Jump to content

Webasto Pe B6


passat 1001

Recommended Posts

z e n i t h

LE: Acum am observat ca din acel conector pleaca mai multi senzori

AUX_18.jpg

Link to post
Share on other sites
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Moog

    173

  • @DRI@N

    149

  • pronet

    92

  • Al Bundy

    63

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Poți activa butonul econ de pe clima și nu va mai pori. Asta în cazul în care ai acest buton. Camera de ardere nu se curata singura și nici nu are viata multă dacă o cureți tu. Cel mai sigur este ca a

Inseamna ca nu ai cea stationara care sa mearga cu motorina, deci telecomanda este degeaba. Si nu am vazut pana acum sa ai si electrica si pe motorina.

Am un B6 din 2006 si dupa cautari pe forum si in cartea tehnica nu am reusit sa modific la afisajul din bord (cred ca este "Plus"datorita dimensiunilor mari) cifra 2 din dreapta-sus cu cifra 1 pe car

Posted Images

Tocmai am zis, sa nu dai spoiler etc jos... Accesul la conector e în față. 

Da sunt la pachet... Nu mai eram sigur... Eu am făcut-o acu 5 ani. 

Link to post
Share on other sites

Va salut! Daca nu mai pot accesa deloc modulul 18 - Aux Heat, unde poate fi problema? Imi da aceeasi eroare si pe Centrala Electrica si pe Can -

01207 - Control Module for Auxiliary Heater (J364) -      004 - No Signal/Communication

Erorile nu se pot sterge, iar pe adresa 18 imi da

Address 18: Aux. Heat  Cannot be reached 

Ultima data cand a fost mai frig toamna asta, a pornit.

Link to post
Share on other sites

Posibil probleme pe instalatie .. verifica daca ai curent pe mufa principala 

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, dori_x said:

Va salut! Daca nu mai pot accesa deloc modulul 18 - Aux Heat, unde poate fi problema? Imi da aceeasi eroare si pe Centrala Electrica si pe Can -

01207 - Control Module for Auxiliary Heater (J364) -      004 - No Signal/Communication

Erorile nu se pot sterge, iar pe adresa 18 imi da

Address 18: Aux. Heat  Cannot be reached 

Ultima data cand a fost mai frig toamna asta, a pornit.

Verifica siguranta din compartimentul motor.

Link to post
Share on other sites

Da, multumesc frumos! Siguranta F30 din compartimentul motor era arsa, desi verificasem cu aparatul de masura toate sigurantele montate in panouru si arata ca au continuitate

Link to post
Share on other sites
NicolescuDan

Salut. Am și eu un passat b6 cu webasto, am și o problema cu ea, nu imi incarca bateria secundara. Aveți idee de unde ar fi problema

Link to post
Share on other sites
F l o r i n

Verifica codare, releu, siguranta

Link to post
Share on other sites

Parcă e o siguranță și în spate... 

Eu aș începe cu ea... După care față, releu etc... 

Link to post
Share on other sites
F l o r i n

Da, aproape de baterie este 

Link to post
Share on other sites
NicolescuDan

Da e pe firul de la plus o siguranță, este ok. Releul ar trebui sa fie sub volan ?

Link to post
Share on other sites
F l o r i n

Codarea centralei electrice este ok?

Link to post
Share on other sites
vladucianu

Care ati mai schimbat pompa de apa de la webasto puteti sa imi spuneti cu ce ati inlocuit-o? A mea este cu firul ce iese direct din ea nu are mufa pe pompa. Am inteles de pe forum ca inlocuitorul ar fi Pierburg 7.02671.49.0 dar din poze vad ca are mufa pe ea( se livreaza cu tot cu cablu?)

Link to post
Share on other sites
vladucianu

Nu poate sa spuna nimeni daca vine cu cablu sau fara Pierburg

Link to post
Share on other sites

S-a mai întâmplat sa trebuiască adaptare la mufa... Știu caz... 

 

Link to post
Share on other sites
vladucianu

Am rezolvat cu mufa. Pompa vine fara cablu si am comandat si cablul separat.

 

Problema este de unde setez sa imi apara in meniul din bord meniul cu aux heater. Eu nu am panou de climatronic cu butonul de webasto pe el ( sa fie asta cauza?)

Sa nu fie compatibil cu ceva pe masina mea?

Link to post
Share on other sites
F l o r i n

Ai incalzire auxiliara, nu stationara. De aceea nu ai pe panou si in bord. Se poate modifica. Pune un scan sa vedem codul modulului tau.

Link to post
Share on other sites
vladucianu

Este staționarea ca altfel nu puteam sa o pornesc din telecomanda

Link to post
Share on other sites
F l o r i n

Nu am vazut unde ai scris ca are pornire din telecomanda

Link to post
Share on other sites
mmveracruz

Salut, cineva cu webasto din fabrica cu cod motor BMP imi poate face niste poze la cum vine legata conducta de antigel sus la radiatorul de interior, langa turbo pe acolo in spate? Am cumparat conductele de apa originale, pe unul am o mufa care intra in locul unui furtun care pleaca spre interior(banuiesc ca o sa-l pun pe tur) si celalalt care are un cot de 180 de grade care ar merge undeva pe la racitorul de gaze cred... As vrea sa scot turul din radiator, sa-l pun pe tur webasto si conducta pe unde iese apa calda din webasto sa o bag in locul turului de la radiator. Daca fac treaba asta nu are treaba cand nu e pornit webasto si invarte pompa clasica de apa a motorului antigelul prin webasto?

Link to post
Share on other sites
vladucianu

Nu am aflat de ce nu imi apare in bord meniul de webasto dar o sa iau panou cu buton si vad daca merge atunci.

Alta problema ar fi de ce nu porneste ventilatia cand pornesc din telecomanda? Sunt ceva setări?

Link to post
Share on other sites
vladucianu

Am luat panou cu webasto si acuma porneste si ventilatia cand dau drumu din telecomanda. Problema este cum il fac sa apara in bord meniul de webasto.........

La voi cand porniti motorul si porneste si webasto automat se aprinde becul pe panou?

 

La webasto imi apare codul 0001012 si a treia cifra este 0 care inseamna  Display-Data-Protocol(DDP) not adjustable/old. Normal trebuia sa am 3 - automatic Protocol Detection. Este ceva ce nu este compatibil la mine

 

Can gateway-ul este 3c0 907 530 Q

 

Iar webasto 1K0 815 007 BC

Link to post
Share on other sites
vladucianu

Nimeni nu ma poate ajuta??

Un cod pentru security access Aux Heat 18 stie cineva?
 

Link to post
Share on other sites
vladucianu

Tot eu am sa raspund de ce nu imi apare in bord. Nu o sa apara ca webasto este dat jos de pe o masina mai veche cu ceasuri rosi. Eu avand ceasuri albe nu o sa mearga decat schimband electronica de la webasto. Cea veche nu stie protocol UDS.

 

Link to post
Share on other sites

Pai eu ce am zis cu o pagină în urmă? Te apuci de prostii dar nu verifici ce ai nevoie? 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri