Jump to content

Huruit in timpul rularii


hook
 Share

Postare recomandată

Bogdan Moraru

Hmm, personal imi suna a tampon cutie de viteze sau cele 2 tampoane care sustin motorul. Incearca sa balansezi motorul stand pe loc, cu frana de mana trasa, ca si cum ai dansa cu masina, tine-o din ambreiaj si vezi daca auzi zgomotul cu pricina. Daca da...atunci ai tamponul cutiei. Daca misti motorul cu mana in parti destul de usor, verifica suportii laterali. Alte minunatii nu imi vin in minte acum.

 

Fier pe fier sau cauciuc, decide  :winter:

Modificat de Bogdan Moraru
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • jahman

    7

  • bogd

    6

  • marius1982.11

    6

  • asorin86

    6

Top Posters In This Topic

Posted Images

apkah am avut si eu problema asta si am vopsit bara stabilizatoare cu o vopsea vapanta si am rezolvat . Mentionez ca am golf 4



Buna baieti .Am si eu o mica problema:detin un golf 4 1.4. 16V an fabricatie 2002 la care in timpul mersului se aude un vajait foarte enervant, si in special la viteze peste 60 km/h.Unii mecanici mi au spus ca ar fi de la faptul ca trage vant pe langa usi ori ca ar fi ceva la rotile din fata.Un lucru e cert nu e de la rulmenti pentru ca nu huruie asemenea rulmentilor ci vajaie ca si cum ar trage vant pe langa usi. Ce e si mai interesant e ca acum 2 ani cand am luat masina {care era dotata atunci cu stergatoare cu paravant} nu avea absolut nimic.Eu am pus niste stergatoare fara paravant intre timp si a inceput apoi sa se auda vajaitul acela ciudat...sa fie asta motivul ? Ati intalnit careva asemenea ciudatenii sau mi am cumparat eu o masina bantuita de fantome...  :))))

PS: e la fel si cu cauciucurile de vara ca si cu cele de iarna 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

voi aveti lipite si pe usi garnituri de cauciuc la golf 4 sau numai pe caroseria masinii???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

salut.am si eu cam aceeasi problema huruie. am verificat rotile am prins cu o mana de la ora 12 iar cu cealalta de la 6.pe partea stanga aveam joc iar pe partea dreapa nu, am cumparat un rulment l-am montat pe partea stanga dar tot huruia.am dat o tura cand viram putin stana nu se mai auzea nimic,la dreapta  se auzea la fel ca si cand mergeam drept.nu mai aveam alt rulment sa pun si pe dreapata. l-am desfacut si l-am uns,acum merge la fel ca cel nou.dar tot la fel face, pot fi capetele de la planetara, rulmentii de la grup?o idee, multumesc!

Modificat de bas28
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 years later...
Camarasan Stelian Cosmin

Am schimbat si eu rulmentul pe spate la un bora pe partea dreapta si tot asa se aude cand virez dreapta .Oare sa fie pe partea stanga?Tin sa precizez ca se auzea un fluierat puternic cand viram usor dreapta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 weeks later...

Sal și la mine când virez stânga se aude ceva de genul că și cum aș calca pe linie continua:)) Să fie planetara sau nu știu 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!