Jump to content
truty122

Probleme Stergatoare

609 postări în acest subiect de discuţie

Al Bundy   
Al Bundy

desfacute si repozitionate.

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
skliffy   
skliffy

Salutare tuturor, tocmai am achizitionat un golf 5 variant 1.6 mpi din germania si deja mi s au stricat stergatoarele, si anume nu se mai misca deloc ( apa stropeste pe parbriz) se aude motorasul dar nu se mai misca niciun brat de pe fata. De fiecare data cand porneam masina, stergatoarele se miscau 2-4 cm in sus iar cand opream motorul se puneau la loc. Acum nu se mai misca nimic. Aveti idee unde gasesc pe cineva priceput sa se uite? Va multumesc.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
WooZie   
WooZie

Poate o siguranta ceva

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Al Bundy   
Al Bundy
1 hour ago, skliffy said:

. Aveti idee unde gasesc pe cineva priceput sa se uite? Va multumesc.

In aria de prestari servicii ai incercat ?

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
shakalu_0476   
shakalu_0476

Daca electric functioneaza , poate este ceva mecanic. Eu am patit la polo. Am desfacut grila si am gresat  angrenajul mecanic in punctele de contact. Daca nu cedeaza atunci este o problema electrica  -  motorasul a cedat

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
valy_alesu   
valy_alesu

Salutare colegi. Atasez un video cu problema ce ma confrunt la masina mea. Mentionez ca masina a stat 2 zile fara baterie iar in momentul cand am pus baterie si am verificat stergatoarele am intampinat aceasta problema. Rog colegii ce au avut aceasta problema si au rezolvat-o sa imi impartaseasca si mie cauza si rezolvarea. Va multumesc!

received_1892932480722814.mp4

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cristimusat   
Cristimusat

Problema: schimbat sistem tije de acționează ștergătoarele, dar și motorașul. Acum însă nu și mai face cursa completa chiar și cu ștergătorul stânga mai sus pe parbriz reglat... Sa fie tija aia de pe mecanism mai mica decât cea OEM? Am cumpărat una noua, dar nu OEM, iar motorașul din dezmembrări. 

2: acum am un pâlpâit al luminilor la bord când acționez maneta ștergătoare... Pâlpâitul este la finalul cursei, când ele se așează.. Când revin pe poziție... 

Ce este de făcut? Este ceva electric? 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
F l o r i n   
F l o r i n

verifica pozitionarea tijelor

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Al Bundy   
Al Bundy
16 hours ago, Cristimusat said:

Problema: schimbat sistem tije de acționează ștergătoarele, dar și motorașul. Acum însă nu și mai face cursa completa chiar și cu ștergătorul stânga mai sus pe parbriz reglat... Sa fie tija aia de pe mecanism mai mica decât cea OEM? Am cumpărat una noua, dar nu OEM, iar motorașul din dezmembrări. 

2: acum am un pâlpâit al luminilor la bord când acționez maneta ștergătoare... Pâlpâitul este la finalul cursei, când ele se așează.. Când revin pe poziție... 

Ce este de făcut? Este ceva electric? 

Nu ai pozitionat tijele la loc cum trebuie.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×