Jump to content

VW Fox


Michael
 Share

Postare recomandată

salut am un fox 1.2 si am ceva probleme la semnalizari ramin aprinse ca pe poziti,dar in interior imi da confirmare ca merge.ramin aprinse si dupa ce scot cheia din contact.are careva idee despre defect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • adifox

    4

  • rvacaru

    3

  • maximus

    3

  • lupo_bv

    3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare!Si eu am un fost si intampin probleme cu servodirectia, mai exact imi ramane martorul de servo aprins. Aveti idee de la ce ar putea fi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Curiozitate: de ce Up! este considerat urmasul lui Lupo si nu al lui Fox?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deoarece are doua litere comune cu lupo :biggrin:

In rest nu am vazut sa aiba ceva in comun cu nici una nici ca design nici ca motorizare cu nici una. Doar ca este tot din clasa mini.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut! am un fox 1.4tdi an 2006 70cp,clima,geamuri si oglinzi el. mai e cineva pe forum cu fox?

Salut,

Am si eu unul la fel, dar din 2007. Consum 5,3 afara pana la 6,5 in oras. Am avut si 6,8 dar nu mai mult, din cauza traficului de kk din bucuresti.

Sa-l stapanesti sanatos.

Intrebari, ceva?

Pentru cei cu Fox, ceva util aici:

http://docs.jayzone.eu/erWin/VW/FOX/Maintenance%20Handbook/FOX%20-%20Maintenance%20Handbook.pdf

Salutare

Modificat de robertosch
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salutare. Cum as putea repara si eu cheia , fara sa ma duc la service . Am schimbat bateria la telecomanda si nu mai merge inchiderea decat daca bag cheia in usa si rasucesc . Ledul se aprinde la cheie dar nimic . Am pus pe un vagcom pe care-l am dar nu am reusit decat sa sterg erorile de pe ici colo .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O merge metoda de la sharam cu cheia in usa rasucita de trei ori si invartita turtita bla bla ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

salutare

stie cineva la un fox din 2008 diesel ce norma de poluare e, euro 3 sau 4?

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salutari. am placerea sa ma laud si eu cu un FOX de 1.2 BMD din 2006.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Buna, sunt nou pe acest forum, am nevoie de sfatul vostru!

Detin un VW Fox de 2005, motor 1.2 benzina, sunt multumita de ea, e o masinuta foarte practica.

Insa acuma mi-o cam dat o sperietura, cand o inceput sa aiba "manifestari" dubioase.

Pe drumul Cluj-Sinaia am patit de mai multe ori sa mi se intrerupa muzica dar a repornit imediat, nu am fost nevoit sa ma opresc. La un moment dat cand am trecut peste o groapa, mi s-a aprins semnul de frana de mana si a inceput sa faca bip bip bip, am verificat maneta si s-a oprit (posibil de la vibratii sa fi sarit sus o treapta si sa creada ca e trasa frana de mana). Din nou, masina a mers mai departe. Ajuns in Sinaia, mai aveam de urcat pana pe munte la cabana unde stau, timp in care mi s-a aprins indicatorul de ABS, am facut cateva franari, nu am simtit diferenta la frane. Sa nu uitam de faptul ca, cateodata se oprea radioul fara motiv, dupa care repornea! Chiar inainte sa ajung la destinatie mi se aprinse si indicatorul de airbag!

Ajuns la cabana am oprit motorul, dupa care am vrut sa mut masina un pic mai incolo, la care nu mai pornea! Am rezolvat problema: piulita care era fixata pe borna din stanga (vazut din fata masinii) era cazuta, si nu facea contact la baterie. Posibil sa fi cazut mai devreme si de aceea se intrerupea muzica? In fine, am inlocuit piulita, acuma masina porneste fara probleme, dar indicatorul de ABS si Airbag tot aprins ramane!!!

Am consultat manualul din masina, e in germana, si n-am nici o idee ce scrie acolo.. de ar fi in engleza n-as avea probleme.

Posibil sa fi ars siguranta? M-am uitat pe panoul de la sigurante dar totul e cu numere, nu stiu care din ele se potriveste pentru ABS si care pentru airbag.

Eu mai stau 10 zile sus la munte, daca aveti ceva sugestii si e usor de rezolvat, incerc sa mesteresc ceva, poate nu e greu de reparat hiba. Daca nu se rezolva, intrebarea este: e in regula sa conduc masina in starea asta pana acasa (Arad)? Din cate am vazut frana functioneaza si airbagul sper sa nu fiu nevoit s-o folosesc vreodata, dar nu doresc sa stau ore sau nu stiu cat timp pe drum la un service de pe marginea soselei.

M-am atasat mult de masinutza mea Fox, sper ca nu i-a venit timpul sa-i apara fel si fel de probleme....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am facut la amiaza o tura cu masina si martorul ABS s-a stins , in schimb cel de airbag ramane aprins. N-am idee de ce..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Probabil ca erorile au aparut datorita contactelor imperfecte.

Nu este ceva grav dar daca nu le acorzi atentie dupa cum ai vazut te pot face sa ramai cu masina in drum.

Cand ajungi la un service sa faci o scanare sa vezi care este problema exacta. In general daca o eroare nu mai apare dupa un anumit numar de porniri se sterge singura din memoria calculatorului.

Ar fi bine sa verifici macar vizual punctele de masa sa nu ai ceva slab si pe acolo.

Ti-am atasat dispunerea punctelor de masa si conectorii care sunt pe masina.

La sigurante vezi daca nu scrie pe capac destinatia acestora (nu am gasit documentatie in acest sens).

Aici mai ai si alte documente legate de masina ta

http://fastupload.rol.ro/adedc9a85d083379a533bd203b578ce5.html

Eroarea de airbag care persista se poate datora atat problemelor de airbag (contacte mufe, siguranta etc) cat si sistemului de pretensionare a centurilor (daca ai un fir care iese din conectorul unde bagi centura atunci este cu pretensionare, daca nu este atunci este fara), ele fiind comandate de acelasi calculator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

Buna

Am un fox 1.4tdi 2008

am nevoie de planetare la el , stie cineve de pe ce masini se mai potrivesc ? sunt putine in romania si nu gasesc la dezmembrari . Cutie de viteze se potriveste cu cea de polo dar planetarele nu stiu

Mai stiti modele compatibile pentru planetare ?

 

Multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

capacul de la sigurante si mufa de diagnostic are o deschizatura exact in partea de deasupra. trage sau baga ceva. La mine a iesit foarte rpd.

 

 

Am masina de aproape 4 luni deacu si sunt foarte multumit pana acum de ea. nu avut nici o problema. si sper sa nici nu am. am schimbat uleiu si filtrele in rest nimic. Urmeaza placutele de frana si tr sa mai reglez frana de mana. e cam sus.

 

 

 

O intrebare am. am un fox 1.2i si nu are inchidere centralizata. am stat azi si am vrut sa montez un kit aftermarket pe ea si am dat de prima problema: nu are tije ci sufa pentru deschiderea usii din interior. in fine m-am gandit sa leg actuatoarele de tija care vine de la capacelul de la blocarea usilor. am montat actuatoarele am tras firele dar m-0am lovit de alta problema. nu reusesc sa armosez nimic dupa ce am montat modulul de la inchidere. am legat firele dupa schema electrica dar nimic. se pricepe cineva la asa ceva? specific ca am incercat si doar cu modulul de inchidere centralizata, dar si cu un modul key-less. nimic.

Modificat de cosmin_acv
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna seara, daca ma poate ajuta cineva, am un FOX 1,2 si nu-mi functioneaza macaraua electrica pe dreapta, pe tester i-mi da defect calculatorul de confort. Nu stiu cu sa-l demontez, ceva documentatie(e nevoie sa demontez bordul?).Multumesc anticipat pentru raspuns.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

salutare am si eu un vw fox din 2006 motor 1.2 benzina. Astazi cand am vrut sa plec cu masina a inceput sa-mi tremure si sa-mi scada turatia la relanti mentionez(nu am mai pornito de vro 3-4 zile si am martou de la motor aprins) imi mai facea figuri deastea sa nu traga dar stingeam motorul si il reporneam si mergea bine dar acuma nu stu ce sa intaplat a inceput sa tremure si sa-mi scada turatia iar in mers daca apas acceleratia la maxim se batzaie masina si nu trage. daca ma puteti ajuta o informatie ceva vasi fi recunoscatori va multumesc

 

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

masina a intrat in safe mod. cel mai probabil ai probleme la apridere (bobina de inductie, bujie, injector...). iti functioneaza numai 2 din 3 cilindri. am patit astazi ceva de genu si exact asta is simptomele. la inceput sa batait aiurea cand acceleram si mai apoi a intrat in safe mode si nu mai puteam accelera peste 2000 de ture. a cazut o bobina de inductie. (cazut in modul ca atunci cand am scos-o am ramas cu jumatate in motor si jumate in mana) - cand m-am uitat la toate, 2 erau originale (si ai defecta la fel) si una inlocuita - deci banuiesc ca e o problema cu ele - am vazut ca sunt cam aceleasi bobine ca cele de pe motoarele de 16V cu 4 cilindri - renumite pentru problemele la bobina de inductie. ramane maine sa ma duc sa cumpar una si sa o inlocuiesc ca azi nu am mai gasit nimic deschis.
 
acum stie cineva un producator bun de la care sa cumpar?

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE pentru postul anterior.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am inlocuit astazi bobina, motorul merge bine, nu mai este in safe mode, dar martorul de check engine inca e aprins. stiti cumva cum sa fac sa se stinga fara sa mai pun modulul de diagnoza si sa sterg mesajul de eroare din el?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Pentru a sterge erorile deconecteaza bateria pentru cel putin 30 min

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Buna, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema(nu stiu daca am pus intrebarea la locul potrivit), am un vw fox de ceva vreme, atunci cand pornesc aerul conditionat nu porneste ventilatorul de pe radiator, porneste numai compresorul, sigurante arse nu am gasit, va rog un sfat sau daca aveti o schema m-ar ajuta foarte mult, multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Salut.

 

O intrebare. Se poate pune computerul de bord de pe un golf 4 (1.9TDI - 2005) pe vw fox? (bineinteles in service la electrician)

Modificat de khebo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...
bordea_oana1987

    Buna,

    Mi-am luat un vw fox 1.2 benzina 2006 acum o luna, si-mi merge volanul foarte greu. Ca si cum nu ar avea servo. E posibil o masina din 2006 sa nu aiba servo?Ce-i drept masina nu are nici geamuri electictrice nici inchidere centralizata. Sau posibil sa fie o defectiune la pompa servo. Unde este aceasta ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca ai servo la motor ar trebui sa ai un borcanel, care seamana cu cel de la lichidul de frana, doar ca pe capac este desenat un volan.

Sau poti sa faci o diagnoza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

@bordea_oana1987: este posibil, si eu detin un vw fox -care incerc acuma sa il vand- si da, nici a mea nu are servo :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Buna. Am si eu un fox, de fapt sotia. Am vazut ca are un fel de tavita su scaunul soferului. Imi poate spune cineva cum se trage afara? Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • R_a_z_v_a_n changed the title to vw fox 1.2 benzina 2007 care pierde mult ulei pe lângă bujie.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!