Jump to content

Butoane Razuite


alindode
 Share

Postare recomandată

va rog cat se poate de frumos daca are cineva idee cum schimb si eu butoanele de la un a4 k sunt razuite adik acea chestie neagra nu mai este pe tot butonul si arata urat si mai am si la lumini si la casetofon cumva exista un chit pentru asa ceva?ce sa le fac,va multumesc mult

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

alindode, nu stiu sa existe un kit pentru asa ceva. Asta e boala lor (de fapt la multe masini), se cojeste vopseaua aia si se vede plasticul alb de dedesubt. Acelasi lucru se intampla si la comutatorul pentru lumini. Poti ori sa comanzi butoanele (cred ca vine toata consola aia de pe protiera) ori sa incerci sa vopsesti butoanele cu vopsea (cauciucata sau negru mat). Au mai fost discutii legate de refacerea vopselii/aspectului la interiorul masinii AICI sau AICI. Chiar daca este vorba de consola sau alte parti din interior, poate te ajuta ideile colegilor care au mai incercat.

Daca aflii ceva concret sa ne spui si noua. Mai sunt si altii cu aceeasi problema.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

va salut ! imi spune si mie cineva cum pot sa scot mineru de la usa soferului cel cu butoane ??? acusi voi primi minerele si nu stiu cum sa le scot.se trage doar cu surubelnita,sau iasa separat fata de butoane,sau iasa cu butoane cu tot,trebuie sa desfac toata panoplia...???? mersi anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Comutatorul de lumini se poate comanda la porsche. Eu asa am facut la un audi a6 mai vechi. M-a costat vreo 300 ron pt a6 si se schimba in circa 5 secunde. Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@marioboss - Am vazut ca aveai nevoie de ajutor la schimbarea manerului de usa. Pasi de urmat:

- se demonteaza usor ornamentul de plastic/aluminiu/carbon care vine pe usa incepand cu partea dinspre bord - prin tragere - este prins in cleme. Vei vedea ca astfel capeti acces la cele 4 (5) suruburi din spate. Le desfaci.

- in spatele manerului usii exista un capacel oval - il scoti de acolo si desfaci cele 2 suruburi.

- in partea de jos ai un surub lung - trebuie desfacut si acela.

- in momentul asta nu mai ai suruburi de desfacut. Prin declipsare dinspre bord spre capatul usii tragi usor de fata de portiera. (Iti recomand sa iti cumperi si clipsuri de la Audi pentru ca cele care le ai pe usa vor ceda cel mai probabil).

- dupa ce ai desfacut usa - scoti mufele de la tweeter, de la comenzile electrice ale geamurilor si oglinzii si cele de la pachetul lumini (daca sunt). De asemenea scoti cablul care actioneaza inchiderea centralizata (de obicei e alb si are un fel de carlig in capat).

- o data pusa deoparte fata de portiera - vei observa ca manerul este prins in doua seturi de suruburi - primele sunt 8 parca, urmatoarele 6. Le dai jos si vei ramane cu manerul separat.

- folosind o surubelnita mica sau orice altceva te ajuta se scot cele doua module care contin butoanele actionare geamuri electrice si actionare oglinzi.

- partea de plastic pe care vrei sa o schimbi tu se scoate prin declipsare usoara si tragere in lateral.

Dupa asta urmezi operatiunea in sens invers. Spor!

In ce priveste aceasta problema cu ciupirea, zgarierea, decojirea - solutia optima este inlocuirea dupa parerea mea si protejarea ulterioara.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

CMG mersi mult !!! :banghead:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!