Jump to content

WEBASTO:Instalare incalzire stationara (DIY) after market


ady.red
 Share

Postare recomandată

verifici ce nu e in regula cu esapamentul de la webasto. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Apesi tasta ECO de la climatronic şi nu va mai porni când vrea el. Sa iasă fum prea mult tot nu-i normal. Trebuie verificat esapamentul şi recordurile flexibile sa nu fie rupte.

Baftă!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Va salut. Am un Touran din 2007 cu incalzire auxiliara Zuheizer 050 2302, 1K0 815 071 R. Se poate modifica in incalzire stationara prin telecomanda si /sau activare programare computer bord?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...
On 12/18/2016 at 0:12, ady.red a scris:

Va salut!

Cu toate ca eu am initiat acest topic, ma lovesc de urmatoarea problema de care nu reusesc sa scap.

Incalzitorul a functionat fara probleme pana acum ceva timp, dupa o abandonare cam lunga a masinii, am urmatoarea eroare pe incalzitor:

Address 18: Aux. Heat        Labels: 1K0-815-007.clb
   Part No: 1K0 815 007 BC
   Component: Standheizer     041 4303  
   Revision: 00041000    Serial number: 09011075000000
   Coding: 0001012
   Shop #: WSC 00773 218 70809
   VCID: 66C3501A51C7C02E0EF-8033

1 Fault Found:
00003 - Control Module
            014 - Defective
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 01101110
                    Fault Priority: 2
                    Fault Frequency: 1
                    Reset counter: 6
                    Mileage: 127149 km
                    Time Indication: 0

Eroare imi blocheaza heaterul, il deblochez din Adaptation 42 si valaorea 1, apoi sterg eroarea si reapare ori instant, ori la urmatorea interogare. Am incercat sa-i fac basic settings dar se blocheaza imediat. La testele efectuate pe ventilator, pompa apa, rezistenta, pompa carburant etc, nu imi da nici-o eroare. Nu mai reusec sa ies din eroarea asta.

Ciudat este ca initial l-am gasit blocat din cauza protectiei de curent (am ramas fara baterie de curand) iar valoarea pentru intrarea protectiei era 22,5v si nu inteleg cum de s-a modificat singura acea valoare. Am incercat si deconectarea bateriei, dar nimic.

Pe ross-tech la aceasta eroare spune ca trebuie sa caut un update de soft sau trebuie inlocuit modulul.

Intrebarea este daca ma poate ajuta cineva cu rescrierea softului sau update de soft. Nu detint interfata de rescris soft pe module.

Din cei care v-ati montat ati avut problema asta?

Multumesc!

Referitor la postarea mea de acum 2 ani țin să vă anunț că am facut un pas mare, am reușit să găsesc o cale de a copia/rescrie softul de pe modulele webasto din gama WAG.

Deci, am reusit rescrierea modului webasto cu un alt soft, numai că pentru modulul meu 1K0 815 007BC nu am gasit la cineva până acum unul similar. Am rescris cu un alt soft care are in coadă BE parcă, functionează corect la prima pornire și apoi iși rescrie nișe valori de CO2 prin soft si apoi nu mai pornește, intră în eroare de NO FLAME.

Dacă este cineva din București care are pe mașină webasto cu codul 1K0 815 007BC și mai are programator sau modulul de telecomandă instalat și dorește să mă ajute, rog să mă contacteze pe privat. Am nevoie să descarc acest soft să-l copiez la mine, durează cam 10 minute și mă deplasez eu la el.

Fac cinste pentru asta!

Mulțumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salutare! Am nevoie de ajutor, de o solutie pentru a monta sirocou/Webasto electric pe un Golf 5, 1,9 TDI, BRU. Am inteles ca ar merge un sirocou electric de pe BMW E46 !? Cine are experienta necesara ma poate ajuta "cap - coada" pentru montarea acestuia pe masina, sau cu alta varianta? In principiu caut o solutie care sa-mi ofere confortul de a avea caldura dupa cateva secunde de le pornirea motorului. Ca si paranteza, am mers recent cu un Vito ce are din fabrica Webasto electric si pot spune ca pana in 30 de secunde temperatura din habitaclu m-a "fermecat" :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

O schemă electrica pt.webasto pe un golf 5 benzina, are cineva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Salut! Am un golf 4 1.6 si am webasto din fabrica si nu functioneaza. Il pornesc modulul din cabina se aprinde dar nu se aud3 nimic are cnv vreo idee? Am verificat firele toate. De la cn am luat masina a zis ca a scos firul de plus de la baterie ca ii iesea fum sub masina si nu stia cum sa il opreasca ( webasto thermtop bw50)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Salutare! Azi am achizitionat modelul de Jetta 5 cu 2.0 TDI, BKD, 140 CP si as dori sa stiu cum pornesc Webasto? Intreb asta, deoarece a venit si cu telecomanda la ea, apas pe butonul ON in timp ce motorul e oprit si in schimb nu doreste sa stea pornita instalatia, se inchide dupa primele 1-2 secunde. Am pus contactul, am apasat pe butonul de Webasto si la fel face, se inchide dupa primele 1-2 secunde. Masina a fost probata cu 1h inainte si mentionez ca era cald motorul dar daca asta nu ar fi explicatia, ati putea cumva sa ma ajutati cu vreo setare din panoul ei de comanda? Poate e ceva ce nu fac cum trebuie. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu tine de setare.... fa o scanare/diagnoza si posteaza erorile de pe modulul 18 Aux Heat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!