Jump to content

Tetiere Audi A8


silkworm
 Share

Postare recomandată

De curand, am fost la Nurvil Tuning sa-mi monteze niste ecrane in tetiere pe un A6 din 2005... am facut programarea telefonic, am ales impreuna cu cei de la service display-urile, ca sa constat cu stupoare cand am ajuns la service ca dimensiunea lor era cam cat cea a tetierelor, deci abia au incaput, montajul a iesit foarte urat, iar reglajele pe inaltime si in fata nici macar nu mai merg.

Cei de la tuning mi-au propus sa inlocuiesc tetierele de A6 cu unele de A8, cu promisiunea ca imi vor restaura reglajele.

Am verificat pe un A8 din showroom-ul lor si am constatat ca tetierele se potrivesc ca distanta intre "stalpii" de sustinere, numai ca... nu pot sa-mi comande tetiere de piele neagra pt. ca le trebuie o serie de Audi A8 care sa aiba piele neagra, iar A8-ul lor din showroom are piele bej.

Asadar... ma poate ajuta cineva cu o serie de sasiu de la un Audi A8 model mai nou (2005-2008) care are tetiere din piele neagra, ca sa pot sa comand si eu? Sau macar cu codul tetierelor...

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am sunat la Dealerul meu, VW/AUDI, si mi-a spus ca poti sa comanzi tetiere din piele neagra pe seria de sasiu a masinii cu piele bej, fara nici o problema. Cel de la accesorii va introduce seria de sasiu a Audi-ului A8 cu piele bej si pe comanda va alege "tetiere piele neagra" (totul e sa ai CODUL DE PRODUS, al tetierelor din piele neagra).

Am inteles ca pretul este undeva la 1200Ron setul, insa nu era la PC si a stiut sa imi spuna ce presupune UN SET (cate bucati: 2 sau toate 5).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se poate sa mai fie o problema: tetierele se regleaza electric (pe inaltime). Asa sunt si cele de la A6 ?

Sau nu conteaza, si sistemul de prindere e la fel la ambele modele ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Un prieten si-a imbracat in piele (in Brasov) un A6 din 2006, a costat cam 2000 RON (impecabil cu cusaturi duble etc.). Daca doresti ma interesez de un telefon si intrebi cat face sa imbrace in piele tetierele. (astfel ai sa poti imbraca si tetiere second)

Modificat de raresica
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Va multumesc pentru raspunsuri, din pacate le-am vazut tarziu pt. ca am uitat sa monitorizez acest topic si nici mail-uri de instiintare n-am primit.

Pana la urma am facut rost de o serie de sasiu de la un A8 care are tetiere cu reglaj mecanic pe inaltime (asa cum imi trebuia mie). Nu am comandat inca tetierele, dar urmeaza.

raresica, daca poti face rost de numarul acela de telefon, ti-as fi recunoscator. Nu pentru tetiere, ci pentru... plafon :P. Am trimis recent masina in Germania sa-mi puna trapa... lucrarea a iesit foarte bine cu exceptia capitonajului plafonului, care a trebuit refacut si in dreptul parasolarelor nu prea imi place cum a iesit. Asa ca as vrea sa schimb materialul de stofa si sa-i pun piele intoarsa.

Oricum, mi se pare cam ieftin... sigur e doar 20 de milioane pentru toata masina?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Salut . Dezmembrez / vand pe piese Audi A8 an 2004 , motor 4.0 TDI .. orice piese aveti nevoie.. contactati-ma telefonic pentru mai multe detalii ... Nr de tel 0732984754

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!