Jump to content

Frana De Mana


derailed
 Share

Postare recomandată

Salut !

O simpla intrebare de la un detinator nou de carnet ce a condus o singura masina : E normal sa pot porni de pe loc cu frana de mana trasa ( nu intentionat evident ) , sau frana de mana nu tine destul de bine ? Cum pot judeca dace tine destul de bine frana de mana ?

Multumesc

Acum am observat ca am postat in locul gresit. Rog un moderator sa mute acest topic.

Modificat de derailed
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

Nu trebuie sa-ti faci probleme. Masina pleaca de pe loc si cu frana de stationare. Trebuie insa sa se auda o avertizare sonora.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De auzit , se aude dupa cativa metri ...

Merci de confirmare ... aveam impresia ca nu tine cat trebuie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La mine, ambele masini nu pleaca daca e trasa frana de mina. Dar stiu ca difera de la masina la masina....unele pleaca altele nu

Modificat de Stelu2006
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

posibil sa nu tina cat trebuie.acum depinde cat de tare ai tras si tu frana de mana.stiu pe multi care parca le e frica sa traga de ea

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai daca o tragi, frana de mana nu alceva, pana l ajumate pleca de pe loc dar iti dai seama ca merge ami greu si se accelereaza mai greu. Cand depasesc eu cu fabia2 o anumita distanta sau o anumita viteza(15-20Km/h) imi spune beep-beep-beep adica sunt fraier si nu am eliberat fran de mana.

Daca o trag la maxim nu mai pleaca.(deh motor de 1,2 cu 60cai). Ori se opreste motorul ori imi dau eu seama si eliberez frana de mana.

Daca o trag la maxim si accelerez sa aiba putere motorul pleca cu scrasnit de roti pe spate .

Acu nu am facut niciodata asa ceva (cele doua variante prezentate ultimile), nu ca sunt eu Superman da am un beculet rosu cu semnul mirarii in interior care imi spune ca e ceva in neregula si eu dau sa plec si nu pleaca cum stiu eu ca trebuie sa plece e clar ca mai trebuie verificat ceva.

Concluzia: In anumite situatii masina poatepleca cu frana de mana trasa si poate merge si mult asa pana cand miroase a ferodouri incinse.

Atentie si eliberati frana de mana.

Parca si in regulamentul privitor la circulatia pe drumurile publice spune ca inainte de a da chei al amsina reglezi pozitia scaunului, reglezi pozitia oglinzilor, pui centura de siguranta, dai cheie, bagi in treapta de viteza 1, eliberezi frana de stationare si pleci. Deci ... respectati regulile ca nu degeaba cineva le-a scris!

Modificat de florinutzu2
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!