Jump to content

Am Nevoie De Un Service De Audi(in B)


quattrofilu'
 Share

Postare recomandată

As dori sa stiu unde ma pot duce cu masina ca sa nu fiu jefuit si nici sa nu isi bata joc cineva de masina mea?

Am un A4 1.8T Quattro(BFB) dar intrebarea e valabila si pentru un prieten bun care are un A6 2.5TDI Quattro.Va raman recunoscator anticipat.

P.S.Am auzit de un service al unui fost sef de la Midocar(sau ing. de service)dar cine mi-a spus nu stia unde este situat in Bucuresti

multam fain :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iti pot recomanda cu incredere service-ul la care merg eu cu masina. Ai link catre topicul dedicat lui AICI. Ca mai toate service-urile, are scrise si de bune si de rele. Atentie insa, feedback-ul negativ a fost pe probleme de tinichigerie/vopsitorie nu pe mecanica. Sunt specializati pe masini ale grupului VAG si special pe Audi. Sunt multe masini de la organisme guvernamentale care vin acolo. Eu am fost multumit de fiecare data, indiferent de problema cu care am fost.

Un alt service de care am citit numai de bine si de care imi place sa aud, chiar daca nu am fost pe acolo, este ElcarGid al lui Elad de aici de pe forum. Nu ne cunoastem personal, dar din ce am citit pe topicul sau de AICI si din modul in care vorbeste, am o parere foarte buna si l-as recomanda de asemenea oricand. Desi este specializat pe Skoda, sunt convins ca nici la Audi nu se da inapoi. Are singurul mic inconvenient ca este in Buzau (si ai zis ca vrei in Buc)

Mai stiu si alti mecanici buni care se pricep la Audi (au experienta si au facut de la motoare, distributie, etc pana la frane si revizii), dar acum depinde ce vrei...un service sau niste mecanici care sa isi faca treaba chiar si intr-un garaj...ca la ultima categorie ar fi mai multi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc Rapier sper sa fie totul OK :blink:

Am mai avut experiente negative si m-am gandit sa cer parerea unor oameni care isi iubesc masinile si isi doresc o servisare de calitate.Inca o data multam fain.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!