Jump to content

Trepidatii La Relanti Leon 1.6 16v Azd 2002


Crizat00
 Share

Postare recomandată

Va salut! Am si eu o problema cu Seat-ul meu Leon 1,6 AZD. Dupa perioada mai lungi de stationare (de ex. dimineata sau cand plec de la munca), de cele mai multe ori da in nas si se balbaie, scazand turatia pana aproape de 400. Oscileaza asa turatia intre 400 si 1000 pret de cateva secunde dupa care se regleaza ( in fericitul caz in care nu moare motorul). Exceptand aceasta problema, la fiecare pornire daca vreau sa plec imediat de pe loc smuceste si da in nas, indiferent de temperatura motorului. S-a mai intalnit cineva cu aceasta problema? Am curatat clapeta, am adaptat-o, la fel si EGR-ul (pe care la un moment dat l-am si anulat)-degeaba. Pe tester imi da o singura eroare 16556-B1 sistem dozare carburant, prea bogat, dar asta doar daca merg pe GPL.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Schimba fisele de bujii, poate fura curent. Verifica bobinele de inductie sa nu fie fisurate. Poate scapa curent si da la masa.

Verifica tampoanele de la motor si cutie de viteza. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!