Jump to content

Microsoft Intra In Industria Auto


d@n
 Share

Postare recomandată

Cum v-ati simti daca masina (ECU) dumneavoastra ar avea soft de la Microsoft ???

Pe mine titul nu m-a linistit insa (din fericire) este vorba de altceva - colaborari doar in aria “in-car entertainment” cu VDO Siemens.

articolul intreg aici http://www.capital.ro/articole/microsoft-i...ria-auto/104226

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca intra microsoft in industria de masini, am pus-o!

Fugiti unde puteti. In fata calcului nu trebuie sa-mi fac griji daca ma intreaba de 3 ori daca sunt sigurr, dar chiar sunt sigurr ca vreau sa fac XY. Dar in masina nu mi-ar conveni sa fiu intrebat, ca sigur vrei sa franezi? sau sa intre ECU in SAFE MODE, pentru ca noul bec de la far nu a fost recunoscut cu succes si are nevoie de upgrade. Mno ajunge cu gluma, chiar nu as fi foarte confident in asa ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai interesant ar fi sa iti apara ecran albastru cand trebuie sa intre in scena ESP, sau sa te informeze ca "low resources" si sa mai inchizi din programe, cand pui o frana brusca si ai nevoie de ABS :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu sunt de-a dreptul speriat :D ...

Sa vedem cat de "adanc" intra...Sper sa se rezume la chestii de "entertainment" si nimic mai mult, care la urma urmei nu au mare lucru cu masinile....

Modificat de I_am_Stealth
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

<<Compania germana si cea americana vor produce impreuna sisteme “in-car entertainment” (informatii, comunicare, entertainment) si sisteme de navigatie, informeaza Associated Press. Primele produse Siemens cu software Microsoft ar urma sa inceapa sa fie produse in 2009. Produsele Siemens cu software Microsoft vor permite conectarea unor dispozitive precum telefoanele mobile si playerele muzicale.>>

Si eu ma cam speriasem pana ce am citit articolul. E vorba totusi despre in-car entertainment, ceea ce nu ar avea cum afecta functionarea masinii. Poate doar a soferului ! :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pheeu, deci cel mult ne putem pierde in trafic cu sistemul de navigatie conceput de Microsoft.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Totusi nu cred ca trebuie sa dramatizam asa de tare, cu siguranta vor fi cat de cat ok; daca e sa o luam asa chiar si soft-ul de pe telefon indiferent ca e Symbian de la Nokia (ma dezamageste tare de tot) sau ca e Java la alte marci mai face figuri cateodata. :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

baieti numai fiti carcotasi, ar fi bine ca microsoft sa faca softul care lcreaza pe ecu. AU programatori foarte priceputi deci stati linistiti!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Microsoft se chinuie de ceva ani buni sa intre in industria auto, deocamdata mi se pare ca nu au reusit mare lucru.

Oricum nu are nici o legatura cu Windows-ul pe care il stie toata lumea, au un sistem de operare special (automotive) derivat din Windows CE.

Din pacate pentru ei, lumea cand aude de Microsoft se gandeste la Windows pe PC, blue screen, virusi, programe care nu mai raspund, etc. Nu vad ce producator de masini s-ar risca sa scrie pe un model "Windows inside" :unsure: , multa lume s-ar gandi de 2 ori inainte sa-l cumpere (si probabil nu l-ar cumpara).

Desi se pare ca unii s-au riscat:

http://www.microsoft.com/windowsautomotive...rs/default.mspx

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!