, am tot incarcat-o o saptamana si ce sa vezi ? Ochiul magic la acid s-a facut verde. Am mai incarcat-o de 4 ori de la zero la complet de atunci si dupa aceea am montat-o pe masina. Merge binisor, n-am ce comenta, porneste usor totusi. Numai Rombat isi revine asa, de la defect total. Singurele baterii pe care le-am recuparat au fost Rombat (11 ani de viata grea m-a tinut o baterie la o masina mai mult nefolosita, asta de acum are 3) si Caranda (tot cam 10 ani si inca mai merge, dar merg mai mult cu masina aia), ambele au ochi magic. Am umplut gunoiul cu Varta, Bosch si Moll, nu stiu cum de altii pot sa le recomande. Au avut viata scurta si scumpa si nu le-am recuperat nici dupa ce am schimbat acidul. Pierdere de timp.

 

Nu pot recomand decat baterii incastrate, fara intretinere, cu acel ochi magic care indica incarcarea + redresor de top.

 

 

 

Modificat de Serii_speciale
precizari
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Ford a inclus Rombat între furnizorii săi de elită.

Rombat a primit certificarea „Furnizor Q1 Ford”, care certifică îndeplinirea standardului pentru sistemele de management al calității.

 

https://www.economica.net/ford-a-inclus-rombat-intre-furnizorii-sai-de-elita_569473.html

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu stiu cum o fi pentru unii, dar eu am cumparat 4 acumulatori Rombat Premiere cu 3 ani garantie In noiembrie 2019) - 2 pentru diesel de 70Ah si 2 pentru benzina de 55Ah. Din toate, mai am cat de cat in apele ei doar 1  baterie de 55Ah, restul praf; cel mai trist este faptul ca am mers la Tenet in Jilava (singurul furnizor de servicii garantie pe Bucuresti) si pleci de la ei mai prostit, implicit mai prost, decat te duci. Rombat nu face garantii, doar ti-o incarca la 16.5V si ti-o da inapoi dupa 1 saptamana si apoi iti spune cum nu stii sa folosesti o baterie, ca trebuie s-o incarci mai des. Eu am incarcat bateria de 3 ori in 2 luni - ceea ce mi se pare total ireal. Dupa ce o dai jos de pe redresor, intr-adevar merge 2 saptamani si lesina incet. Masina nu are probleme pe incarcare, nu fura curent, face drumuri regulate in extra urban....dar bateria tot praf. Stie cineva vreun alt provider se service in zona? ca totusi e in garantie si am pierdut deja 2, ca userii s-au saturat sa porneasca la cabluri. Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu ai lista de service-uri pe certificatul de garantie?

stiu ca am apelat la Timaf Fundeni in urma cu ceva timp.

 

ce mi se pare aiurea este ca pe certificat scrie ca in caz de reclamatie trebuie sa te duci cu masina ce foloseste bateria si cu bateria incarcata minim x volti.

pai daca eu gasesc bateria moarta in parcare, cum le duc masina? cum sa o incarc daca sunt un client fara redresor si cunostinte de mecanica?

 

pana la urma Timas au zis sa le aduc doar bateria in mana.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!