Jump to content

Cumparare Audi A8, 2004 din Germania


zoltanb
 Share

Postare recomandată

Vreau sa aduc un A8 3.0 TDI din Germania, an 2004.

As dori sa stiu daca km sunt reali si am inteles ca la reprezentante Audi din tara se poate afla istoricul masinii (nr. proprietari, km reali, eventualele accidente, etc.). Poate cineva sa ma ajute?

Ce detalii am nevoie de la vanzator inainte de cumparare pentru a face o verificare?

Mersi anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ar fi bine sa aiba cheia de plastic si cartea de service. In cazul in care nu are cartea de service, e ceva in neregula. Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ar fi bine sa aiba cheia de plastic si cartea de service. In cazul in care nu are cartea de service, e ceva in neregula. Bafta!

Are carte service si are si cheia.

Daca cer numarul de sasiu poate cineva sa-mi faca un "background check"?

Mersi.

Zoltan

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

doar daca vorbesti cu cineva la un dealer autorizat ,ei au posibilitatea sa iti spuna istoricul masinii.Iti trebuie numai seria de sasiu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cat legat de cartea service...fi serios. se gasesc la 100 de euro pe e-bay. gata stampilate, semnate etc. nu mai tine vrajeala cu cartile de service!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

scuzati de offtopic dar tin sa ii dau reptate lui wts, eu am luat masina din semnatura in iulie 2006 de la reprezentanta audi, frankfurt. Masina avea 130000km iar pe cartea service nu era trecuta absolut nici o revizie, nici o intreare in service, doar datele masinii de la cumparare. Cand i-am intrebat pe cei responsabili de la vanzari auto de ocazii mi-au zis cu zambetul pe buze: "Porprietarul nu a avut cartea service a masinii niciodata cand aceasta a fost in service." In schimb pentru a ma multumi mi-au dat isotricul complet al masinii din baza lor de date. Foarte important dealerii din Romania nu au acces de scriere in baza internationala de date, doar de citire. Singurul service care are full access este Porsche Romania!

Sper ca a fost de folos,

Numai bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E cineva de la Porsche Romania? Am numarul de sasiu, daca e cineva amabil sa ma ajute... Seara plec in Germania....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Andi B. da asa e. Chiar acuma in weekend am fost in piata la timisoara cu masina sa o vand, si cineva (un bisnitar) ma intrebat daca nu vreau sa cumpar o carte de service pt audi-ul meu, cu 120 de euro. era stampilata tot, eu doar trebuia sa trec nr de km la fiecare revizie, schimb. masina mea are 200 de mi de km, puteam sa o fac cu 100 de mi, si scriam asta si in carte...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

zoltanb, te rog sa folosesti "search" conform regulamentului inainte de a posta. Detaliile legate de cumpararea unei masini din Germania s-au mai discutat si exista chiar un topic dedicat acestui lucru AICI (citeste postul lui scuterone si paginile urmatoare). De asemenea, titlul topicului tau nu exprima exact ceeace vrei sa faci, adica sa CUMPERI o masina (o sa il editez). Tinand cont ca esti nou pe forum, de data asta ai un avertisment "verbal". Te rog sa nu se mai repete.

Legat de verificarea masinii la o reprezentanta VW, raspunsul este DA, este posibil. In functie de reprezentanta, unele taxeaza aceasta verificare, altele o fac pe gratis. Poti afla istoricul masini, datele legate de intrarea acesteia in service (si pentru ce problema) cu conditia ca aceasta sa fi fost dusa intr-un service autorizat (dar de obicei nemtii asa fac). Numarul de Km va fi cel REAL la data intrarii masinii ultima data intr-un service. Daca de atunci au trecut cateva luni bune, poti doar sa faci o aproximare si sa vezi daca Km din bord sunt credibili.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sincer, habar n-am ce prostie am facut si de ce trebuie sa primesc un avertisment verbal. Pentru ca titlul topicului nu a fost clar (pentru unii)? Daca postul meu a fost total nefolositor pentru toata lumea, de ce nu ati sters intregul post?

Oricum, azi noapte am ajuns acasa cu masina, e efectiv superba, are tot ce-mi trebuie. Daca mai e cineva interesat si daca moderatorul ma mai lasa sa postez voi da cateva detalii si eventual si poze.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

"moderatorul" te lasa sa postezi. Ai inteles gresit avertismentul meu. Era vorba doar de a citi regulamentul si de a il respecta. Lucru pe care nu l-ai facut in topicul tau. Ai pus un titlu cu cerere de "ajutor" intr-o arie tehnica cand de fapt tu cumparai o masina si aveai nevoie de informatii. Nu ai folosit search sa cauti informatia care s-a mai discutat pe forum (ti-am dat link-uri catre topicul respectiv). Asta ti-am explicat in postul meu. Si in continuare, dai "quote" la mesajul anterior, lucru care iarasi nu este permis. Acum ai inteles cu ce ai gresit? Practic, acel avertisment "verbal" este ceeace si spune: un avertisment. Nu esti penalizat in nici un fel ci doar atentionat ca ai gresit cu ceva. In caz ca se repeta, abia atunci poti primi un avertisment mai "substantial". Ca sa nu poluam topicul te rog sa continuam discutia pe PM daca mai doresti lamuriri.

Pana atunci, sa stapanesti sanatos masina si sa te bucuri de ea si evident te asteptam cu detaliile despre ea si cu poze. Ca sa nu zici ca nu ai stiut, iti spun ca nu in acest topic trebuie sa faci asta (si asta e in regulament :rolleyes: ). Exista o arie dedicata numita "Masina Mea", AICI, in care poti sa iti prezinti masina. Te rog sa o faci acolo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!