Jump to content

Noutati VAG ( Volkswagen,Audi,Seat,Skoda,Porsche etc.)


razdan
 Share

Postare recomandată

Skoda Auto isi extinde productia pentru modelul Roomster

Compania ceha Skoda Auto a anuntat joi ca, de la inceputul lunii noiembrie va lansa pe piata romaneasca noul sau model Roomster, disponibil cu trei motorizari pe benzina si trei pe motorina. Lansat la finele lunii martie, modelul Roomster se vinde deja pe pietele din Germania, Slovacia, Franta, Austria sau Marea Britanie.

In Romania, pretul de pornire comunicat de importatorul Porsche Romania pentru modelul Roomster este de aproximativ 10.300 euro CIP, printre dotarile standard aferente regasindu-se airbag-uri frontale si laterale fata, instalatie de aer conditionat Climatic, ABS, Radio-CD & MP3-Player etc.

In plus, Skoda Auto intentioneaza sa introduca din 22 noiembrie si al treilea schimb la uzinele sale din Kvasiny, pentru productia modelului Roomster, se arata intr-o informatie de presa. Motivul acestei decizii este reprezentat de cererea mare pentru cea de-a patra gama de modele Skoda, autovehiculul devenind rapid foarte popular.

Cifrele de productie estimate initial au fost recent actualizate pentru a se adapta numarului de comenzi primite de dealeri. Ca urmare, Skoda Auto intentioneaza sa produca peste 20.000 de unitati Roomster pana la finele acestui an.

„Combinatia intre designul modern, elementele de interior inovatoare, excelenta manevrabilitate si o serie de solutii inteligente, tipice vehiculelor purtand sigla cu sageata inaripata, demonstreaza ca am ales directia corecta”, explica succesul modelui Martin Jahn, membru in Consiliul de Administratie al ?koda Auto, sef al departamentului Resurse Umane .

” Pe langa toate acestea, Roomster are toate sansele sa ne ajute sa producem si sa vindem 500.000 de vehicule anul acesta, adica sa atingem inca unul din obiectivele majore pe care ni le-am propus”.

Productia de serie pentru Roomster a fost lansata la finele lui martie 2006, iar vanzarile pe piata ceha au inceput in iunie. Dupa lansarea in Republica Ceha a urmat lansarea Roomster in alte tari, printre care Germania, Slovacia, Franta, Austria si Marea Britanie.

Pe masura ce productia din orasul Kvasiny se extinde, compania recruteaza tot mai multi muncitori - un numar de 1.300 noi angajati fiind deja inclusi in personalul uzinei, alti 600 urmand sa li se alature pana la finele acestui an. Numarul personalului angajat de ?koda Auto a ajuns astfel la peste 26.000, in cele trei uzine din Republica Ceha.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tuareg faclift din ianuarie 2007 ,,,, fisierul e mai mare de 655 kb si nu il pot atasa.... cine poate sa-mi dea un pm sa il dau pe mail....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@maxu Un link catre sursa!?

Poze Audi R8

http://www.germancarblog.com/2006/09/audi-...-spy-shots.html

http://www.autohochzwei.de/audi_r8.html

2006 Concept Lambo Miura

VW GX3

http://www.carmagazine.co.uk/first_drive.php?sid=137&page=1

Si o poza cu tiguan:

Modificat de Raf
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu am link ca l-am primit pe mail - e un pdf. Repet, cine poate sa-l puna sus sa-mi dea un pm sa il trimit. Sau daca vreti sa vi-l trimit, la fel.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Au aparut si primele imagini oficiale cu VW Touran facelift si dupa cum ne asteptam si el se inscrie in linia gamei din punct de vedere estetic. La partea tehnica noutatea este ca pe langa motorul 1,4 TSI de 140 sau 170 cai, toate propulsoarele (cu exceptia celui de 1.6 si 102 cai) vor fi echipate cu DSG. De asemenea din poze se poate observa sistemul de navigatie cu touchscreen. Mai multe detalii aici:

http://translate.google.com/translate?u=ht...Flanguage_tools

01ri4.jpg

02gd6.jpg

03mn5.jpg

04hw0.jpg

30om7.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • voinea changed the title to Noutati VAG ( Volkswagen,Audi,Seat,Skoda,Porsche etc.)
  • voinea featured this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!