Jump to content

Probleme tehnice


samo
 Share

Postare recomandată

:) :screwy:Salut! Sunt nou pe forum....sunt si eu posesorul unei Fabia 1.2 HTP care are aceleasi probleme. Ceea ce este ciudat este ca in prima jumatate a anului(o am de 1 an) nu mi-a facut niciun fel de figura,dar dupa....Am crezut(si eu ca si altii la spusele celor din service) ca este benzina de vina. Luam de la Lukoil 98 fara plumb. Am auzit pareri cum ca aia nu au benzia atat de curata si sa nu mai iau.Ok.Am schimbat, iau de la Rompetrol acum,super 98 fara plumb.Problema nu a disparut, evident. Am fost cu ea in service de 3-4 ori pana acum, nemaipunand la socoteala revizia de un an unde si acolo am dat din gura fara folos. Explicatia celor de la Mobel Ploiesti a fost una similara " masina nu are nimic! NU da Fault-uri computer-ul de bord.Porneste la sfert de cheie...probabil face asa ca-i dai pedale (de acceleratie)si il zapacesti" :D :blink: :blink: Evident mi-au tinut masina in service vreo 2 zile cu aceasi rezolvare, adica NIMIC.Am scris la Skoda Cehia, explicandu-le problema,care mi-au dat ca raspuns adresa Porsche Romania. Am dat e-mail la Porsche, in care printre altele am reclamat si lipsa de profesionalism a celor din service.La 1 zi, am fost sunat de cei de la service sa ma prezint cu masina pt a o verifica.Dupa cateva ore de stat inservice mi-au dat acelasi raspuns.(mai are rost sa specific ca am platit fiecare verificare? :251: ) Sincer, eu unul, cred ca o sa ma las pagubas pt ca dupa cum stiti traim in Romania si nimeni nu mai da doi bani pe tine dupa ce ti-a luat banii.Imaginati-va cat de revoltat sunt tinand cont ca am dat banii gramada toti iar acum se poarta cu mine de zici ca mi-a fost data gratis si ma ridic cu pretentii (contrar "pupaturilor" dinaintea platii).Cert este ca asta nu este singura problema pe care o am cu masina....o alta fiind frana care-mi scoate un sunet ciudat (ca o lovitura de ciocan pe o bucata mare de fier) indiferent de viteza.Raspunsul celor de la MObel? "Ai facut drift cu ea...ti s-au uzat discurile si placutele...ai discurile maronii cu tenta vanata" :D :) Mda, curse cu masina cu motor 1.2!!!! :eek: Concluzia mea este una pe cat se poate de concreta: Nu mai cumpar Skoda cata viata voi avea! Cum de altfel nu mai cumpar "corcituri" (skoda,seat care e de fapt vw,chevrolet care e gm, logan care e renaul si lista poate continua).Scuze pt ca este lung mesajul meu....M-am lasat dus de...nervi :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 120 L

    94

  • BMA

    63

  • bestcopies

    34

  • godoroja

    29

Top Posters In This Topic

Posted Images

:) INTREBARE ! HTP-urile de pe Fabia 2 au aceasta problema ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu mai cumpar "corcituri" (skoda,seat care e de fapt vw,chevrolet care e gm, logan care e renaul si lista poate continua).

Cam putine iti raman pe lista de "marci pure"... tre sa te apuci sa strangi bani buni :lol:

Si sa te interesezi inainte si de calitatea service-ului la noua marca (cu VAG ne-am lamurit toti, sper ca nu crezi ca la VW e mai bine decat la Skoda)...sa nu scapi de dracu si sa dai de muma-sa :lol:

Bafta in vanzare/alegere :blink:

PS: Audi e tot corcitura, sa nu iti cumperi. Ori iei un VW "adevarat" ori mai bine altceva. Sunt curios la PSA (Peugeot-Citroen) cum vei decide care e corcita si care nu :D

Modificat de rvacaru
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Adevarul este ca nu prea am multe variante "pur sange" care sa nu fie cu muuult peste bugetul meu. Apropo,sper ca nu am jignit pe nimeni cand am spus "corcituri" ...am simtit o tenta de...ironie(@rvacaru) :blink: Oricum cert este ca service-ul cam face totul, iar la skoda(VAG) m-am cam lamurit. :emthdown:Ps: ah, si ca tot veni vb de Audi, am un prieten cu Audi A3 nou-nout luat in leasing...Ia ghiciti ce problema are?Nu-i porneste din prima cheie, indiferent ca e rece sau nu motorul. Raspunsul celor de la service? Acelasi pe care mi l-au dat mie cei de la Skoda.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Desi sunt si eu dezamagit de service-ul Skoda, nu pot sa fiu de acord cu "service-ul face totul" :( Prefer o masina simpla cu care sa nu ajung in service, nici bun si nici rau, decat un jaf de masina care sa fie reparata ritmic de un service superamabil si profesionist :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna fratilor! Nu am mai intrat de mult pe forum (motive obiective), asa ca acum citesc cu mult interes aceasta problema din topic!Mai ales ca o am si eu , desi am motor de 1,4 mpi AQW!Se manifesta exact cum ati descris voi mai sus.Problema insa este si alta:De o vreme (cca 1 luna) chiar daca nu face la prima cheie figuri( este mai rece dimineata), dupa ce rulez cativa metri apar probleme de parca nu se mai alimenteaza cum trebuie! Bine este scurta problema ca daca o las 4-5 s si o accelerez ii trece!Pe motor foarte cald , cu masina expusa in soare, am patit de murea motorul la prima pornire...Chiar si la a doua...Dupa care totul era ok! E drept ca am cu ea 107 000 km, nu am curatat injectoare sau (am citit la voi) clapeta de acceleratie, etc.Masina am adus-o de doi ani din Germania la 85 000 km si in cartea service nu scria nimic interesant, in afara de actiunea de rechemare pt. cablurile electrice.Orice sfat este bine venit!Cu multumiri anticipate!E drept ca in primavara ma gandesc sa o vand...dar mai este pana atunci!As mai preciza faptul ca in vara am fost cu ea vreo 4000km prin Europa si nu a avut nimic de obiectat!Acum pare cam suparata pe mine...Astept sfaturile voastre!

O zi buna la toti!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vad ca am primit cu totii e-mail sa ne prezentam la service.

********************************************************

Buna ziua,

Va rog sa imi comunicati data la care puteti sa mergeti la dealerii dumneavoastra pentru inregistrarea unor valori solicitate de uzina, pentru remedierea problemelor pe care le au motoarele BME la pornire.

Problemele de la pornire trebuie sa se manifeste in momentul diagnozei.

Va rog sa-mi comunicati si la ce dealer veti merge.

Este foarte important sa-mi spuneti la ce dealer mergeti si cand, pentru ca trebuie sa vorbim in prealabil. Este necesar/obligatoriu ca masinile sa stea la caldura de pe o zi pe alta astfel incat neregula sa se manifeste pentru a se putea inregistra valorile solicitate de uzina.

Va multumesc.

Cu stima,

Adrian Ursa

Consilier Clienti - reclamatii

After Sales Dept.

PORSCHE Romania S.R.L.

Tel.: +40 21 208 37 47

Fax.: +40 21 203 29 22

E-mail: adrian.ursa@porsche.ro

********************************************************

hai fuga fuguta, si cei care n-au primit acest e-mail sa apeleze urgent numarul de mai sus sau sa scrie mail la adresa de mai sus pentru a lua legatura cu Adrian Ursa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se subintelege ca va trebui sa lasati masinile in service macar pentru o noapte... Si asta ar fi doar o "culegere" de date !

Totusi e bine ca lucrurile incep sa se miste.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hmmm... cam naspa. Sa ma intorc de la Bacau cu microbuzul... Macar de-ar rezolva problema. Poate retrag motoarele si ne dau 1,9 TDI in loc :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hahaha, poate....

trebuie lasate peste noapte, dar n-as crede ca daca sta masina intr-o hala mare cu 2 usi deschise continuu, deci curenti mari si frig, masina se va manifesta. cred ca nu va fi destul de cald acolo ca sa se comporte asa. eu doar am mai lasat-o de 2 ori acolo si tot n-a facut.

ma intreb, de ce nu ia uzina o masina de la ei pe care sa faca teste ? pot sa o tina acolo cat vor, sa o tina la temperatura necesara, etc. astia trag de timp. doar ei stiu la ce temperatura si de ce se manifesta asa. se intelege si din mail asta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La Pro-Car in Tm, cand e frig de obicei inchid usile de la service si dau drumul la niste radiatoare mari care stau de-asupra fiecarei masini. Deci daca vor, pot sa reproduca temperatura in cauza.

Bafta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da de unde....e nesimtire pe fata...ei cunosc f bine defectul de mult timp.

Chiar ne cred fraieri....ce teste ?

Ei n-au facut un test de pulverizare pe stand cu injectoarele rosii ?

In orice caz cred ca a ajuns OPC-ul acolo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu oricum le-am zis ca ma adresez instantei daca nu imi remediaza urgent problema.

e clar ca ei stiu unde e problema si nu au nevoie de aceste teste. doar aveau cate motoare vroiau acolo sa incerce treaba asta. o puteau face pe stand sau cu alta masina. doar problema apare la toate BME-urile

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

EU ZIC SA FACEM O CONFERINTA PE YAHOO. ID-UL MEU E BESTCOPIES

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:offtopic: INTREBARE ! HTP-urile de pe Fabia 2 au aceasta problema ?

Pana acum nu am avut aceasta problema. Dar am mai putin de 4000 km la bord si o am aproape doua luni deci e posibil sa apara mai tarziu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La fel cum nu toate HTP-urile de pe Fabia 1 au probleme. Pana acum eu am 26.000 km parcursi si nu am avut nici o problema asemanatoare :offtopic:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La fel cum nu toate HTP-urile de pe Fabia 1 au probleme. Pana acum eu am 26.000 km parcursi si nu am avut nici o problema asemanatoare :P

ai motor BME ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am BME din iunie 2006 si am aprox 22kkm si nu am problema asta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

s-a manifestat de noua dar nu am realizat ca e o problema mai ales ca vin de pe dacie. ma gandesc sa nu fi facut astia vreun test pe masinile vandute in ultima vreme; ma gandesc ca fac experimente pe SKODA ca apoi sa implemtenteze pe VW. si cum nu vor sa se faca de ras pe VW isi permit sa faca pe buzunarul romanului care cumpara SKODA, unii din noi cu un efort foarte mare de a avea o masina noua. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mie mi s-a spus asta live. Sa las masina la Avia pana dimineata si o vor porni si vor citi nu stiu ce la pornire. Dar cum nu am timp sa las masina la ei va astept pe voi sa spuneti ce ati rezolvat si daca ati rezolvat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acu vin de la service. am lasat masina acolo de ieri de la ora 14. evident ca nu a facut figura acum si nu am niciun rezultat. erau acolo 15 grade. deci n-avea ce sa faca. poate a fost altul intr-un service incalzit sa ne spuna ce a rezolvat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu mai face acum la mine. Nu a mai facut de mult. Oricum e irelevant daca o lasi in service ca in mod sigur nu va face pt ca mie mi-a facut doar de cateva ori in 5000 km. Ideea e ca trebuie filmat cand face si cu aia te duci la service. De lasat o lasi in service sa-i ia valorile de compresie dimineata la prima cheie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

inseamna ca esti norocos daca ti-a facut doar de cateva ori in 5000km. mie imi face de fiecare data cand pornesc la ora 16:30, masina fiind oprita de dimineatza de la 8, dar face doar daca e temperatura intre 20 si 30 de grade. altfel nu face. acum nu mi-a mai facut ca e frig afara, cand se incalzeste face in mod sigur. de filmat am filmat. e pus pe youtube, cred ca ai vazut si tu. si am si fost la service, am si trimis filmarea la Porsche. nu e vorba de asta. nu zice nimeni ca nu face. stiu si cei de la service, stiu si cei de la porsche. problema e ca toata lumea asteapta sa dea uzina o solutie. dar uzina nu gaseste solutia.

Modificat de DRAPAR
Nu mai da QUOTE la mesajul anterior !
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

uzina are solutia dar e costisitoare... Unele fac, altele nu. Ei nu-si pot asuma sa cheme tot lotul din moment ce doar 1% din ele sa zicem fac.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • kthor changed the title to Probleme tehnice
  • vdragos a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!