Jump to content

Reperele Dispar Treptat?


Reed
 Share

Postare recomandată

Am avut neplacuta surpriza sa constat ca avind nevoie de o bara spate (plastic) pentru masina din semnatura sa constat ca cei de la serviceul unde era in reparatie au adus una identica la forma dar... care nu are punctele de prindere in aceleasi locuri ca originalul (ei au spus ca e singurul reper ce il gasesc pe net). Dupa ce au sunat la reprezentanta sa se lamureasca de aclolo li s-a transmis ca asa e si ca pt a prinde noua bara trebuie facute niste adaptari ( a se citi improvizatii) la supaorii de bara pentru a o putea fixa dar nu se poate garanta cu ce rezultate de rezistenta. Asa o fi sau astia de prin zona nu si-au dat osteneala prea mult sa gaseasca piesa??? (motorul este AUS; sasiu tip 1M28 KC) Opinii, sfaturi... Multam in avans.

Modificat de Reed
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai sa vezi ca se poate si in Romania: deoarece nu eram eu convins ca reperele s-au modificat am scris la Seat SA pe la 22:00, a doua zi pe la 8:30 am fost sunat de un reprezentant al Porsche Romania care m-a lamurit ca daca piesele nu sunt comandate prin reprezentanta Seat atunci , chiar daca au acelasi cod, s-ar putea sa nu fie identice decit in aparenta; a doua zi (azi) pe la 8:30 ma suna reprezentantul de la Skoda cluj!! sa se informeze !!! daca am reusit sa rezolv problema cu bara si daca nu sa apelez la ei ca imi vor aduce o bara identica ce nu necesita improvizatii si a insistat ca ORICE problema am pe viitor sa apelez la ei ca o vor rezolva in timpul cel mai scurt. Am ramas perplex si a trebuit sa ma uit in jur sa ma conving ca totusi suntem in Romania si ca se poate si la noi sa existe preocupare pentru multumirea clientului. Sa speram ca asta nu este doar un caz singular.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Frumooos foarte frumos chiar eram pe ganduri cu problema ta... sa schimbe ei asa deodata, cand ei si acum au in depozite piese pt ibiza de dinainte de 2002....si mai fac si promotie la ele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Chiar ma gandeam ieri sa iti scriu ca s-ar putea sa nu fie piesa original ci de la alt producator, dar daca ai zis ca ai luat-o de la reprezentanta am zis sa tac :rolleyes:

Se intampla des daca nu specifici ce vrei, pentru ca aceste piese produse sub licenta dar nu de fabricantul masinii sunt mai ieftine decat cele originale.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Comanda fusese facuta prin sistemul "piese originale"?? cica de la importatorii mari de piese gen Ausburg. Oricum intr-adevar am reusit sa fac valuri destul de mari prin sistem pt ca ieri dupa amiaza m-a sunat reprezentantul dealerului zonal Seat !!! sa ma intrebe despre problema mea si sa precizeze ca daca mai am vreo problema sa apelez neaparat la ei pt. ca o vor rezolva cu siguranta :( . Oricum a precizat ca bara se comanda IMPREUNA cu suportii de bara.

Oricum pt. ca am circulat cu masina o luna cu stopul spate spart constat ca semnalizarea imi face mari figuri gen 2-3 clipiri apoi...pauza totala si sunt nevoit sa fac pe releul de semnalizare actionind maneta ritmic. Cred ca s-a dus releul de semnalizare. Intrebare: acesta e situat si la Seat ca si la VW in spatete butonului de avarii si se scoate prin scoaterea butonului cu o surubelnita?

Modificat de Reed
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:) din pacate acel buton/releu de semnalizare e cam defectuos proiectat avind 8 contacte electrice realizate mecanic prin alunecarea unor lamele metalice ceea ce duce inevitabil la scurtarea duratei de functionare prin oxidare si uzura mecanica si pentru ca scoaterea lui nu e la fel de simpla ca la VW/Skoda am facut un topic separat cu metoda de scoatere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si parerea mea este ca nu era bara originala. Avea vreo sigla care sa iti sugereze ca e originala ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cine crezi ca a vazut-o. Am fost anuntat telefonic ca nu se potriveste si mi s-a cerut parerea pentru alternative.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!