Jump to content

Problema Pedala ambreiaj ?


voinageo
 Share

Postare recomandată

Am reusit sa schimb pompa dar din pacate nu s-a modificat nimic, parca tine si mai jos decat tinea si nici nu decupleaza sa scot din marsariere pana nu se opreste masina complet pe loc. Am vreo sansa daca schimb si cilindrul receptor sau il schimb degeaba?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. La mine se simte o bataie in pedala de ambreiaj chiar cand ating foarte foarte scurt pedala. Si parca si inafara masinii s-ar auzi aceea bataie cand apas pedala, cand iau piciorul nu s-ar mai auzi. Asta am observat de curand, de cand  a venit frigul.

O fi volant? Bataia in pedala o simt mereu. Alte probleme n-ar fi, adica daca plec cu masina de pe loc doar din ambreiaj nu am smancituri sau alte chestii..

Modificat de ciprickoo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

Salut Băieți. Am si eu o problema. Am plecat la drum si pana sa intru pe autostrada a1 a mers totul ok. Am mers toata autostrada pilot automat si cand sa ies am vazut ca pedala de ambreiaj avea 3/4 cursa libera (tine aproape la podea). Am ajuns cu greu asa acasa si i-am facut o aerisire , si-a revenit pentru câteva secunde si a inceput iar. Am golf 5 1.6 benzina, kit-ul de ambreiaj schimbat acum 9000 km. Sa fie oare din cilindru receptor sau din pompa? Azi e duminică si maine o duc la cineva dar nu prea am incredere in ei si nu vreau sa ma bântuie. Dacă opresc motorul intra in viteze dacă îl pornesc nu mai intra. Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu debreiaza, verifica daca ai scurgeri de lichid la cilindrul receptor, daca nu ai, e pompa, vezi si sub mocheta la pedale daca e ceva ud pe acolo

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A trebuit să plec la bucuresti si am lasat masina acasa. O sa se duca un prieten cu ea la service maine. Am verificat si nu se vedea pata sub masina sau sub mocheta. Nu am apucat sa desfac tot ca sa vad exact ce e acolo , ma gandesc ca maine o sa observe mecanicul exact despre ce e vorba. Multumesc frumos

Modificat de loghy
quote post anterior
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Problema rezolvată. Cilindrul receptor era "spart" sa zic asa si pierdea presiune !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Salut!

Am întâmpinat aceeași problema cu ambreiajul la Golful 5,1.9 105 cai BKC.Mai exact pedala moale și nu a mai revenit decât jumătate din cursă.După aproximativ 500 km (pe autostradă)folosind foarte puțin ambreiajul,nu a mai funcționat deloc.Citind pe forum am concluzionat că este pistonul de la cutie.Situatia s-a rezolvat prin înlocuirea lui.Atentie mare la aerisire.Este puțin diferită fața de cea de la frânare.Trebuie sa ajuți pedala sa revină.

Mulțumesc.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!