Jump to content

Skoda+piese La Schimb


 Share

Postare recomandată

Salut.A schimbat cineva piese la service Skoda, in cadrul programului lansat de ei??Am planetara de pe stg "varza" adica are joc in ambele capete si m-am gandit sa o duc la rectificat, apoi mi-am zis ca poate nu merge rectificarea si la partea dinspre cutie(tripoda).Stie cineva care sunt tarifele,cat m-ar costa sa duc planetara mea si sa-mi dea una noua sau sa o rectifice pe asta .....????? :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu siguranta prea ieftin nu vei iesi deoarece nu iti vor da pe piesa uzata prea mult. Eu acum 2 ani si ceva a trebuit sa schimb un cap planetara pe stanga la Favorit. Am mers la dealer sa vad cat costa capul planetara. Mi-au spus ca nu se aduce decat ansamblul complet cu tot cu planetara iar pretul era 1300 ron. Pana la urma am cumparat capul planetara cu 200 ron din alta parte si am rezolvat problema si am schimbar si ambele tripode o bucata de tripoda fiind 30 ron.

Oricum poti incerca sa vezi ce reusesti.

Modificat de stefan76
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Am incercat eu, exact cu planetarele, insa iesea undeva la 12 mil :lol: , asa ca am optat sa le schimb eu, am achizitionat din comert cap planetare(partea de la roata) cu 1,5 mil bucata, si le-am schimbat, acelasi pret le au si capetele cu tripoda, cele dinspre cutie, daca faci un calcul iesi cu mult sub pretul skoda! si nu e foarte mult de munca!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!