Jump to content

Germania - Romania


Northman
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor am si eu o intrebare. Intentionez sa merg pana in Germania cu masina proprie. Problema este ca aceasta este Euro3. A mai fost cineva cu euro3? Stie cineva de unde pot să fac rost de acel sticker si cum pot intra in unele orase precum Leipzig sau Bonn unde sunt restricții?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...
  • 4 years later...

Salut,

Stie cineva in mod sigur daca in Austria anvelopele de iarna sunt obligatorii de la 1 noiembrie ?  Am cautat si eu pe Google dar am gasit pe unele site-uri ca sunt obligatorii de la 1 noiembrie.....pe altele scrie ca doar daca sunt conditii de iarna. Si ca alternativ poti folosi si cauciucuri de vara cu lanturi.

 

De exemplu aici scrie ca dupa 1 noiembrie sunt obligatorii: https://www.austria.info/ro/informatii-practice/sosire-in-austria/cu-masina/informatii-rutiere Dar pe site-ul in germana la care se face trimitere, daca traduc cu Google Translate eu inteleg ca doar daca sunt conditii de iarna trebuie sa ai anvelope de iarna: https://www.oeamtc.at/thema/vorschriften-strafen/winterreifenpflicht-in-oesterreich-16186948  

If there is snow on the road, slush or ice, winter tires must be fitted to all wheels.

 

Ideea e ca vreau sa merg sa cumpar o masina din Germania saptamana viitoare sau cealalta si nu are anvelope de iarna montate. Nu cred sa ninga acum la inceput de noiembrie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!