Jump to content

Calitate slaba la A8


nyk_19
 Share

Postare recomandată

volnick1986

eu tind sa cred ca in trecut se faceau masini mai bune...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • nyk_19

    17

  • Rapier

    5

  • d-rive

    4

  • Diesel

    3

Si un prieten are la A8, aceeasi problema cu ornamentul de sub MMI desprins, chiar ma miram cum de e posibil, avand in vedere ca masina are 2 ani :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Sa fie probleme mentionate mai sus datorita calitatii materialelor care vin special facute pentru ROMANIA ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

Lasati prostiile si terminati cu glumele de genul asta!

NU exista materiale special facute pentru Romania!

Reluam pe fiecare arie in parte acest subiect?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

E o prostie asta cu materiale diferite pentru masinile din Romania.

Nu baga in fabrica o linie de productie speciala pentru Romania si sunt convins ca nu fac aprovizionari separate pentru masinile catre Romania.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Nu baga linie de productie speciala pt Romania dar sunt diferente intre masinile facute pt Vest si cele pt Est...intre BMW-ul meu 2008 facut la comanda si BMW-ul unui amic 2006 care si-a luat-o din Germania a mea dupa 2 ani 35.000km suna ca intr-o troaca si e plina de "greierasi", in spatele scaunului de la pasager este o chestie din plastic, s-a dezlipit si alte cateva chestii "ne-demne" de un 3er premium...masina amicului meu are 86.000km este in stare perfecta...mentionez ca sunt "bolnav" in ceea ce inseamna grija fata de automobil, nu se bea, nu se fumeaza, nu se mananca...etc...la fel mai sunt diferente intre alte 2coupe-uri de pe forumul bmw...unul adus de dincolo altul facut la comanda...poate sa-mi spuna cine ce o vrea, da SUNT diferente intre masinile de aici si cele de dincolo...nu zic ca este linie separata pt masini si materie prima...dar sunt mult mai atent lucrate cele pt vest.

P.S. Ah era sa uit...de sub torpedou mie imi iesea pur si simplu o bucata de carton...care cred ca era folosit la izolare, captuseala habar nu am...dar nu cred ca trebuia sa atarne in halu ala...nu mai precizez ... cartonu' nu atarna in afara din BMW-ul adus de dincolo

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am de 4 ani un A8 si nu am avut nici macar o singura problema cu el. Absolut nimic. Nu scartaie nimic, nu s-a desprins nimic, nu troncane nimic. Totul este perfect inchegat.

Nu sunt de acord cu voi cand ziceti ca sunt diferente intre masinile facute pt EST si masinile facute pentru VEST. Nu cred ca cei de la Audi si-ar permite sa piarda clienti importanti din Est, cum ar fi: rusii, romanii, ucrainieni, s.a.m.d

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

cred ca ti-a rupt fiutul de 5 ani ornamentul ala , sau poate ai gasit pe mobile.de niste imagini cu un a8 lovit , si avea ornamentul rupt si avea nustiu ce la piele , hai sa nu mai comentam ca a8 este prima masina la care mas gandi daca as ave bani de ea

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai fost avertizat pentru bagare in seama, dar pe viitor vei fi sanctionat pentru gramatica si ortografia deplorabile. Incearca sa postezi elegant si corect din toate punctele de vedere. Mersi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!