Jump to content

Insula Lefkada


ender
 Share

Postare recomandată

A fost cineva in vacanta pe aceasta insula?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost de 2 ori in Lefkada.

Prima data am fost cu niste prieteni cand eram la o bursa in Univ. din Patras (deci eram deja in Grecia) si am mers cu masina direct Patras-Lefkada - mai 1997.

A doua oara am fost cu sotia plecand cu masina Bucuresti-Lefkada (august 2003).

In ambele situatii NU am avut rezervari.

Drumul cu masina Bucuresti - Lefkada:

Lefkada este una din insulele unde se poate ajunge cu masina direct pentru ca este legata de continent prin intermediul unui pod.

Deoarece la data deplasarii in Lefkada mai fusesem cu masina in Atena si Patras, am ales ruta catre Lefkada poate un pic subiectiv, prin prisma a ce cunoasteam deja. Am refacut ruta cu viamichelin:

http://www.viamichelin.com/viamichelin/int...amp;reinit=true

Concret am planificat drumul in 2 zile:

Ziua 1:

Bucuresti-Giurgiu-Sofia-Kulata-Thesaloniki-Katerini-Platamonas

Am plecat pe la 5.00AM din Bucuresti, pe la 7.30 am intrat in Bulgaria (nu mai tin minte exact ora de schimb a vamesilor…7 sau 8, oricum acum cu noile conditii sper sa fie mai usor). Am mers super-atent la bulgari caci stiam atitudinea politistilor. Am scapat fara amenda.

Pe la 15.00 am intrat in Grecia prin Kulata.

Apoi drumul s-a usurat considerabil…..E79 apoi E75. Am intrat pe autostrada si am continuat spre Atena trecand pe langa Katerini si apoi a inceput o salba de mici statiuni. Eu am oprit pentru innoptare la Platamonas (camping).

Ziua 2:

Platamonas-continuat pe autostrada E75 pana dupa Lamia cand am facut dreapta spre Patras-E65-Itea-Nafpaktos-Antirion-la dreapta-E55-Amfilochia-stanga-Lefkada

Nu stiu de ce pe viamichelin zice ca din E75 se face stanga spre E65. Eu imi amintesc bine ca dupa Lamia am facut dreapta pe E65 (indicator spre Patras).

Recomand o oprire in Nafpaktos (portulet foarte frumos). Eu am oprit aici si am fost incantat (era inca dimineata, am savurat o cafea la o terasa din port, gazde foarte ospitaliere).

Despre insula Lefkada:

O harta orientativa am gasit aici:

http://www.roudabay.gr/Map(EN).htm

O sa comentez un pic puntele de interes, dupa parerea mea:

In insula se ajunge prin intermediul unui pod. Localitatea de intrare, si cea mai mare, se numeste chiar Lefkada.

Aici exista evident o zona turistica cu magazinase, suveniruri, minimarketuri.

Exista o intinsa zona de restaurante si taverne.

Plaje:

Dintre cele mai vestite locatii se enumera plaja KATSIKI. Se gasete si pe multe carti postale……..

Ceva poaze si informatii am gasit aici:

http://www.panoramalefkada.com/photo_tour.html

http://www.travel-to-lefkada.com/place.php?place_id=16

http://www.greeklandscapes.com/beach/porto-katsiki.html

Ce pot spune eu insa:

-cand am fost in mai 1997 am gasit aceasta plaja, ca de altfel aproape toate plajele, pustie……..era un paradis cu apa albastra. Mi s-a parut ceva extradinar.

-in 2003 am fost in august, plin sezon, si plaja era aglomerata. Tot frumoasa era, insa aglomeratia a scazut un pic din efectul peisajului extraordinar.

-drumul de acces spre plaja (in ultima parte, dupa Athan) este asfaltat dar destul de ingust si cu ceva crapaturi. Eu am ajuns insa fara probleme cu masina si cu scuterul.

Alte plaje unde am fost:

Egremno, si alte plaje de pe coasta vestica. De fapt cam pe partea vestica faceam plaja. Aceasta coasta este muntoasa (inalta) si de aceea plajele sunt inguste dar foarte frumoase.

Una din caracteristicile acestei insule era ca multe plaje nu erau foarte amenajate si iti dadeau senzatia de izolare. La multe dintre ele se cobora cu masina pana la un punct si de acolo se cobora pe jos pe diverse trepte amenajate.

Alte consideratii:

-eu am preferat, in ambele vizite, sa colind toata insula mai ales prin inchirierea unui scuter. Am mers insa si cu masina.

-Vassilliki ca de altfel toate locatiile din sud erau populate cu multe iahturi sau ambarcatiuni mici si private. Parca erau si niste cluburi de windsurfing.

-coasta estica este cel mai mult populata. Nydri este cel mai important loc de pe coasta estica a insulei. Aici seara se poate manca foarte bine. Sunt zeci de taverne in port cu terase. Cine doreste distractie gaseste aici si multe cluburi.

-Mijlocul insulei este muntos. Eu l-am colindat si am descoperit bisericute/manastiri.

-seara eu luam masa de obicei in Lefkada sau Nydri. Exista insa taverne peste tot.

-pentru cine doreste se organizeaza croaziere spre alte insule din zona.

Pentru ca NU am avut rezervaril am cautat si negociat camere in ambele vizite. Tracand deja cativa ani nu stiu daca mai sunt relevante preturile…..Oricum de ex. In 2003 am gasit si negociat la localnici camera cu 20Euro/noapte/camera. Foarte ieftin. Conditiile: camera cu pat dublu, baie proprie, foarte curata. Deoarece toata ziua eram plecati pe insula (plaja, vizite….) nu am avut pretentii la alte dotari pentru camera.

As concluziona ca Lefkada este una din insulele ce merita vazute. Mie mi-a placut foarte mult si am amintiri foarte placute. O recomand pentru vizitare mai ales in lunile iunie-iulie, cand inca nu s-a aglomereaza foarte mult.

Am vizitat si celelalte insule din marea Ionica: Kefalonia si Zakintos. Toate au particularitatile lor si merita vizitate.

Va stau la dispozitie pentru alte informatii ....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

abogdan, povesteste-ne si despre celelalte insule: Kefalonia si Zakintos.

si ceva foto facute de tine daca se poate.

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Tocmai ce ne-am intors dintr-o croaziera care a cuprins insulele Lefkada, Kefalonia si Zakyntos. Asa ca dati-va mai aproape sa va depan cateva impresii de calatorie. Subliniez impresii de calatorie pentru a nu se trage concluzia ca ceea ce am intapinat acolo poate fi luat ca regula generala obligatorie.

Care va sa zica veni si ziua mult asteptata a concediului pe care-l coceam demult. Anul trecut am fost in Halkidiki si mi-a placut, insa anul asta doream sa atacam ceva insule. Initial ma gandisem la Thasoss. Am renuntat vazand si cititnd despre insulele Ionice pe diverse site-uri. Dar si pentru faptul ca Thasoss-ul este o insula usor accesibila si deci la indemana oricand pentru a fi vizitata. Plecarea am executat-o dupa-amiaza pe la 17 si am traversat Bulgaria pe ruta spre Turcia prin Veliko Tarnovo. Traseul s-a dovedit destul de greu din doua motive: traversarea Balcanilor si lipsa uneori a indicatoarelor. Sunt intradevar numai 370 km de Bulgarie pe care i-am parcurs insa in 6 ore... Am intrat in Grecia pe la Ormenio si da-i talpa. Acuma dat fiind ca am ales o Bulgarie mai scurta, am determinat o Grecie mai lunga, cu atat mai mult cu cat trebuia traversata de la est la vest. Cand am ales traseul m-am bazat mult pe autostrazile de la greci, numai ca sunt portiuni bune inca in constructie, mai ales in zonele dificile. Si in plus imi mai lipsea un amanunt: Grecia este o tara excesiv de munoasa. Adica am urcat si coborat la ei, de mi-a iesit la propriu prin piele. Vorbim aici nu de Transfgarasan, ci de Transfagarasani. Nu stiu cate urcusuri au fost ca eram prea obosit pentru a le mai numara, insa au fost cu varf si indesat. Cel mai obositor a fost insa mersul la coloana; este hipnotizant!!! Trebuia sa ma opresc din loc in loc cateva minute pentru a rupe monotonia… Dupa ce am intrat in Grecia si am dat de autostrada, am oprit sa facem nani intr-o parcare. N-am avut parte! Fi-miu care rupsese canapeaua pana atunci, se trezi si-l apuca vorbitul tocmai cand sa atipesc… Asa ca dupa vreo ora si ceva de perpelit, am reluat talpa, astfel incat pe la 13 – 13:30 ajungem pe insula in orasul Lefkada. Aici am luat-o usurel catre Agios Nikitas in cautarea cazarii mult dorite. Nu am plecat cu ceva aranjat din tara pentru ca avand experienta anulului trecut puteam mult mai bines a alegem la fata locului. Nu se pune problema sa dormi in strada in Grecia. Dificultatea consta doar in a alege in functie de variabilele la care te raportezi : bani, utilitati, calitatea cazarii. Grecia nu este o tara in care sa umble cainii cu covrigi in coada si nici nu indeplineste conditii de perfectiune. Adica exista si la ei conditii bune si mai putin bune. Ce ne diferentiaza sunt proportiile…

Aici in Lefkada am intalnit insa oameni mult mai rigizi in negociere. Cu toate astea am gasit in Nikiana camera mult dorita cu vedere la mare. De fapt eram chiar pe malul marii. Negocierea a mers la sange, pornind de la 60 euroi pana la 40, pret la care am batut palma. Pret camera pe noapte. Camera cu chicineta, cu pat suplimentar, aer conditionat, TV (care oricum este de mobile, caci n-am invatat greaca inca…), terasa maricica si cucoana grecoiaca care stia destul de bine romaneste; facuse studiile in Romania si dupa cum bine ati remarcat ii folosisera… Initial mai incercasem in Kathisma si in Vassiliki, dar nu au intrunit conditiile. Totusi dat fiind ca minunatele plaje Gialos, Egrimini si Porto Katsiki sunt pe partea cealalta a insulei este recomandabil sa te cazezi in Vassiliki. Numai ca aici este statiune pentru surferi si ne-am cam lovit de preturi care mergeau si pana la 70 euroi camera – nediscutabil! In sfarsit pentru noi nu a fost o problema sa ne suim in masina si sa mergem oriunde pe insula. Ce-i drept insula fiind destul de muntoasa, distantele chiar daca nu erau mari necesitau ceva timp. Dar ce mai conta! Eram in vacanta si aveam toata ziua la dispozitie. Foarte bune drumurile si ulterior s-au dovedit cele mai ingrijite dintre cele trei insule. Tavernele ok, preturi cam ca peste tot in Grecia. Pentru cumparaturi este mai bine de mers in Lefkada unde sunt supermarketuri, decat prin statiuni unde iti cam sare basca. Motorina ceva mai scumpa chiar decat in celelalte insule, in sensul ca nu am gasit cu sub un euroi litrul. De aici am luat ferry din Vassiliki catre Fiskardo in Kefalonia.

img5339oz1.th.jpg img5348ax8.th.jpg img5335pg2.th.jpg img5357ih5.th.jpg img5380pi5.th.jpg img5375yo3.th.jpg img5388lq1.th.jpg img5400tz3.th.jpg img5391de3.th.jpg img5402xo2.th.jpg img5404nx7.th.jpg img5415bi6.th.jpg img5423gc2.th.jpg img5413pr3.th.jpg img5163gm7.th.jpg img5424xb0.th.jpg img5204nm7.th.jpg img5218pc6.th.jpg img5198xc1.th.jpg img5288xe2.th.jpg

mii de multumiri lui abogdan care mi-a venit in intampinare cu raspunsuri pentru cateva din multele neclaritati ce intervin inaintea unei astfel de excursii :(

Modificat de VEKAU
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@abogdan Am fost si eu acolo prin 2004 dar povestea ta mi-a reamintit drumul si plajele si peisajele. Multumesc mult si oameni buni, descrierea e intocmai cu realitatea. MUltumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pentru o mai buna intelegere a teritoriului iata aici o harta sumara

lefkadamapuv3.th.gif

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Povestile voastre sunt pasionante. Cred ca la sfarsitul primaverii viitoare mai merg si eu odata. MUltumesc VEKAU pentru foto si pentru descriere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da, si noi o sa revenim in aceasta insula pentru ca cele patru zile petrecute acolo au fost mult prea putine. o saptamana cap coada ar fi mult mai aproape de adevar. de data asta ne-am concentrat mai mult pe Kefalonia si Zakyntos, Lefkada fiind doar trambulina catre acestea. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Eu doresc sa merg in ins. Kefalonia si am ales ruta pe la sarbi macedoni. Daca poate sa ma ajute cineva cu traseu exact pe la greci, portul potrivit pentru bac si desigur preturi. Am rezervat in Skala si inteleg ca portul de debarcare trebuie sa fie sa-mi. multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Incerc da catva timp sa gasesc pe cineva care sa poata sa ma ajute cu ruta stabilita pentru Kefalonia pe la sarbi, macedoni. Preturi pentru bac portul de la care se ia bacul si desigur daca se poate alte informatii utile. Suntem patru persoane din care doi copii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Pe 11 iulie plec si eu in Lefkada pentru 10 zile (cu masina). Cazare in Vasiliki, pe plaja la 40 de euro pe noapte (foarte tare !!!) Daca ma voi plictisi in Lefkada o sa colind si prin Kefalonia. Revin cu impresii.

Modificat de iepumare
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Vad ca nu s-a mai scris demult pe acest post, insa m-am gandit sa va impartasesc experienta mea din Lefkada de anul asta:


 


Am stat in total 7 nopti cu plecare cu avionul din Bucuresti ( eu fiind din cluj).


 


Ca si cazare am ales partea de est (nu am gasit in partea de vest prin agentie) si anume la 3 km de Nidri - supranumit centrul nervos al insulei dupa cum zicea ghidul agentiei de turism - la Anastasia Village.


Complexul de vile arata destul de bine, camera nu pot sa zic ca excela, insa una peste alta locatia era destul de linistita cu piscina, iar privelistea era de vis. Patronul complexului de vile nu prea stia engleza insa am avut noroc cu barmanul care stia chiar bine...


 


Dezavantajul principal era distanta fata de oras, iar fara masina inchiriata, erai blocat la vila.


 


Plajele pe partea de est sunt de de nasoale fiind pline cu pietre, bolovani... iti da senzatia e ca te afli la un lac gen Tarnita (Cluj).


Plajele frumoase se afla pe partea de est, cu vestita apa albastra... De cele mai multe ori am fost la plaja Kathisma avand in vedere ca e accesibila cu masina. Sezlongurile sunt fie 5 euro (2 sezlonguri + 1 umbrela) fie faci consumatie de minim 3 euro per sezlong ceea ce mi mi s-a parut mai mult decat decent. Pe plaja spre dreapta este si o stanca de pe care se poate sari pentru amatorii de senzatii tari.


Apa e intradevar albastra dar calitatea nisipului (gen boabe de orez) e foarte enervanta la picioare... am avut si papuci de apa doar tot m-am ranit in talpa. Nu in ultimul rand apa e foarte adanca, practic daca inaintezi 2-3 m trece peste 1.9 m. De asemenea nu credeam ca apa e atat de sarata...noroc ca la plaja asta gaseai langa terase si dusuri...


 


Am fost si la Porto Katsiki unde peisajul e foarte frumos insa plaja e foarte ingusta si stateam ca si sarmalutele. Apropo in Grecia daca nu ai umbrela nu rezisti la soare, te prajesti pur si simplu (mai ales la inceput de august).


Vreo 2 zile am prins si valuri foarte mari (cu mult mai mari fata de marea noastra). Am ramas surprins de faptul ca desi erau valuri mari nimeni nu te oprea sa intri in apa... Aviz pentru cei cu copii... la ce adanca e apa si la ce valuri am prins nu e prea recomandat.


 


Am intrebat ce plaje sunt cu apa mai putin adanca si ne-a fost recomandata plaja Agios Nikitas si Vassiliki. In Agios Nikitas intr-adevar apa nu era foarte albastra dar era foarte transparenta si puteai sa vezi si la adancime de 2 m... Cred ca a fost amenajata artificial avand in vedere ca aici puteai pasi 6-8 m si apa nu depasea 1.5 m, insa dupa acest prag brusc trecea peste 1.9 m. Pacat ca plaja era foarte ingusta si lumea statea foarte inghesuita.


La Vassiliki sincer nu am inteles unde puteai sa faci plaja pentru ca erau bolovani pe jos, multe ambarcatiuni...iti dadea senzatia ca te aflai la coada unui lac.


 


Am facut o vizita si la cascada de la Nidri insa sincer nu mi s-a parut foarte spectaculoasa...


 


Ca si zone unde se poate mananca va recomand:


- El Greco, Sapori (faleza Nidri): calamari 8 euro, mousakka 7 euro, tzatziki 3 euro, pastizio 7,5 euro


- Obelix (Nidri) pt Gyros - 2.5 Euro la Pita sau 8.5 la farfurie


- berea era in jur de 3-4 euro la sticla, iar apa plata la 1l sau 1.5l era 1-1.5 euro


Sunt si foarte multe supermarket-ul de unde poti sa iti iei si fructe si preturile sunt decente (putin mai mari ca la noi).


Inchiriatul masinii a costat 45 de euro/zi (Nissan Notes) + combustibil (1.69 euro/ l). Daca vroiai sa iti inchiriezi bicicleta era undeva la 4 euro pe zi.


 


Sfatul meu e sa nu mergeti in sezon pentru ca preturile sunt mult mai mari!


Una peste alta insula e frumoasa dar nu as mai merge a doua oara!


 


Per total am cheltuit 1300 de euro/2 pers ((900 de euro pachetul achizitonat de la agentie  ce includea  cazare fara masa + bilet avion + transfer avion ) + 400 cheltuieli)


Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am fost si eu vara asta. mi-a placut. plajele foarte frumoase, apa limpede.

se aseamana f mult cu zakhyntos unde am fost anul trecut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu plec pe 30 si o sa revin cu impresii si mai calde :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O sa revin si eu cu impresii peste 2 sapt. Mai pleaca cineva in Lefkada pe 1 septembrie pe Severin - Serbia - Macedonia?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa-mi spui cum e drumul prin Macedonia, poate dau o fuga la intoarcere :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Unde sunteti cazati ? vin si eu maine noapte ! dar nu cu masina insemnata vwforum, tot din grupu VAG e :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Noi suntem cazati in tsoukalades, exact la intrarea dinspre Lefkada, pe stanga e villa Esperia. E pana in centrul satucului asezata. Azi ma gasesti in Mikros Gialos, iar diseara in Nydri la Mamma mia, dupa 7 seara. Vezi ca vremea e mult mai ok pe partea vestica si in sudul insulei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa batem niste taste in legatura cu topicul acesta, mai ales ca maine plec spre casa, dulcea noastra casa.

In Lefkada ai destule de vizitat, taverne si stradute pitoresti, pline de culoare, curatenie si lume voioasa. Romanii s-au inmultit considerabil, deja fiind in top 3 straini ce-si tocesc sandalele prin insula aceasta.

Va recomand sa va faceti cumparaturile din Kauflandurile bulgaresti, deoarece la greci e mai scump si o sa faceti gaura in buget cu maruntisuri, bere, chipsuri, etc.

Pe insula am facut cumparaturile din Carrefour si AB, primul fiind mai ieftin. Fructele au cam acelasi pret si la tarabe, dar nu mereu.

De mancat, ca totul trece prin stomac, am mancat bine la

-mEATing point, peste drum de postul de politie, in port. Au gyros, souvlaki, etc. Cel mai bun fast food l-am mancat la ei, sincer. 2.50 euro / pita souvlaki sau pita gyros

-Old navy pe aleea pietonala, pentru mancarea lor traditionala.

-Obelix, desi primii din lista au fast food mai bun ca ei.

 

Am mai mancat in Nidri la Obelix si la taverna Symposio. Taverna asta mi-a lasat o impresie foarte buna, mai ales ca au meniul foarte foarte variat fata de restul locurilor de prin zona. Am mai primit recomandari sa mancam la El Greco, situat pe langa Symposio, dar nu am mai apucat.

 

De stat, am stat la Esperia Studios in Tsoukalades, cu 40 euro / noapte pentru un studio mare cu 2 camere, hol, baie si balcon. Totul utilat si dotat cu ustensile, vesela, etc., pana si gem, zahar brun si alte chestii care nu credeam ca le voi gasi in dulap. Nu stiu daca am dat mult sau putin, dar gazda e tanara, de treaba si foarte foarte saritor.

 

Ca plaje am vizitat cam tot ce se putea vizita, mai putin Agiofili si Amouso. Recomand mykros gialos pentru apa foarte clara si de culoarea smaraldului, plus linistea desavarsita, apa calma. Totul calm si relaxant. Mai recomand si clasicele Egremni, Porto Katsiki, Mylos si Kathisma pentru apa de culoare turcoaz. Mai se poate bifa si Pefkoulia pentru a face plaja, fiind o plaja mare si nu departe de Lefkada sau Agios Nikitas.

 

P.S. Cei care stau in Nidri sau viziteaza Nidri pot lasa masina pe aleea portului, tocmai in capatul statiunii ( cel dinspre Vassiliki ). Acolo se opreste bucata cu oprirea interzisa si e ok sa parchezi langa trotuar fara a da 3 euro la privati, mai ales ca in seara asta am vazut cu incercau sa jecmaneasca niste straini, explicand chipurile ca e 3 euro / ora, desi sigur nu le zisesera asta decat la plecarea din parcare, suma schimbandu-se considerabil.

Modificat de Mishutz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

Ceva impresii de la colegii care au ajuns pe acolo zilele acestea? Probleme de orice fel, se simte tensiunea care este prin marile orase?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-a intors un coleg de munca din thassos, nu a avut nici o problema, si nu a simtit nici un fel de presiune, a ramas "uimit" cand a primit bon fiscal la inghetata copilului de 1,2 euro ATAT.

 

Eu am programat concediul pe 1 sepembrie, sper sa ramana in UE pana atunci :)))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu m-am intors din Lefkada saptamana trecuta pe 30.06, nu era nicio problema la restaurante sau la benzinarii, doar la bancomate am vazut ca era coada si unele nu functionau.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 weeks later...

Eu m-am intors din Lefkada saptamana trecuta pe 30.06, nu era nicio problema la restaurante sau la benzinarii, doar la bancomate am vazut ca era coada si unele nu functionau.

Salut!

Ce traseu imi recomanzi si mie? As vrea sa plec de pe 15 august... si daca se poate si niste sfaturi :) 

Multumesc ! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am fost pe la Makaza - Ioannina. drumul e f bun (la intoarcere, la dus am fost intai la Atena si am "urcat" pe la Corint - Patras)

ai taxe de autostrada pe la 30 euro dus-intors .

 

pe insula ai multe de vizitat. poti citi pe forumuri unde s-a mai discutat  / poti descarca si aplicatii pe mobil ce au locatii interesante 1 2 (sau echivalent la Apple).

Inchiriaza si o barca (aprox 100 euro), merita sa vezi multe plaje micute de-a lungul coastei

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am fost pe la Makaza - Ioannina. drumul e f bun (la intoarcere, la dus am fost intai la Atena si am "urcat" pe la Corint - Patras)

ai taxe de autostrada pe la 30 euro dus-intors .

 

pe insula ai multe de vizitat. poti citi pe forumuri unde s-a mai discutat  / poti descarca si aplicatii pe mobil ce au locatii interesante 1 2 (sau echivalent la Apple).

Inchiriaza si o barca (aprox 100 euro), merita sa vezi multe plaje micute de-a lungul coastei

Multumesc pentru sfaturi :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!