Jump to content

A8 2001


dudu1307
 Share

Postare recomandată

Apropo de chestia cu axul cu came, este adevarat ca schimbarea sa costa in jur de 3000 euro ?!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

este adevarat !!

+ ca cei 3 mecanici zic ca 2,5 sunt ff proaste deorece daca la ei in service nu vine nici un 1,9 si curg cele de 2,5 ..tu ce ai zice ? ca sunt bune ?

Daca omu toata ziua sta si repara numai 2,5 TDI .. ce sa-i faci ?

Totusi stiu ei ce zic .. ca nu-s tamplari .. ci mecanici auto !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da andrein, exact! si m-a atentionat sa nu`mi mai iau mtor de 2.5 dar uite..ca nu am ascultat, si acuma iar cam suport consecintile. la mine sunt duse axele si tachetii de 6 mi de km, si tot asa merg cu ei/ele. nu le schimb, tin mult si bine, doar ca am motor mai "zgomotos". si da, 3 mi de oiro costa schimbatul, ai auzit bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ai cumparat masina? trimite-ne si noua poze...

pare super afacere, succes.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

probleme in ce fel? ca la 160.000-180.000 se duc axele cu came si trebuie schimbate? ca io numai de probl asta stiam..si daca e numai asta eu zic ca totusi merita si nu se compara cu cel de 1.9.cind spuneai mai sus ca sunt f f f proaste motoarele de 2.5...cind ai scris chestia asta te gindeai ca e vorba de un trabant sau..nu cred ca-s chiar asa de f f f proaste.dar ti-am zis,cum ai norocu,si din cite imi aduc eu aminte parca tu ai avut ceva probleme cu al tau.deci asta nu inseamna ca toate sunt la fel.si pt axele cu came...se schimba nu? dar fiecare cu...numa bine !

pai din moment ce reparatia asta costa 3000 de euro nu vad cum ar putea sa fie un mic impediment. mie mi se pare unul destul de mare, si chiar motiv sa spui ca sunt ffff proaste din moment ce la un 1.9 tdi nu faci treaba asta nici dupa 300 000 de km, iar la 2.5 o faci la numai 180 000. ce asa mare castig 2.5 asta? ca e mai puternic? pai faci un cip la 1.9 si te-ai rezolvat. eu vorbesc din prisma unui posesor de a4. la un a6 intr-adevar si mie mi s-ar parea mai potrivit un motor mai mare, dar daca are probleme...

dar totusi, aici e vorba de un a8, iar la a8 nu cred ca exista motorizarea de 1.9 :) eu singurele a8-uri care le-am vazut au avut 3.0 , defapt cele mai mici nu singurele :)

Modificat de crassh
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ma rog...cum zice-ti voi.si nu-i chiar aceeasi chestie cu ala de 1.9 cu cip..nu-i tot una sa ai din fabrica 180 de cai sau sa-l cipui ca am inteles ca nu e tocmai potrivit pt un motor de 130 cp sa-l duci la 180...asta am citit pe mai multe situri cu experti si chiar pe forum.dar na,ma rog...fiecare le stie pe ale lui.si eu am vb tot cu oameni care au lucrat la reprezentanta audi printre care si zoli si nu mi-au spus ca-s f proaste doar de faza cu axele cu came si in nici un caz nu costa 3000 euro.dar nu are rost sa ne mai dam cu parerile ca nu o scoatem la capat.cind se duc axele cu came le schimb si gata.dar pt mine 2500 tdi v6 quattro 180 cp ramane cel mai bun.de aia este cotat allroud asa de bine nu? ca e f prost...eu am aceeasi chestie ca si allroud in afara de caroserie,dar inca o data hai sa o lasam balta si bafta cu motoare-le !!! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

man... 4 axe: 400 de euro axa

24 tacheti: 900 de mi de lei bucata

+ manopera

calculeaza aprox + o reconditionare a turbinei ( curatat eventual )

eu iti zic sigur, pentru ca am vrut sa schimb, dar m-am razgandit :icon_cool:

Modificat de wts
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

..Prin '45 parintii mei spuneau ca tre'sa vina americanii!

Uite acu'vin..dintr-o clipa-n alta!

As si cu motoarele astea de 2.5..toata lumea stie ca-s probleme cu axele si cu pompa de injectie si totusi nemtii le fac din 98',asa proaste cum sunt!!Este adevarat ca au o oarece sensibilitate pe acolo,dar depinde foarte mult de cum sunt exploatate,de ce ulei se foloseste si de ..noroc!

Orcum nu se compara cu un 1.9,este un motor prea mic pentru o baraca de A6..

Eu unu imi asum riscul sa pastrez masina mea,cu motor e 2.5 fiind..vorba tiganului,cit avem bem si mancam :D

Insa principalul motiv pentru care nu mi-as lua niciodata A6 cu motor de 1.9??

Nu sunt quattro..iar la mine Audi fara quattro este ca nunta fara lautari..

Parerea mea..

Sanatate.

Luigi Vicol

Modificat de l.u.v
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

korect,asta ziceam si io! traiasca v6 quattro !!! buna faza cu americanii :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

;) l.u.v. da corect, ai dreptate! Dar oare, Doamne fereste, dupa ce o sa bagi bani in ea la greu, o sa mai zici la fel? Si e interesant, de ce nemtii stiind de probleme la aceste motoare, nu au adus modificari, imbunatatiri? hmmm, poate ar trebuii sa deschidem un topic nou, oricum ce vorbim nu are legatura cu a8 ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai dar exista 2,5 pe a8 ??? http://www.wisebuyers.co.uk/motoring/car-s...+%281994-03%29/ aici nu apare motorizarea asta din 94 pana in 2003 cand sa schimbat platforma

http://www.wisebuyers.co.uk/motoring/car-s...fications/Audi/ aici gasiti ceva mai multe detalii despre fiecare model in parte

Modificat de dorobantun
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

exista motor de 2.5 quattro pe a8.a avut un prieten.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:eek: mario te-am vazut ieri in tm pe aradului :eek: erai cu farurile lum de intalnire + far de ceata aprinse :lol: :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

aha,am fost s-o iau pe soacramea... trebuia sa dai si tu un flash sau un clax ceva... :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!