Jump to content

NURVIL


lile
 Share

Postare recomandată

Ieri 20 noiembrie ora 19.00 a fost lansarea oficiala a Nurvil Tg-Jiu.
Au fost prezente toate oficialitatile orasului, aproape tot personalul de la Nurvil Rm-Valcea si cativa reprezentati de la Porsche Bucuresti.
Constructia este ultramoderna, mult mai mare decat cea de la Rm - Valcea si din cate am inteles beneficiaza de aparatura de ultima generatie. Este localizata la iesirea din Tg-Jiu spre Baia de Arama, Tismana, Arcani.
Activitatea va incepe probabil in saptamana urmatoare.
Sper sa fie cel putin la fel de bun ca si cel de la Valcea, unul din cele mai serioase service-uri in care am fost.
Asa am scapat de cei 220km care ii faceam pentru orice problema care o aveam cu masina.

In zona se va contrui in curand si o reprezentanta Fiat - Alfa Romeo.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut! In sfarsit mai iesim si noi in fata, dar oare cat de seriosi pot fi? De rapizi vad ca sunt destul de rapizi, in primavara era doar o cladire in constructie. Au si service sau doar reprezentanta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

O sa fac eu un mic test de calitate cand ma duc in Decembrie sa imi vopseasca o bara si sa imi fac revizia ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Chiar n-a fost nimeni de-aici de pe forum, pe la service-ul asta pana acum? N-ati avut nici unul tangenta cu ei?

Cei din Tg. Jiu ,n-ati dat nici o geana?

Am mai cautat pe google si am gasit materiale de presa prin care erau deja criticati (ce carcotas pot sa fiu!) . Intreb ,deoarece am un defect destul de grav la masina ("electronic steering column lock defective") si as dori sa merg la ei.... Nu de alta, dar pe aici pe forum se cam face horror cu Serpico Craiova...si i-as evita mai ales ca sunt si aglomerati...

Oare pe dnii de la Nurvil Tg Jiu...ii intereseaza ca suntem si noi o comunitate pe aici ,pe forum...oare ii intereseaza discutiile despre VW? Ne-or baga in seama cumva?

Sau poate se ocupa de altceva....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pana acum am schimbat placutele de frana la un touareg, operatiune deloc complicata.

service-ul este extraordinar de bine utilat, acum despre experienta mecanicilor nu stiu ce sa zic.

@criv incearca mai bine la valcea!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

i-am laudat cand a fost cazul, dar si ii critic cand sunt superficiali(am folosit un termen extrem de elegant). aici ma refer la Nurvill Rm-Valcea.

fac programare pt reglarea franei de mana(defect observat la prima revizie) spal masina si plec la drum spre Valcea pe o vreme foarta urata. sunt programat la 12 iar alt domn ce ii tinea locul celui la care m-am programat, apropoo acesta din urma un tip super ok, imi zice ca intre12-12,30 sunt in pauza de masa. ok nu ma grabeam. dupa aproape 2 ore ma cheama si surpriza. masina nu are nimic "asa este ea si nu pot face nimic". cand masina este goala frana de mana tine, dar cand pun 3 persoane in spate trebuie trasa la ultimul dinte :mad:. sotia cand o conduce nu cred ca ar putea-o folosi in asemenea conditii. eram socat cum putea sa-mi explice acel domn ca este totul ok. eram luat de prost cu explicatiile lui penibile. pentru cine stie cum sunt placutele de frana de mana la oltcit(la dimensiune ceva mai mare ca o moneda) o asa problema nu am avut si nici cu o alta masina dar nici una nu valora 22000e. poate de aici si problema la asa valoare(care pentru mine reprezinta ceva ca doar eu stiu cate sacrificii fac) nu am avut bani sa cumpar si un bolovan pentru al pune la roata cand am nevoie. am explicat si mai multe ....dar nimic o tinea pe a lui ca, cucul pe creaca. sau de ce sa nu fim realisti poate omul atat putea. minciuni de genul ca au mai reglat-o cu un dinte dar s-au blocat rotile si altele nu mai spun. inainte mi se spusese ca dureaza cam 2 ore pana desfac tunelu din interior pana fac probe si daca totul este ok pana il monteaza si ei, cred ca au rezolvat totul in jumatate de ora. de, ce sa-i faci..... lucru facut pe garantie de unde nu ies bani. totul bine si frumos iau actele si plec la masina. acolo dau din greseala cu ochii pe aripa din fata stanga si .....soc. masina era zgariata :bom: . credeti ca a recunoscut careva? acelasi domn a inceput cu faza ca ei au camere de luat vederi si ca o sa se uite si se demnonstreaza blablabla. ca prea fac domnule caz(am uitat sa va spun ca eu vb cu el cu dumneavoastra si el raspundea cu tu), ca am venit cu ea murdara, etc. domnilor unii sunt penibili deadreptul. cred ca trebuia sa ma duc cu masina in punga. de cand am cumparat masina am cumparat si o pompa BOSCH de spalat si a mea masina nu a vazut carpa(pile ecologica) decat pe geamuri. pana la urma s-a rezolvat printr-o polisare. ar fi multe de povestit dar ii las pe cei in masura sa povesteasca. nu vreau sa vb in numele lor. ma opresc aici cu povestitul in speranta ca fiecare va invata ceva. daca este ceva de invatat.

si ca sa vedem partea plina a paharului pot spune ca fabule la adresa Nurvill sunt mult mai puntine decat la alti. asa suntem noi romanii ne multumim si cu putinul.

P.S. dupa achizitie si prima revizie am fost sunat pentru a afla nivelul de satisfactie al clientului acum nu a sunat nimeni :D oare de ce? ;)

asta demonstraza altceva.

Nurvill Tg-Jiu bafta multa si invatati sa respectati ca sa fiti respectati. :sbine:

Scuze moderatorilor dar nu am gasit nimic la Service-uri cu titlul Nurvill.

Modificat de ivd
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma batea gandul sa dau o fuga si eu pe-acolo ca se apropie schimbul distributiei si nu ca mi s-au parut neseriosi astia de la Vandra, dar ma gandeam ca poate astia-s mai utilati :mad: . Totusi, nu e lucru nesemnificativ schimbarea distributiei. ;) Oricum, "magareata" cu verificatu' o sa pice pe frate-miu sau pe taica-miu ca pe mine schimbul ma prinde la facultate, in sesiune :D .Oricum, fara o vizita in prealabil nu m-as duce la "pomu' laudat" :sbine:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am schimbat distributia la masina din semnatura la nurvil - rm. valcea. am fost in service la recomandarea unui prieten care lucreaza acolo, am facut un tur al lui si se lucreaza curat si cu grija. acum mecanicii sunt si ei oameni si probabil petrec prea mult din cand in cand dar asta nu e scuza. cel mai bine e sa dati numele aici persoanei care nu isi face treaba serios si o sa am grija sa citeasca prietenul meu si sa ia masuri. seara buna.

reason for edit: prietenul meu se ocupa si de nurvil tg jiu si atunci de aceea am postat aici.

Modificat de b77eru
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Ca orice service VW Nurvil Tg-Jiu este la inceput. Experienta mecanicilor cred ca nu este atat de mare pentru probleme mai complicate, gen diagnoza, erori, dar pentru revizii este ok, mai ales ca poti comanda piesele necesare originale mult mai repede. Bineinteles cei cu masini VW pot merge de asemenea si in alte service-uri gen SEAT sau SKODA care folosesc tot accsesorii originale.

Am cautat de pe forum dar nu am gasit si vroiam sa-i intreb pe cei din Tg-Jiu, la noi in oras se organizeaza intalniri intre membrii Vw?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. Tocmai s-a organizat o intalnire Miercuri 04.02.2009 ora 19:00 in parcarea de la Interex, la care am fost doar cativa membri. Data viitoare poate vor fi mai multi :wub: Numai bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut! Decand imi doresc o intalnire in TG-JIU si taman am ratat-o. Nu-i bai , sper sa se mai facadupa data de 17 sunt si eu pe faza sa nu mai ratez. :D Sanatate la toata lumea!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

salutare.ca dealer sunt o.k ,am achizitionat un passat de la ei si sunt multumit,recomand

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

am un vw passat 1992 vreu sa pun testerul sa vad ce are cei de la nurvil tg-jiu au un asemenea program de tester

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. Mai bine vino maine seara la intalniri la interex ca avem noi tester si poti verifica masina! bafta!

Modificat de olteanu82
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 years later...

Referitor la Nurvil Tg jiu las si eu o recenzie referitor la partea de service. 

Pe scurt am un passat cc, lovit in partea stanga spate. Am dus masina la ei, a venit inspectorul de la daune, a constatat. 

Problema intervine atunci cand vine vorba de relatia cu oamenii de la service, respectiv domnul Pupaza Marius care e mereu arogant si fara chef de munca. 

Am fost de cateva ori pentru a vedea stadiul lucrarii, insa domnul Pupaza se facea ca are treaba, sau pur si simplu nu ma baga in seama. 

Suparat pe faptul ca lucrarea nu a fost executata in mai bine de doua luni de zile, am mers sa cer explicatii. Promisiunea lor a fost ca mai dureaza inca o saptamana si masina e gata, tinand cont ca la ultima mea vizita masina nu era nici macar vopsita, dupa doua luni de stat acolo. 

Le-am solicitat sa imi ofere o masina la schimb pe perioada reparației, insa au refuzat, spunand ca trebuie sa il rugam pe domnul director, acel domn director care la ultima mea discuție, desi a auzit ca sunt nemulțumit, i-a fost prea greu sa se ridice de la birou sa vina sa discutam. 

Momentan astept sa vad daca masina o sa fie gata saptamana viitoare. 

După o sesizare facuta la porsche romania, cel cu care am discutat, mi-a spus ca daca vreau masina la schimb trebuie sa platesc. Spunandu-i ca alti clienți au beneficiat de masina la schimb, el mi-a zis ca trebuie sa am un numar de 20 de întrări in service ca sa beneficiez de masina. 

In final, nu va recomand sa aduceți aici masina, decat daca nu aveti alta posibilitate. Lipsa totala de seriozitate, profesionalism si dispret total fata de client. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

si am fost placut surprins de mecanic , un om serios si amabil , unul care stie 7P pe de rost , mi-a explicat si mi-a dat sfaturi tot timpul

husa pe volan , scaun si schimbator , cat s-a lucrat

desi s-a intrat putin in masina , ptr o diagnoza si pornit oprit dupa completare ulei ptr amorsare

ma uit la celelalte masini din service , niciuna nu avea

intreb de ce si primesc raspuns sincer : fiecare mecanic se comporta cum stie si poate

avea o suta de scule acolo , toate la locul lor

la final a stat 10 minute sa caute o surubelnita care ii lipsea , nu s-a apucat de altceva pana nu a gasit-o ( cazuse intr-o cutie )

plus ca la sfarsit , seful de atelier de acolo , baiat tanar si ok ( am inteles ca mecanic si electician auto f bun ) m-a luat cu masina impreuna cu mecanicul , 10 km pe drum intins , sa verifice ca totul merge f bine

curatenie , amabilitate , m-am simtit bine la Nurvil VW

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salutare! Referitor la service-uri in Targu Jiu, ce imi recomandati pentru o revizie la turbina?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ca observatie , ptr ca postul a fost mutat din alt topic : comentariile mele sunt exclusiv despre Nurvil Rm-Valcea

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!