Jump to content

Sistem audio Audi A4


ANdi B.
 Share

Postare recomandată

am rezolvat...problema era ca imi lipsea de la aparat un cablu care vinea conectat la mufa iso al aparatului prin rca

iar cei care vreti sa va schimbati playerele(dvd)cu una aftermarket o sa aveti nevoie de adaptoare high low pentru a merge si partea din spate la volum ok...(se aude mai incet decat fata...)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da, ai scos semnal pentru amplificatorul boxelor spate.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Vad ca nu s.a mai scris de ceva timp....imi spune cineva cat scoate amplificatorul original de pe audi a4 b6? Cel cu woofer si boxele spate amplificate.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si inca ceva....are cineva diagrama lui de montare? As vrea sa stiu care sunt firele cu + si care sunt cu - pentru a fi sigur ca le.am montat corect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. Poate aici mai vede cineva. ..ce putere are amplificatorul de audi a4 b7? Am vazut ca sunt 2 variante cu wooferul  de 4 respectiv 2 ohmi dar la amandoua boxele de pe spate sunt pe 4 ohmi diferenta este un "D" la finalul codului.

Din ce observ ca IN pentru amplificator trebuie semnal hight....am incercat cu low si abia se aude.....il am montat pe gamma v pe golf 4.

Multumesc anticipat pt raspunsuri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salutari!

La un A4 B7 Sedan, de la o vreme subwooferul din portbagaj (din fabrica) a inceput sa scoata un fel de carait ciudat atunci cand melodiile il cheama in ajutor, ca un fel de plastic care se dueleaza cu altceva. 

Am desfacut grila de deasupra (nu m-am incumetat la toata partea din spatele banchetei deoarece am inteles ca sunt cateva clame sensibile pe acolo si am vazut ca e si adeziv), am incercat sa "presez" in jurul stimabilului in speranta ca i-as gasi sursa, insa caraitul era ca la el acasa in continuare. Am incercat sa bag capul cat am putut sub luneta sa ascult si sunetul parea sa vina chiar din subwoofer, desi din portbagaj nu se aude acel sunet. 

Asta ar insemna cumva ca preda stafeta? Sau mai bine sa fie dat jos complet subwooferul ca sa se localizeze sigur zgomotul?

Daca este el de vina, se gasesc doar din dezmembrari? :( Spre rusinea mea nu am reusit sa gasesc pe nici un site cu piese auto

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!