Jump to content

Touran masina de familie ?


dudu1307
 Share

Postare recomandată

de la ct la bn (700 km) se presupune ca masina a fost incarcata cu mai multe persoane plus multe bagaje, clima a functionat cel putin 50% din timp, si a avut de traversat cateva orase aglomerate, plus valea prahovei. Asa ca mai scutiti-ma de 5.2, ca doar nu a condus Gerhard Plattner ala, sau cum l-o chema... :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In ultimul numar din AMS este un master test cu mai multe monovolume. Touran a iesit foarte bine in acest test, deci e o masina buna care isi face banii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am vorbit cu cineva care a condus 2 saptamani un 1.4TSI. Consumul in oras ajungea si la 18l :P )).

Atentie, reclama zice ca motorul consuma nu stiu cat mai putin decat un motor de PUTERE asemanatoare, nu de capacitate asemanatoare.

Iar o benzinara la 140-170 CP in oras nu cred ca scade sub 12.

Nu scoti 18 cu TSI-ul nici daca mai tragi unul dupa el. N-a reusit nevasta-mea in trei ore de chinuit masina cu a I-a si a II-a sa scoata mai mult de 13, cu mii de porniri si AC la 18 grade ca afara erau 30 (deh, face scoala de soferi si a vrut sa vada si Touranul cum e :D )

Modificat de yk17fox
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vino in Bucuresti sa vezi care e treaba. In Constanta nu e chiar asa. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de la ct la bn (700 km) se presupune ca masina a fost incarcata cu mai multe persoane plus multe bagaje, clima a functionat cel putin 50% din timp, si a avut de traversat cateva orase aglomerate, plus valea prahovei. Asa ca mai scutiti-ma de 5.2, ca doar nu a condus Gerhard Plattner ala, sau cum l-o chema... :beerchug:

A fost o singura persoana fara bagaje si era si noaptea. Nu a fost aglomerat deloc. Mers normal. (nu as avea nici un motiv sa va mint)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...
sal

am mers la o intilnire vwforum cu touranul lui casius si m-am indragostit brusc

e spatios are bord nou,fata de un passat variant 2003 si un pret asemanator cu el poate dif de 1000-2000 depinde de dotarii

deci merita sa-mi i-au un touran 2.0 140cp la 15000euro

astept pareri

bafta

Salut am un cross touran nou de o luna am preferat masina pt familie dar mai mult pt pescuit pret 24000 cu discount 4%astept sa leg barca de ea sa vedem cum se cum se comporta dar mai am un pic de asteptat sa cumpar si barca aia. Toate bune

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!