Jump to content

Ce vine dupa Seat


bbusiness
 Share

Postare recomandată

  • 1 month later...

daca ar fi sa-mi schimb masina as ramane tot la seat deoarece sunt foarte multumit de ea...in momentul de fata mi-as dori un leon inclusiv modelul din 2002;)mi se pare super ok...sa nu mai vb de cel nou...cool...cu siguranta as alege un motor de 1.9 tdi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

pe viitor as intentiona sa achizitionez un leon cupra sau poate un FR diesel...sau o honda civic

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Personal nu as da Ibiza mea decat pe una Cupra , tot 6L, sau poate un Exeo:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pe viitor as intentiona sa achizitionez un leon cupra sau poate un FR diesel...sau o honda civic

Ciudat ca spui asta, Stefan (o3cep) tocmai a schimbat Ibiza lui cu o Honda Civic 5d. :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Detin Leon`ul 1M din semnatura de aprox 4 ani. Probabil ca il voi pastra pe termen mediu (ani buni).

Am o obsesie pentru Honda Integra TypeR DC2. Daca nu se incapataneaza prea tare astia de la mediu, taxe si impozite, asigurari & stuff, poate ca visul va deveni realitate :salut:

Tot in categoria ce vine dupa Seat, intra un Civic TypeR FN2.

Iar daca voi tine Leon`ul indeajuns de mult, pasul urmator va fi un Subaru Legacy sau o Honda Accord sau un Saab 9-3 <- masini de pensionar :P .

Numai bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Mie de vreo luna mi-a intrat in cap ideea ca vreau sa-mi schimb masina. M-am decis ca vreau hatchback, clasa compacta, minim 150CP, benzina, cutie 6 trepte, ceva dotari de bun simt (ESP, navi, cruise, scaune bune, poate un xenon, jante decente). Neaparat un design atragator si interior sport (preferinta personala). Pret pana in 20-21.000 DDP.

In urma unei analize amanuntite a tuturor modelelor care imi fac cu ochiul, a ramas o singura varianta viabila, Seat Leon 1.8 TSI Sport. Coincidenta sau nu, este masina pe care mi-am dorit-o intodeauna "cu inima" sa zic asa. Se pare ca si creierul e de aceeasi parere :D

Concluzie: raman la Auto Emocion cel putin inca 5 or so ani...

PS: In afara de faptul ca PENTRU MINE Leonul e cea mai buna oferta de pe piata, Seat m-a atras intotdeauna si prin niste giumbuslucuri mici si aparent nesemnificative, dar care pentru mine conteaza foarte mult.

De exemplu, site-ul mama (www.seat.com) este exact pe gustul meu, am putut afla tot ce mi-am dorit despre modele de acolo. De asemeni configuratorul de pe seat.ro este intotdeauna actualizat.

O alta chestie care mi-a umplut inima de bucurie zilele trecute a fost ca am intrat pe site-ul clubului Seat din UK, si a inceput sa cante melodia mea preferata din 2009, Dash Berlin - Waiting. Apoi am descoperit ca au un playlist facut de Armada, pentru cine stie la ce ma refer ;)

Si nu in ultimul rand, vwforum! Nu stiu cati realizeaza cat de importanta este o astfel de comunitate. Eu cel putin nu mi-as lua niciodata o masina fara sa citesc despre ea pe forum. Multumiri nenumarate lui Dragos Voinea pe aceasta cale! :beer:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...
  • 1 month later...

tractiune integrala si sportiv, gen subaru wrx sau evo9 ....din vag un s4, daca va fi posibilitate financiara , in momentul asta mi se pare enorm :somnmare: .

la pensie merge un volvo s80, diesel si automat , ca sa nu mai simt nici o groapa si sa am doar grija sa umplu rezervorul.sutn si acum placut impresionat de durabilitatea volvo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!