Jump to content

Faruri Touran


lucaflo26
 Share

Postare recomandată

  • Administrator

@buttadeuschiar daca titlul threadului era pe subiectul care te interesa, aria Touran e aici. 

 

Vezi de ce nu este permis deschiderea threadurilor noi? Chiar si dupa 1 an de forum sunt probleme, puteai ruga unul din moderatorii ariei/seniori/administratori sa te ajute, fie cu o indrumare fie cu deschiderea unui subiect, daca acesta nu exista.

 

Week placut

R.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu există un thread pe forumul Touran despre problemă. În plus, problema e aceeași la toate mașinile WV. Vezi de ce orice membru ar trebui să poată să posteze unde trebui. Ce pot face eu? Să mă milogesc ca să pot posta? Am găsit soluția dar sigur nu o voi posta pe acest forum!

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

E alegerea ta, asa cum respectarea unor reguli de bun simt sunt relativ obligatorii.

Daca prin "a ruga" un coleg de forum sa te ajute, la tine e acelasi lucru cu "milogeala", am pus punct incercarii mele de a te ajuta in vreun fel.

 

Înainte de a deschide un topic nou, sau de a posta o întrebare într-un topic existent, este obligatoriu să urmezi etapele descrise în continuare:


- forumul este structurat pe arii/subarii în funcție de marcă, model și an de fabricație drept pentru care asigură-te că te afli în aria corespunzătoare modelului tău de mașină;
- apelează la funcția Search/Caută a forumului, pentru că este foarte probabil ca subiectul să fi fost discutat anterior. La folosirea funcției Search/Caută există și un meniu extins (More Search Options) care oferă posibilitatea să detaliezi căutarea după criteriile respective;
- dacă dorești să afli cauzele/soluția problemei tale, citește tot ce s-a discutat anterior în topic. Citește mai multe discuții legate (chiar și vag) de subiectul topicului pe care intenționezi să-l deschizi; s-ar putea să găsești răspunsul în altă discuție, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauți și care nu apare la căutare;
- apelează la funcția Google Search din partea de jos a paginilor forumului dacă metodele prezentate mai sus nu au ajutat. Este posibil ca subiectul căutat să fie comun mai multor modele și să fie tratat în altă arie specifică, respectiv ICE & Security, TDI, Motoare pe benzină, Uleiuri și carburanți, etc.;
- dacă nu găsești subiectul pe care îl cauți, poți contacta un moderator al ariei;

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Am rezolvat problema luminilor de zi automate pentru cei ce nu au lumini de ceață. A fost nevoie de un releu de 10 lei și 15 minute de muncă. Dacă las comutatorul pe zero luminile rămân închise mereu. Dacă îl las pe lumini de zi luminile se aprind la punerea contactului și se opresc automat la oprirea motorului. Nu apare nicio eroare și nici nu se aude sunetul de lumini aprinse (pentru că se sting).  E ca și cum ai pune comutatorul pe zero la oprirea motorului, doar că se face automat.

Dacă cineva dorește, se poate și să se aprindă luminile de zi cu punerea contactului când comutatorul e pe zero și oprirea luminilor la oprirea motorului. Astfel comutarea pe lumini de zi rămâne ca înainte și nu se mai oprește la oprirea motorului. Luminile de zi se activează când comutatorul e pe zero.

Bucurați-vă de 1 an și 10 mesaje ca să poți deschide un topic. :)

Modificat de buttadeus
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!