Jump to content

Import auto Din Kuwait


moosct
 Share

Postare recomandată

Buna tuturor. Sunt interesata de acelasi topic. VW Scirocco 2009, fabricat in Germania pentru piata din UAE. Certificatul COC nu se poate elibera aparent de aici, decat unul asemanator, de comformitate, insa pentru tarile din Golf. Aici mi s-a spus de la reprezentanta ca masina ar fi Euro 2(dat cu presupusul), ceea ce imi vine sa cred destul de greu, avand in vedere ca o asemenea masina, in Romania este considerata Euro 4. Ideea e ca nu as vrea sa ajung la testul dinamic de la Bucuresti, care costa aprox 700-800 de euro, tocmai de la Baia Mare. Ce e de facut? Care sunt pasii de parcurs odata ajunsa in Romania? Si-a mai dus cineva de curand masini acasa din Golf ? 

As aprecia ajutorul vostru cu informatii legate de pasii necesari.

O seara faina!

Modificat de Alexandra R
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cunosc pe cineva care aduce masini din Dubai,DAR doar masini de fabricatie + 2016 care sa merite investitia,Toyota,Lexus..etc.
O sa ma interesez si poate te pot ajuta cu informatii.
 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1 test dinamic 100%
2 taxa vamala dupa o anumita grila

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc , Gabi. Facand repatriere, indeplinesc toate conditiile pentru a fi scutita de taxe vamale si TVA. Mi se rupe sufletul sa o vand aici masina. Mai mult de 3000 de euro nu iau pe ea, chiar daca e in stare impecabila cu doar 100.000km la bord. Piata a cazut foarte mult iar masinile aici fiind ieftine in general, nu o ajuta faptul ca e din 2009. Acasa, acelasi model cu aproximativ aceleasi optiuni trece de 8000 de euro. Te-ai lega la cap cu toata taraganeala asta cu trimisul, facutul drumurilor in alt oras, plus teste si alte cele? Sau merita mai mult sa iau de acasa?

 

Multumesc inca o data! O seara faina

Modificat de Alexandra R
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt multe aspecte de luat in calcul.

Posibil masina va ajunge la container la Roterdam sau Hamburg (poate cineva cunoaste mai bine situatia si daca exista posibilitatea sa ajunga si in Constanta).

Daca masina o sa iasa Euro 2 si peste 2 ani o sa interzica astfel de masini sa circule in Romania.

Poate Bulgaria este o sansa sa o inmatriculezi si peste o perioada sa o inmatriculezi in Romania...dar e posibil si in Bulgaria legislatia sa fie "ciudata" pt ca si ei sunt in "Europa".

Din ce am remarcat respectivii cu care am vorbit aduc numai masini "bomba" care merita investitia.

Din discutia cu unul din ei concluzia a fost ca o masina normala adusa din zona respectiva nu merita investitia si ca iti poti lua si din Europa o masina identica dar cu care nu vei avea probleme.

Acum 10 ani mi-a trecut prin mana un Bmw E36 senzational.

Masina apartuise unui doctor din Germania care era indragostit de ea.

O transformase din Euro 2 in Euro 4 sa poata circula cu ea in centrul oraselor din Germania...si in orasul lui (Frankfurt parca).

Avea acte doveditoare si cu facturi de peste 4000 euro,catalizatoare schimbate,recunoasterea de la TUV si masina aparea in actele de Germania Euro 4.

Cand a fost adusa in Romania inginerul de la RAR ne-a spus negru pe alb....test dinamic,omologare DAR masina o sa iasa indiferent de omologarea din Germania...Euro 2.

 

Am facut paranteza asta ca sa stii la ce sa te astepti cand vine vorba la legislatia din Romania.

 

Imi poti furniza seria de caroserie ca sa pot trage si eu un ochi la ce norma de poluare are ?

 

Modificat de GABIVVX
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!