Jump to content

audi timisora ....un service de ...........


ducupro
 Share

Postare recomandată

prima experienta ...DIFUZOR ALARMA IESIT DIN TOLERANTA

senzorii de parcare nu mai functionau....... imi fac constatare la mine la service .....merg la AUDI apare domnul " meserias" ...... asa trebuie sa mearga parktonicul....du-te nu mai spune....dupa ce prezint ce am tiparit pe vag-com , bosch si guttmann raspuns....CORECT.... DAR TREBUIE SA CONSTATAM SI NOI .

pana aici ok...................... constatrea lor a durat 4,5 ore cu tot cu pauza de masa

dupa 2 saptamani imi schimba difuzorul .... ramane capacul montat aiurea... ce sa faci ...asa e la reprezentanta..........

a doua problema....imi fac unghiurile de fuga..........nu imi ies bine si din mai multe incercari merg din nou la Audi......vorbesc cu domnul Ciprian Monea (baiat simpatic) sa stau langa masina.... incep masuratorile....... caroseria mai sus cu 12 mm........ in loc sa vada ce ce e mai sus caroseria , au continuat sa-mi faca unghiurile.... pret de reprezentanta..... in timpul lucrarii domnul Tecau m-a rugat semipoliticos sa ies afara ca nu aici de invata meseria( de la cine???????????????????????????????????????????????????????????)

S-A PORNIT DE LA O INALTIME SASIU CARE NU ERA OK.... si in loc sa rezeteze din soft eroarea si sa aduca masina la cota de inaltime normala si apoi sa continue, au continuat direct.....

la final imi apar unghiuri secundare naspa, cand am intrebat cine ma lamuraste s-a lasat o liniste de mormant.... l-am abordat pe domnul,TECAU ( viteazul care a zis ca nu se invat meserie pe gratis)si care dupa 5 minute de tromboane m-a rugat sa-l mai las o saptamana ca poate mai prinde un Q7 la unghiuri si ma suna sa-mi spuna ce nu e in regula.

a doua zi am facut scanare... cota de sasiu mai mare..... resetare si apoi am facut unghiurile.......totul a iesit OK

concluzie...... ma beeeep in garantia lor...... mi-am luat scula de unghiuri in 3D ( 27000 EURO)si cei de la audi sunt niste ratati.......

SFAT....... CEI CARE ACVETI MASINI INGARANTIE......SZEGEDUL E APROAPE .......................... NU VA LASATI MASINILE PE MANA HANDICAPATILOR DE AICI

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La care din cei doi dealeri din Timisoara te referi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

porsche romania

reprezentanta audi

nici unul dintre cei doi

oricum cei pe care ii amintesti tu sunt mult mai mari jeguri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Porsche? In titlu spune Audi Tmisoara ...

Eu cred ca ai fost de la inceput pornit impotriva lor si de aici spui ca tot ce fac ei e nasol ... gandeste-te ca pentru a fi dealer Audi au avut de trecut prin niste verificari, scolarizari, etc. Nu le iau apararea, insa mi se pare ca ai o atitudine gresita.

Ai spus "....... imi fac constatare la mine la service ....." vrei sa spui ca la tine in service nu se greseste niciodata?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si in Constanta, la un alt dealer, au existat dificultati in diagnoza unor probleme la Q7-ul nou de la firma (tragea intr-o parte). Se pare ca in multe service-uri lipseste know-how-ul, pe multe teme.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu am nici o problema cu ei ca indivizi..... sistemeul lor e de KK -t

nu accept ca dupa 3 scanari cu 3 scanere diferite toate cu acelasi rezultat sa vina un GHEORGHE in salopeta AUDI si sa-mi spuna ca sunt tampit , ca m-i se pare. Oricum a recunoscut greseala pana la urma... nu inteleg de ce era nevoie de aiere de AUDI????

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ceea ce eu nu inteleg e ca dupa ce au constat o eroare de inaltime au continuat procedura standard fara sa gandeasca o secunda...... mint..... au gandit cand m-au rugat sa ies afara

baiatul; de la unghiuri a semnalizat eroarea dar domnul MEGA INGINER DOCTOR DOCENT TECAU a camuflat-o bine solicitandu-mi sa parasesc incinta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt de parere ca nu exista service fara probleme ... si asta nu in Romania, vorbesc la nivel mondial. Nu pot fi toti clientii multumiti de un service, exista si probleme si scapari si clienti nemultumiti. Nu spun ca nu ai dreptate, Doamne-fereste, insa mecanicii si consilierii nu pot lua o hotarare la o masina de 100.000 euro pe baza spuselor clientului, cred ca esti de acord cu mine. La fel, este normal sa apara probleme (aici ma refer si la tine, Bogdan) atata timp cat la un service de cartier ai treceri de X masini pe zi iar la un dealer ai treceri de minim 20-30 masini pe zi. Adica este mult mai probabil sa apara probleme acolo unde vin 30 masini pe zi decat acolo unde vin 5... Inca odata, nu iau apararea nimanui, dar ma pun in situatia lor, iar tu daca ai service, ar trebui sa procedezi la fel, nu poti sa repari o masina pentru ca a spus clientul ca ar fi buba nu-stiu-unde. Ar trebui luata in calcul varianta, insa nu toti o fac.

Sper sa ne auzim cu bine si sa iti schimbi parerea :icon_thumright:

L.E. este regula generala in service-uri, clientul nu are voie langa masina, foarte putine service-uri sunt de acord cu chestia asta. Deci nu cred ca a avut respectivul nimic personal cu tine. Si eu dau clientii afara din service, insa fara rea-vointa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca o sa ajungi la service -" reprezentanta" cu trei listinguri facute de trei aparate de diagnoza diferite toate cu aceeasi eroare si le comunici ca sistemul de ajutor la parcare nu functioneaza , ca scoate un zgomot permanent, si e un regim de avarie unde iti si dispar senzorii de pe MMI si ei iti raspund in prima faza dupa doar o secunda ca asa trebuie sa functioneze , cred ca te gandesti putin la competenta domnului mecanic . Raspunsul corect era ceva de genul HAI SA SCANAM SI NOI SI VEDEM REZULTATUL.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nici eu nu sunt adeptul lasarii clientului langa masina, dar m-a deranjat faptul ca au incercat sa acopere o nestiinta de-a lor. Cand mi-au dat listingul au incercat elegant sa-mi acopere parte inferioara a unui format A4 ( unde apareau unghiurile secundare cu ROSU) CU COMANDA DE SERVICE. Cand am intrebat ce e cu unghiurile secundare consilierul de service a ridicat din umeri. Am intrebat cine imi poate raspunde.... din nou s-a ridicat din umeri ... ASA SCOLARIZARE AU FACUT. Pot accepta ca un service multibrand greseste, dar la o reprezentanta NU. Ei repara 3-10 modele de masini, ar trebui sa le viseze. Problema respectiva s-a petrcut in august, de ceva timp insa aseara am dat de mailul lor prin care ma invita la ei ca sa-mi faca GRATUIT operatinile de vericat starea stergatoarelor nivel lichid parbriz,etc.......adica NIMIC si poate mai cumpar vreo 4 cauciucuri de iarna ( cat de prost as putea fii cand peste tot sunt mult mai iftine decat la ei).

@GT-SPORT .-degeaba ai scolarizare daca nu ai potential si vointa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Problemele in service in Ro au radacini mai adanci si nu se vor rezolva in viitorul apropiat. Aceste probleme vin din bataia generala de joc care domneste in tara asta in toate domeniile, stilul romanului de manelist superficial.

Eu in Bv frecventez doar un service unde lucreaza mecanici UNGURI, au cu totul alta educatie, cultura etc. decat mecanicii mioritici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pana la urma despre ce service e vorba?

E un singur service autorizat Audi in Timisoara, Autoclub SRL. Daca despre acest service se vorbeste in primul post, rog pe initiatorul topicului sa citeasca regulamentul cu atentie si sa incerce sa-l respecte:

9.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Nu este vorba despre Autoclub Timisoara ci despre Porsche Timisoara. E nou infiintat si nu exista topic deschis despre el.

Urmeaza sa-mi fac revizia de 30 000 si stau in dubii...Quark Arad sau Porsche TM.. poate imi raspude careva :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Pick us! Pick us! 51km nu e asa de departe. iar Arad e un loc fain.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!