Jump to content
Jony_Iuhas

Porneste Si Dupa Aceea Se Opreste

37 postări în acest subiect de discuţie

johny77   
johny77

ci cam cat costa o multiplicare la o cheie cu cip?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
marius_n69   
marius_n69

nu trebuie sa iti cumperi de fiecare data cheile de la masina daca ai fost obligat ca sa deconectezi bateria de pe masina din diferite motive,acestea se recodifica in momentul cind conectezi din nou bateria,in functie de tipul masinii(b4,b5,b6,b7)este o anumita operatie de urmat, din ce ai scris sar parea ca cipul din telecomanda nu este defect intrucit din cind in cind este recunoscut codul.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
gokey   
gokey

- cheia nu se recodifica la reconectarea bateriei

- telecomanda nu are cip

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
mihaitzap   
mihaitzap
- cheia nu se recodifica la reconectarea bateriei

- telecomanda nu are cip

dar cum se face???

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
mutu_bcn   
mutu_bcn

am si eu o problema foarte grava la un audi a3 1.6 75 kw din 2002

1. masina incuiata si imi ramane martorul de pozitie aprins in bord dar in exterior e totul normal

2. cand vreau sa pornesc motorul porneste si se opreste dar nu imi sta aprins martorul de la imobilizator si nici indicatorul de la benzina nu functioneaza

ma gandesc sa fie bordul ,daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.....

multumesc anticipat

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
blackstar   
blackstar

salut baieti,

 

am si o problema cu un Audi A4 1.9TDI din 2006 legata de pornire:

si am sa va fac o introdurecere sa intelegeti mai bine:

       exact in ziua de craciun am urcat serpentinele catre Poiana Brasov (de dimineata masina a pornit la prima cheie, fara vre'-un martor in bord)...pe serpentine parea ca pierde putin din putere dar nimic care sa-mi atraga atentia !

La plecare (dupa 4 ore in care a stat in parcare la 6 grade C)  nu a vrut sa mai mearga ! Motorul porneste la sfert de cheie dar dupa cateva secunde moare oricat as tura motorul. Pe teava de esapament iese fum alb (in cantitate foarte mare). In bord apare martorul Check engine. Am incercat sa-i scaotem bornele...nici o schimbare asa ca am dus-o pe platforma in service unde a stat pana Luni.

         Luni dimineata la prima ora in service i-am dat o cheie si masina a pornit (dupa 2 zile) ...si mers motorul vre'un minut pana cand a murit iar si apoi nu a mai vrut sa stea pornit.

         Pe tester a dat eroare doar pe bujii!

         In service au curatat EGR-ul (care era plin de calamina si funingine) dar nu era blocat

         Cu conducta din inaintea EGR-ului scoasa motorul merge (nu mai moare dupa cateva secunde) dar nu are putere deloc (logic)

         urmatorul pas in service au anulat toata linia de esapamnet de dupa motor....aceleasi sinptome...motorul moare dupa cateva secunde

 

in final baietii din service au zis ca e turbina dusa asa ca au reconditionat-o DAR ia ghici motorul tot nu sta pornit..

 

in final iata-ma azi pe forumuri cautand explicatii si idei...ma puteti ajuta ? ati mai intanlit asa ceva?

 

 

toate bune si multumesc anticipat,

Romeo    

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
pronet   
pronet

Pai si la diagnoza ce erori a avut? Doar bujiile? M-as mira. Fumul alb mirosea puternic a combustibil nears?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
andrei_221   
andrei_221

partea de alimentare cu motorina a venirficat-o cineva? injectoare  , chiulasa etc? 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
blackstar   
blackstar

Doar bujiile au ieșit la diagnoza. Nu-Mi dau seama a ce miroase fumul (a noxe as zice eu) în orice caz mecanicul ținea mana pe țeavă fără sa -l frigă

Mecanicul a zis ca a verificat cam tot la ea și sigur e blocată pe undeva evacuarea și ca ar fi ieșirea din turbină ( cu toate ca a curatat-o)... A zis ca nici el nu știe ce și cum se blochează geometria variabila

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
jakabjozsef   
jakabjozsef

La multi ani va doresc la toti membrii acestui forum!.

Un prieten are un Audi A4 B5 din anul 1995 motorizare 1,6 benzina, si are probleme cu pornirea.

Am facut diagnoza la masina cu VAG-COM si a dat aceste erori care apar in imaginile atasate.

Dupa stergerea erorilor, ramane doar o eroare pe partea de imobilizator, si cand vrea sa porneasca motorul, palpaie intermitent becul din bord cu cheia, si nu porneste, invarte electromotorul dar nu porneste.

E problema cu cheia sau cu imobilizatorul propriuzis?

Multumesc.

Audi immo.jpg

Audi engine.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Ilie-ionut   
Ilie-ionut
On Monday, January 02, 2017 at 12:57, jakabjozsef a scris:

La multi ani va doresc la toti membrii acestui forum!.

Un prieten are un Audi A4 B5 din anul 1995 motorizare 1,6 benzina, si are probleme cu pornirea.

Am facut diagnoza la masina cu VAG-COM si a dat aceste erori care apar in imaginile atasate.

Dupa stergerea erorilor, ramane doar o eroare pe partea de imobilizator, si cand vrea sa porneasca motorul, palpaie intermitent becul din bord cu cheia, si nu porneste, invarte electromotorul dar nu porneste.

E problema cu cheia sau cu imobilizatorul propriuzis?

Multumesc.

Audi immo.jpg

Audi engine.jpg

Salut, exact aceeasi problema o am si eu la masina mea un audi a4 1.8 benzina din 1996...intr-o dimineata nu a mai vrut sa porneasca, i-am schimbat bateria dupa care a pornit, am facut un drum cu ea si dupa ce am oprit-o de atunci nu am reusit sa o mai pornesc. I-am schimbat de atunci bujiile, bobina de inductie, electromotorul si degeaba. Am dus-o apoi la un electrician auto ca am observat ledul cu masina si cheia in bord si mi-a zis mecanicul ca e de la imobilizatorul auto. I-a schimbat procesorul din calculator pentru a anula imobilizatorul si tot degeaba...masina tot nu porneste. Zi-mi, te rog, daca prietenul tau a gasit problema ca de o luna de cand tot tin masina prin service-uri si se pare ca nimeni nu ii da de cap 😢

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×