Jump to content

Service IVAS Galati


d-rive
 Share

Ce parere aveti despre service-ul IVAS Galati ?  

81 voturi

  1. 1. Ce parere aveti despre service-ul IVAS Galati ?

    • Sunt multumit.
      21
    • Nu sunt multumit.
      61


Postare recomandată

  • Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • d-rive

    77

  • dylly

    64

  • msn2

    18

  • Agopteam

    12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu am vazut un mecanic auto la ei care sunt sigur ca nu are aceasta calificare. Prima data muncea la intretinere undeva pe patforma combinatului, apoi l-am intalnit la un service mic de unde a fost dat afara din cauza incompetentei si a lenei, iar acum este foarte mandru ca lucreaza la IVAS.

Daca mai adaug un amic cu O1 cumparata de la ei, caruia nu i-au reparat frana stanga spate, i-au fixat ornamentele din plastic de la stalpi cu lipici, i-au gresit pozitia unui furtun de la radiator care a fost sectionat dupa ce a plecat cu masina, i-au vopsit oglinda cu scursuri/picaturi, i-au lovit masina in parcare si nu vroiau sa recunoasca asta ... etc.

Uitati-va ce scor categoric. 100%NU

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sorine, daca nu stiam ce om serios si cu capul pe umeri esti, ziceam ca posturile astea sunt scrise de cineva care e suparat rau tare pe ei, asa stiind ca esti un om care e chiar rezervat si cu mult bun simt... e clar cat de grava e situatia.

EU ma abtin cat de cat sa comentez, daca ar fi sa zic tot ce stiu ar fi... prefer sa ii las pe altii sa vorbeasca ca sa se vada ca nu incerc sa influentez pe cineva. Mda, procentajul este zdrobitor pentru IVAS, astept sa mai voteze si altii, stiu ca mai sunt multi care vor sa isi exprime parerea si tocmai de aceea mai astept, apoi voi trimite linkul acestui topic catre "cineva", sa vada cum stau lucrurile in ograda lor...

Modificat de d-rive
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Impresii dupa ultima vizita la service

1 baiatul care a lucrat la masina a recunoscut ca nu se pricepea prea bine la partea electrica de care se ocupa

2 a cerut un sfat la cei din jur dar nu a aflat nici un raspuns

3 era platit in functie de cat facea si mi-a zis foarte sincer ca scopul lui nu e caliatea ci cantitatea,asta dupa ce i-am facut observatie ca tragea fara mila de mocheta,ornament prag etc...el nu stia cine sunt...asta dupa ce ma plictisisem 2 ore in sala de asteptare si am coborat sa vad ce face la masina...ei au zis ca in max 1,5 ore e gata

4 a zis ca is prea multi sefi si cei de la receptie nu stiu exact ce indrumari sa le dea mecanicilor,iar acestia trebuie sa faca intocmai ce zic "sefii"...de aia ma duc de 10 ori cu o problema zicandu-le exact ce are masina si ei fac total altceva

5 cele mai dese probleme se intalnesc la scartaitul usilor,fetelor de usi etc...si la ambreiaj

cam atat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la punctu 5 nu e concluzia mea ci a mecanicului...am uita sa precizez

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ore mai trebuie sa anunt ce dupa lipirea firelor cu banda de izoler s-a aprins iar becul de la airbag?

Indrumatima si pe mine cu cine trebuie sa vorbesc la Bucuresti,ca astia de la receptie is chiar nesimtiti .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai data care vine cand te duci la service, afla si cum il cheama pe ala care e nesimtit si zi-ne si noua, sa stim sa ne ferim de el.

Ultima si cea mai tare, e unul Marian pe acolo, ia zis lui varmiu ca centura de siguranta se uzeaza, la o masina care nu are nici un an de zile, raspunsul asta l-a primit din partea unui "specialist" Skoda. Stau si ma intreb pana cand trebuie sa mai asteptam ca cei de la Bucuresti sa ia o masura intr-un sens sau altul. Stau si ma intreb cat mai dureaza pana cand patronul de la IVAS se va trezi din letargia ce-l caracterizeaza, stau si ma intreb cand vor fi la Skoda Galati adevarati profesionisti ?!?

@dylly, intra si tu pe site la Porsche Romania si vezi ca trebuie sa fie vreo adresa de contact pe acolo, trimite-le un e-mail cu tot ce ai patit tu la Galati, poate e careva de pe acolo om cu capul pe umeri si intreprinde ceva. Ultima data cand am fost eu pe la service pe la IVAS erau in control cei de la Porsche Romania, i-am cautat mult si bine prin service si birouri si nu am dat de ei, probabil erau la vreun "protocol" cu dansuri populare si mancare traditionala moldoveneasca, au sarit peste partea cu service-ul.

Pacat de ceea ce se intampla la Galati, pacat ca sunt si cativa oameni precum directoarea de vanzari sau ceva de genul asta care e o tipa super ok, pacat ca mai sunt si altii pe acolo care cu siguranta sunt cu mult mai inteligenti decat "unii" de prin service-ul asta. Asta e, a pus Dumnezeu mana in cap cui nu trebuie. Si cel mai grav e ca avem noi de suferit, adica "fraierii" care dam banu' sa-si faca ei turta mare...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am vorbit cu o doamna amabila de la departamentul de marketing si poate ajung pe la ea sa ii spun parerile mele presonale.

Cu acel domn Marian de multe ori cand am avut probleme cu masina,era delegat sa mearga in probe cu mine si mereu zicea ca masina nu are nimic,cu toate ca se vedea clar...asta e.

O sa trec pe la departamentl de marketing sau am mai vazut ca este si un birou de garantii sus,daca nu urmatorul pas e protectia consumatorului.

Modificat de dylly
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sari peste pasul cu porsche buc. sunt mai prosti profesionisti si decat cei de la ivas

asta o spun din experienta (din pacate pt. mine)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sari peste pasul cu porsche buc. sunt mai prosti profesionisti si decat cei de la ivas

asta o spun din experienta (din pacate pt. mine)

deci nu prea inteleg cum vine treaba asta, astia sunt 0 (zero), aia sunt mai jos ca zero? tind la minus infinit :D

Spuneti ce ati patit ca sa nu se inteleaga ca doar se aduc acuze, se folosesc adjective si atata tot, sa stie toata lumea ce si cum s-a intamplat, dupa aia cred aia de la IVAS ca avem ceva personal cu ei si nu ca ei nu ar fi slabi profesionisti.

EU as vrea ca prin asta sa le atragem atentia celor de la IVAS, sa devina oameni asa cum trebuie sa ne respecte in calitatea noastra de client, sa renunte la prostia asta cu "din cauza ca ti-ai spalat masina" , "s-a uzat centura de ziguranta" etc. Ar trebui ca sa facem sesizari scrise cu problemele care le avem la masina si sa-i obligam sa ne dea in scris ce schimba la masina sau de ce nu schimba si asa mai departe. Vorbele nu valoreaza nimic... verba volant scripta manent

Si nu uitati, votati!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai sa votez si eu cu "Nu" (ca efectiv nu am apucat sa beneficiez de meseriasii lor)?

Eu nu am mai apucat sa beneficiez de serviciile lor cand mi-au demonstrat cat de profesionisti sunt inca din faza de informare asupra unei lucrari si pretul acestuia. Buba la blocat stergatoare. Ma duc la ei, eu stiam despre ce se face si cum. Le zic ce vreau imi dau un pret fara sa consulte nimic, pur si simplu din burta. Mi-l arunca in fata cu sictirul binecunoscut. Cand imi zic pretul (demontat/gresat/remontat) sa cad jos. Era pretul unui mecanism nou. Eu le zic pai bine fratilor daca e acelasi pret cu piesa nou eu de ca sa ma mai chinui sa vin la voi? Cu ce ma motivati ? Raman cu piesa veche gresata la pret de piesa noua ? Iar sictirul caracteristic aia e, ghinionul meu.

Ok am zis, nu am nevoie de profesionistii lu'peste (mai stiam de patania colegului SAlex)!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la cererea publicului:

masina: vw passat 1.9tdi 130cp, aprox. 25000km

problema: pe la 1600rpm aparea un zdranganit puternic(ceva de genul unei aparatori de plastic) in zona motorului.

rezolvare: dupa 3 trei zile de stat in service sunt anuntat ca problema s-a rezolvat. Iau masina fac o suta de metri, ajung la 1600rpm zdranganitul acolo, nederanjat de nimeni. Ma intorc (era ora 18) o urca pe rampa si tipm de 1,5 ore cinci specialisti de la porsche se tot chinuie sa descopere ce are: unu la volan-o tura, doi sub masina se uitau in sus si doi cocotati pe elevator se uitau la motor in jos(comicul situatiei facea toti banii, pacat ca nu aveam ap. foto).

in jur de 19,30 se sparge gasca si unu din ei vine si imi spune ca nu au gasit nimic dar ma reprogrameaza peste 8 zile cand o sa vina un meserias de n u stiu unde sa vada ce are. :Driver:

Masina nu a mai ajuns la ei dupa 8 zile pt ca a suferit un accident frontal cu deformatii puternice si a fost reparat la service kia(img) unde la sfarsitul reparatiei s-a constatat si disparitia zdranganit.

alta:

masina golf 5

problema: de vopsit bara fata+aripa

rezolvare: intrat in service dupa 2 saptamani, termen predare: una saptamana.

Avand treaba intr-un service tot din bucuresti, dar mai mic si fara firma cunoscuta vad cum pe poarta intra dubita vw de la porsche pe care scrie service rapid, si care descarca mai multe bari, aripi si o portiera avariate. Apropiindu-ma raman socat sa vad ca o piesa din cele descarcate era a golfului pe care l-am dus la porsche.

concluzia:... o trageti voi

lista poate continua cu inca 2-3 cazuri, dar devine plictisitor.

cine vrea poate se mai face o intalnire, dar nu sambata(motive de gratar)

Modificat de msn2
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am fost la service,a dat scaunul jos a mai taiat 2 fire si o mufa :)

am fost la acelasi baiat

mi-a zis ca carpeala asta nu o sa tina mult

poate tine pana iese din garamtie masina ca sa fie totul OK :)

am vrut sa ma duc la biroul de garantii ,ca vazusem sus acolo ca exista acest birou ,dar spre surprinderea mea de el se ocupa acel domn MARIAN care ma scoate din minti

ala de la receptie nu avea "pret" pe el sa vad cum il cheama...numele lui inca e un mister

mai vorbisem cu cineva pe net de la departamentul de marketing ,dar nu am vazut nicaieri scris acest lucru asa ca nu am stiut unde sa ma adresez

numai bine si sper sa nu mai trec pe la serviceul asta :P

Modificat de dylly
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mi se pare ciudat...nu am fost niciodata la Galati...dar chiar nu exista nici macar un client multumit :) ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@msn2 de ce pmenesti de "specialisti de la porsche" si de bucuresti...noi aici vorbim numai de serviceul din galati

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

nemultumit. S-a intimplat in 2005... dar de atunci nu am mai calcat pe acolo.

@Cristi ... ei vad acest topic?

@elad (raspuns ca la radio erevan): eu sunt multumit, dar nu de ivas ci de elcar.... :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@elad citeste ce am scris pe prima pagina din topic si pacem un pariu ca ai sa vii :)

cel mai mult strica imaginea service-ului cei de la receptie si de la garantii...nu stiu sa comunice cu clientii

+ca eu cred ca ii invata cineva sa traga sa nu dea nimic pe garantie,mereu se cearata lumea cu ei pe baza aceasta,chiar cand am fost ultima data se certa un nene cu ei

+ca majoritatea marcilor acum ofera minim 3 ani garantie iar ei ofera doar 2

Modificat de dylly
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Cristi ... ei vad acest topic?

cu siguranta unii il vad, o sa-l vada si patronul, o sa ma duc personal cu linkul... mai e un ciochist de la IVAS, un roscat, l-am facut ciochist ca poarta cioc :), asta imi zicea ca ce domne', ce tot zic eu atata de service-ul asta ca e nu e bun si asa si pe dincolo. Pe forum sunt membri care lucreaza in domeniu, unii chiar la Skoda, Brasov, Bucuresti, oameni care incearca sa ajute cu un sfat, incearca ceva, de la Galati doar stau si se uita si citesc, probabil nu stiu sa scrie... pe langa faptul ca nu stiu nimic din ceea ce inseamna "meserie".

Deci astia de la IVAS au doua variante in cazul unei masini defecte care ar trebui sa beneficieze de garantie... ori speli prea des masina si de aia se defecteaza, ori nu are nimic si esti tu si multi altii nebun si te duci pe capul lor sa ii deranjezi aiurea... deci chiar ii irita treaba asta, in urma unei astfel de situatii, la care varmiu, a fost, s-a certat cu ei, mi s-a pus pata si m-am dus eu cu el, le-am explicat alora de acolo, inclusiv acestui Marian, deci le-am explicat tehnic ce, cum si ce fel, a doua zi masina era programata pentru schimbare kit ambreiaj, deci daca nu se discuta mai "clar" cu ei, nu aveau nici cel mai mic gand sa schimbe acel ambreiaj... adica pacaleala pe fata, furt...

Daca te duci cu masina si nu e in garantie, adica platesti tot ce se face la ea +piese, poate fi masina aia perfecta, va garantez ca ti se sugereaza ca masina are mari defectiuni si trebuie neaparat inlocuite nu stiu ce subansambluri la trenul de rulare. Si te anunta ca daca nu le schimbi iti risti viata.... deci sunt "penali" pana la ultima picatura... asa ceva ca la astia nu am vazut in viata mea.

Eu sunt multumit de mecanici si baietii din service, ce nu e in regula la service-ul asta, cei de la receptie, garantii, seful de service... nu mai zic ca unii sunt sefi de service pe acolo si nu au nici liceul, daramite studii superioare in domeniul mecanic sau auto... asta e viata... daca ar fi sa spun eu sau altii tot ce stim despre ce e acolo... insa pe mine ma intereseaza serviceul pentru masina si mai putin afacerile de familie ale unora...

Colegul @dylly, il stim de la intalniri, e baiat tanar, cuminte, educat si cu bun simt, nu stiu cum mai rezista la ceea ce ii fac cei de la IVAS, iar solutia cum ca sa te duci la alt service nu e tocmai ok, astia de la IVAS au gresit inca de cand i-au adus masina, puteau sa fie mai "oameni" cu el, sa faca macar ceea ce erau datori sa faca.

Modificat de d-rive
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da,asa spun mereu ca cei de la spalatorie is vinovati.

Ultima patanie(la cat de des ma duc la ei le mai amintesc ca imi scartie bordul si poate ii pot face ceva ca e stresant)mi-a zis ca la spalatorie angajatele imi dau bordul cu silicon fara sa stiu eu si de aia scartaie.

Eu nu cer niciodata sa se dea cu silicon in masina pt ca nu imi place sa arate asa sleit,iar ei nu is prosti sa consume silicon degeaba daca nu platesc.Asta e ca faza cand mi-a zis ca am revopsit masina :) .Ce sa mai comentam...

Le-am zis: "Haideti sa facem o cerere sa se inchida toate spalatoriile din galati ca ele poarta toata vina,poate maine imi ia foc masina ,chiar daca dau cu apa pe ea" :P

Modificat de dylly
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ultima "noutate de la IVAS " comunicata de o ruda....la revizie i-a luat bani pentru "completare de lichid de parbriz cahiar daca omul umpluse rezervorul cu 2-3 zile inainte sa se duca cu masina la service.

pretul...destul de piperat

:P

Modificat de dylly
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

astia-s boscheti clar. Si nu le-a zis nimic? Ce le faceam.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

barbato mihail
Ultima "noutate de la IVAS " comunicata de o ruda....la revizie i-a luat bani pentru "completare de lichid de parbriz cahiar daca omul umpluse rezervorul cu 2-3 zile inainte sa se duca cu masina la service.

pretul...destul de piperat

:)

Buna la toata lumea ,

Mi-e imposibil sa cred ce sustineti aici , nu cred ca lucrurile stau chiar asa ,si mai mult, nu pot sa cred ca cei de la Ivas sunt chiar asa cum descrieti.Eu pe cine am trimis acolo a plecat f multumit si nu a intampinat probleme.

Cat despre vasele de sub capota eu am intalnit clienti care le-au incurcat intre ele si unii chiar au ''scapat'' inauntru bete da la vata de zahar ,intr-o incercare disperata de ''omogenizare '' a lichidelor.

Din ce vad eu aici sunteti 1 nemultumit,unu care a fost o singura data si asta demult,si inca unul care e nemultumit de receptie nu de mecanici,deci are acces''...''.

Mi se pare ''premeditat'' ca sa nu zic altfel ,televotingul asta si chiar reclamatiile dvs.

O sa ma duc si eu la ei cu fabia mea si o sa tac chitic cine sunt ,sa vedem daca aveti dreptate.Din cate stiu eu despre dl Ivascu inclin sa cred ca voi sunteti cei care exagerati.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

barbato, ma iei si pe mine? Ca altfel nu te cred.. :) :D . Sunt multi care se plang de ei, dupa cum vezi vwforum in galati e slab reprezentat. Eu am multi cunoscuti care ii cam injura. Ceva gen PoRo...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!