Jump to content

Quark Motors Timisoara


sharanache
 Share

Postare recomandată

Am luat si eu un Sharan in septembrie 2006 de la Quarkmotors in Timisoara. Masina nu e ieftina de loc e plina de extras-uri.

M-am dus in 2007 in Italia cu ea. Nu mergea clima pe rece aproape de loc. O duc la service in Timisoara la Quark. In 1 zi cica e gata "nu avea freon". Buun o iau inapoi fara sa verific - nu asa cum scrie aici pe forum - sanchi nu mergea clima de loc! O duc inapoi. Mi-o tin 2 saptamani " daca stiu eu cat e de complicata clima la Sharan ... au desfacut-o, dar acum dureaza sa o puna la loc ..." Va spun ca m-a luat cu sudori reci cand vorbeam cu ei la telefon - aveam impresia clara ca nu stiu de unde sa o apuce si mai mult strica decat repara. In sfarsit dupa multe insistente am recuperat masina in septembrie 2007. NU AM PRIMIT NICI-UN DOCUMENT, nici o explicatie ce defect a avut. Prost am fost ca nu am cerut! Clima se pare ca facea ceva rece, dar slab. In schimb a inceput sa se aprinda becul de ESP. La vreo trei saptamani s-a oprit ventilatorul central iar acum nu mai merge dezaburirea aunci cand afara e sub -1! E periculos sa o conduci pe autostrada.

Nu stiu ce sa ma fac! La Quark nu as mai duce-o ca nu cred ca se pricep - dau impresia ca le e frica sa o faca si dureaza probabil peste 3 saptamani. As duce-o in Austria - aici sunt acum. In Viena circula mii de Sharanuri si au vreo 40 de service-uri - trebuie sa se priceapa! Dar oare garantia imi permite sa o repar la Viena? Mi-as asuma costul deplasarii la Viena numai sa am o masina utilizabila!

Inainte am avut Renault Megane service-ul era groaznic daca aveai o problema mai complicata. Am luat VW ca am zis ca aici nu o sa mai fie probleme, dar vad ca e aceeasi treaba...

Cred ca in RO se vand multe masini si service-ul e lasat la coada - e ca o Cenusareasa. Poate daca se mai domolesc vanzarile o sa bage bani si training si in service!

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sfatul meu e sa o aduci in tara si sunt destule service`uri care sa se apuce de ea

doar nu e singurul vw de la tine din oras sau zona

cauta unu cu un pic de vechime si experienta in gama si oricum principiul climei e acelas indiferent de marca nu vad de ce n`ar fi dat de cap

intreaba prieteni ce au masina similara de mai mult timp sau cunoscuti ce au masini din gama audi-vw .. unde le duc ei

bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt masini bune sharanurile astea da' nu trebuie sa te descurajezi repede.

Modificat de CristiN
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

garantia este valabila in toata Europa....poti sa o duci unde doresti ca nu e nici o problema....recomandarea e sa o duci totusi la autoworld....sunt baieti buni si se pricep destul de bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Renuntati la quote la mesajul anterior:

14. Butonul Quote ("citat") ajuta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

asa este servic.la noi in romania din pacate acesti netrebnici isi permit sa terfeleasca in asa fel marca wv.cind mergi la ei si ai vezi in costumele lor si ce frumos vb cu clienti dar ei in realitate sint niste vulturi care abia asteapta sasi infase prada dupa care li se filfaie de noi...pacat..eu am plecat in ungaria la un servis si este o diferenta foarte mare vb frumos cu clienti dar si isi fac treaba meseriasi adevarati dar am iesit la jumatate de pret fata de noi merita :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!