Jump to content

Garda la sol


hcampian
 Share

Postare recomandată

Salut tuturor!

Doresc sa cumpar un Roomster, care indeplineste cam toate dorintele mele in domeniul auto. Singura retinere pe care o am este garda la sol. Din cate am inteles este cam mica, inclusiv cu pachetul de drumuri grele instalat. Masina mea va face destul de des drumuri grele, gen Padina (Bucegi), Padis si Scarisoara (Apuseni), si va fi destul de incarcata.

Ce parere aveti de garda la sol la Roomster-ul vostru? Ati avut probleme? Are cineva instalat pachetul de drumuri grele, sau modelul Scout? Se comporta mai bine?

Cu respect,

Horatiu Campian

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pt necesitatile tale, Roomster Scout este mai potrivit. Daca iti doresti drive-test cu un asemenea model, te pot ajuta. Numai bine !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

M-ar interesa un drive-test cu 1.4 TDI si 1.4 MPI.

Ma intereseaza sa cumpar un model care sa aiba in mod absolut obligatoriu ESP, ASR, airbaguri laterale si cortina. Deci probabil va trebui sa iau unul la comanda si sa astept vreo 3 luni (asta nu e o problema ca nu ma grabesc de loc).

La Scout ma ingrijoreaza rotile cam mari si cu talon mic, destul de late = cauciucuri foarte scumpe si risc de lovire a jantei pe drumuri proaste, performante proaste pe zapada (masina va merge foarte mult pe zapada).

Din pacate cei de la Skoda cu care am vorbit la SIAB si mi-au promis ca ma cauta pt. drive test nu au facut-o.

Modificat de hcampian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am un Roomster cu pachetul de drumuri grele si jante de 15". Am urcat cu el pe cateva drumuri de munte foarte proaste.

Unul dintre ele numai pamant si piatra, panta foarte abrupta si sleauri neregulate. A urcat foarte bine masina, am avut grija pe cat posibil sa ocolesc santurile si gropile mai mari. Singura problema a fost ca am pierdut una din aripile de noroi (cele din spate sunt cam lungi si destul de tari).

Eu zic ca o sa fii multumit de masina. Protectiile de plastic de la Scout mi-ar fi placut sa le am, dar jantele cu care vine sunt nepotrivite pentru astfel de drumuri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!