Jump to content

Service-uri in Iasi


ZUZg7
 Share

Postare recomandată

Da multumesc am rezolvat aceasta problema la Coso Garaj :) si am fost super Multumit si sper sa fiu si in continuare :D

Ce as mai avea de intrebat ? cine ma poate ajuta ? ce Becuri pentru (F.Lunga si F. Scurta ? ) pot opta ? sa se vada ceva mai bine si pe timp de noapte si pe timp de ploaie. Nu m-as incurca cu Xenoane cica imi trebuie 2 seturi. ( si cica poti avea probleme la scurtcircuit, acuma na stiti se aud fel si fel de pareri sau cand montezi xenoanele cica ar fi niste module care mai intai trece curentul prin acel modul dupa in xenon stiti ceva ? )

A fost cineva la Tehnoton pentru asi face farurile ? sunt seriosi ? fac treaba buna ? sau cine imi recomanda ( o polisare buna ? )

Multumesc astept pareri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

PHILIPS EXTREME ~80-100ron SETUL...

Scz pt caps activ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

is99DMP; pune pe faza scurta xenon CAN BUS PHILIPS si nu mai risti nici o eroare , am avut pe Golf 4 ani si acu pe Passat 1,4 ani fara probleme.Pe faza lunga merita numai bixenon.BAFTA

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tony, poti veni cu detalii sau ceva mai detaliat ? ce fel de modele de becuri ? ( pe faza scurta xenon CAN BUS PHILIPS aici am inteles ) dar la bixenon acolo ce trebuie ? sau ce ar trebui ?

Multumesc.

Moog unde pot gasi aceste modele ?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

colegul se referea la faptul ca: daca iti pui xenon cu CAN BUS , nu mai bazaie eroarea in bord.

Pentru bi-xenon folosesti acelasi bec, H4, faza scurta/lunga asta daca ai far cu bi-xenon :rolleyes:

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare. Ma poate servi cineva din Iasi cu o diagnoza?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

user_off.pngis99DMP user_popup.png

kit xenon HID XENON CONVERSION KIT , CAN BUS de la Royal Philips Electronics cu becuri Philips de 6000k si balastri de 35 w,fara probleme sau erori prin bord.NOROC

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da o sirma daca mai ai nevoie de diagnoza. Gasesti in profil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Un service autorizat in asi, cu mecanici f. buni si preturi cumsecade in capat cug, 0745.721.113 pers. contact Sebi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

user_off.pngis99DMP user_popup.png

kit xenon HID XENON CONVERSION KIT , CAN BUS de la Royal Philips Electronics cu becuri Philips de 6000k si balastri de 35 w,fara probleme sau erori prin bord.NOROC

Scuze de intarziere, am fost plecat si nu am apucat sa mai intru sa verific. Urmeaza sa imi fac farurile sa le matuiesc putin. Ai o idee unde gasesc ce ai zis tu mai sus ?

Multumesc Anticipat :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Pentru posesorii de autoturisme din gama Volkswagen, Skoda, Audi si Seat. Am gasit o oferta interesanta: Diagnoza electronica si mecanica la doar 29 RON in loc de 115 RON numai la OPEN SERVICE. Bonus: 10% reducere la urmatoarea factura service + spalat interior si exterior GRATUIT.

Detalii despre oferta gasiti aici.

Toate cele bune,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

Din pacate pentru mine, dar si pentru co-forumisti, povestea mea este un "asa nu"...

La inceput a fost ambreiajul....

La un moment dat am inceput sa aud un carait destul de deranjant atunci cand schimbam marsarier. Si in treapta 1 intra destul de greu- in celelalte trepte nu am simtit ca ar intra greu. Pedala de ambreiaj era "moarta" de la jumatate in sus- pe langa faptul ca avea cursa moarta, nici nu revenea singura de fiecare data. Plus ca ambreiajul tinea foarte jos. Clar, trebuia consultat un specialist. Pentru orice problema la masina obisnuiam sa merg la Coso Garaj. Acolo faceam si reviziile. De data asta nu stiu de ce am uitat de ei si am apelat la un cunoscut (mecanic). S-a uitat la masina, a aerisit instalatia hidraulica. Am plecat de la el si totul parea a fi in regula. Nu mai caraia, intra relativ usor in treapta 1. Pedala tot pe jumatate moarta era, dar se comporta de mai multa vreme asa si ma obisnuisem. Mai tarziu, in aceeasi zi (dupa ce a mai stat putin masina) problema a reaparut. Il sun pe tip si imi spune ca in cazul asta trebuie schimbata pompa de ambreiaj (cea de la pedala). N-am fost foarte convins, asa ca am mers la AutoCenter service. Au facut "meseriasii" constatare- pompa de ambreiaj. Bun zic...o sa cumpar pompa. Mai tarziu imi vine o idee. Sun la AutoCenter service si intreb cat ma costa manopera. 300. Mi s-a parut mult, mai ales ca mai tarziu am aflat ca asta era o lucrare de maaxim 2 ore. Pana la urma am luam pompa de ambreiaj de la alt magazin de piese si am mers la alt mecanic sa o schimbe. Se comporta la fel. Cu nervi, am hotarat sa sun la Coso. M-au programat pentru constatare, am fost la ei, au "constatat" (s-au uitat superficial la masina si mi-au zis sa iau legatura cu Florin). Poate o parte din voi stiti ca domnul Florin tine mortis sa aibe clienti fideli si daca Doamne fereste ai fost la altcineva sa schimbi o piesa, ar trebui sa te simti mai imoral decat o sotie adultera. Dupa nenumarate apropouri si mistouri am stabilit de comun acord o zi in care sa se uite la masina. Merg intr-o sambata si schimba din nou pompa de ambreiaj ("sa mergi sa-i explici mecanicului cum se schimba pompa"). Aerisire, pedale, bla bla...aceeasi poveste cu acelasi final: cra-cra in marsarier, pedala bleaga. Se mai uita dumnealui pe acolo si gata...vine solutia: cutia de viteze. Programam in alta zi lucrarea de demontare a cutiei. Pretul pentru "constatare": 150 RON. Intre timp vorbesc cu alt cunoscut (fost mecanic la Open, acum e pe cont propriu) si ii povestesc simptomele masinii. Ma intreaba daca se aude vreun zgomot cand schimb vitezele cu motorul oprit. Nu. Merg la el, face o tura si imi da verdictul: placa presiune si disc. Le comanda, le schimba si de atunci masina merge ca-n prima zi.

Concluzia pentru mine: am fost foarte dezamagit de domnul Florin- chiar aveam o parere buna despre el si, rasfoind forumul, vad ca nu sunt singurul (sau eram). Privind in urma la ce s-a intamplat, nu pot trage decat 2 concluzii: ori domnul Florin a vrut sa ma "invete" o lectie: "M-ai inselat, las ca te ard eu si iti pun si prost diagnosticul sa iti iei teapa daca mergi in alta parte" sau pur si simplu nu si-a dat seama de problema. Adica fail. As fi mai dezamagit daca ar fi prima varianta, pentru ca toti suntem predispusi greselii. Asadar, de la faza asta, masina mea nu va mai calca niciodata drumul Miroslavei. Aceeasi poveste si pentru AutoCenter. Imi dau cu parerea superficial, comanda tu piesa, daca nu e asta, ti-om face noi retur, te mai jupim de o manopera...timpul trece, leafa merge.

Si ce e mai trist pentru mine e ca am ramas fara un service in care sa ma pot increde. Ultimul mecanic (cel care mi-a schimbat kitul e bun, dar n-as apela de fiecare data la el- considerente personale).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am patit-o cu AutoCenter, acum 4 ani cand aveam o alta marca de masina. Am cumparat de la magazin piesele pentru revizie si am mers la service pentru inlocuirea lor. Mecanicii de atunci nu stiau unde se afla filtru de benzina i l-am aratat eu.

La actuala masina, acum 2 ani am schimbat bucsele la brate fata, le-am cumparat de la AutoCenter, am mers la service-ul lor sa le inlocuies, mi-au cerut pentru inlocuirea lor 120ron Buc,/ 240ron ambele, am mers la Bosch in spate la Bila, mi-au cerut 90ron buc/180 ambele, am mers la Bosch Splai Bahlui, ei schimbau doar daca erau cumparate de la ei si manopera era 100ron buc. Inainte de a merge la cele 3 service-uri, facusem constatare la Open Service, bucsele la ei erau prea scumpe pe original, dar am intrebat cat costa manopera si mi-au calculat la ora de manopera si a iesit pentru ambele bucse 66 Ron. Unde credeti ca le-am inlocuit, la Open Service, si am primit si factura.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

Un service sau un electrician bun in iasi? Mi s-a ars o siguranta principala si vreau sa merg la un electrician bun sa verifice cauza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...
tanase_vlad_23

Am un A4 tiptronic si ma intrebam daca stie careva un service bun in iasi dedicat pt cutiile automate ... vreau sa-i schimb uleiul 

 

Multumesc

 

Edit:

Apropo de service-uri autorizate iasi.

Nu recomand absolut deloc Sandra. Cand am cumparat masina am vrut sa fac la ei revizie cap coada + distributie.

Doua zile m-am chinuit sa dau de ei si sa scot un pret . Pe langa asta sunt foarte nesimtiti si incompetenti.

Consilierul de acolo habar nu avea cat costa distributia (si nici nu prea il interesa sa afle) ... mi-a dat pana la urma un numar de telefon al unui mecanic de mi-a spus estimativ 2000 lei (doar pt distributie).

 

Am mers pana la urma la Suceava la Auto Mitric ... si de atunci numai acolo am fost. Si fata de alte reprezentante cei de la mitric iti dau voie sa stai langa masina sa vezi ce face mecanicul.

Ce mai spui ca distributia a fost 1200 lei iar devizul estimativ a fost 95% adevarat.

Modificat de tanase_vlad_23
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salut,treceam zilele  trecute pe la fundatie si am vazut IS 88 EVE...m-am gindit ca stiu masina si ca era cindva client permanent.Acum stiu ce s-a intimplat..:).In principiu nu mai tin minte detaliile discutiei dar probabil scopul demontarii cutiei de viteze era investigarea partilor aflate acolo adica exact placa de presiune si ambreiajul.In conditiile in care nu poti diagnostica o problema la proba de drum,demontarea ramine singura solutie.Prietenul dvs poate fi ori extraordinar de bun ori a fost atunci doar norocos.Nu ma scuz,e evident ca nu am fost capabil sa identific problema masinii dvs. chiar dupa ce am demontat cilindrul de ambreiaj si va asigur ca voi tine minte acest episod.E improbabil sa-mi iasa diagnoza tot timpul 100% si oricum dupa un an nu mai tin minte detaliile lucrarii sau ale discutiilor dintre noi.

Si DA,tin foarte mult la ideea de client permanent,dar nu atit incit sa va fac rau intentionat.In cazul dvs. am tinut cu siguranta cont de faptul ca aveti vreo 4 fise de reparatie la noi dintre care si revizii periodice la intervale.DA,nu lucrez uneori dupa altii ca sa dau unora o lectie dar sint cazuri extrem de izolate,nici intr-un caz dvs care erati un client la care tineam.

Daca veti mai binevoi vreodata sa ne calcati pragul sinteti binevenit,iar eu imi cer scuze pentru disconfortul creat.

Va saluta Florin

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

salut! sunt si eu nou pe aici. si daca ma pote ajuta si pe mine cineva?. am un vw passat 2.0 bmp 2006 imi curge ulei la mijlocul pompei de tandem! unde as putea gasi garnituri? sau ce as putea sai fac sa nu mai curga ulei va multumesc?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Salut tuturor

Prin septembrie am avut ghinionul de a sta la stop pe Tabacului in Dacia.Asteptand schimbarea culorii,s-au mai adunat ceva masini in spate,cand ,de pe contrasens,vad un motociclist venind cu viteza si franand la coada.A alunecat ,a reusit sa se arunce de pe motor,acesta intrand frontal in mine.Ca si pagube bara ciupita,aripa,pragul si portiera.Omul s-a ridicat si mi-a propus sa imi repar masina la un service cunoscut de el.(de la luk-oil in pacurari,drepta pe stada caramizilor la cca 300 de metri pe stanga,intr-o curte cu o casa cu 2 etaje).Am acceptat,gandindu-ma ca si asa omul avea belea cu motocicleta.Am lasat masina la baieti timp de 2 zile.Reparatia s-a facut pe banii celui ce m-a accidentat.Am ramas placut surprins gasind o lucrare de o calitate superioara,aceeasi culoare,chiar si in soare negasindu-se nici o diferenta.

Din ce am vazut baietii au facut o treaba cu adevarat buna.recomand pentru tinichigerie.!

Modificat de reedstefan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna ziua !

 

Unde pot face un test serios de amortizoare in Iasi ?

 

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Buna ziua, acum putin timp am inlocuit bieletele de directie, capetele de bara si burdufurile casetei de directie la masina din semnatura, aceasta operatiune fiind facuta in regie proprie. Dupa cum se stie dupa o astfel de chestie obligatoriu trebuie facute reglajele de rigoare asupra unghiurilor directiei. Am fost la un service din Iasi din zona kaufland pacurari dar cum la pomul laudat sa nu te duci cu carul, am vazut ca oamenii de acolo chiar daca sunt amabili nu prea au treaba cu meseria, am facut chiar si revenire dar situatia s-a inrautatit si mai mult.Mi-e frica sa mai merg si a treia oara acolo. M-am impacat cu gandul ca atata meserie stie nenea ala de la reglaje asa ca il las in pace si vreau sa caut in alta parte.

Apelez la cei din Iasi sa-mi recomande un service serios si dotat cu aparatura ok ca sa mearga si masina mea drept pe strada fata sa tin contra de volan.

Multumesc cu anticipatie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Va salut. Unde imi recomandati un schimb de garnitura de chiulasa la un passat din 2000 1.9 TDI - ATJ si la un pret decent va rog.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salutari!

Poate cineva sa mi recomande un mecanic bun din Iasi pentru schimbarea unei valve EGR la un VW Golf 6? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Buna ziua, un service bun in Iasi care sa-mi rezolve o "lovitura" primita in parcare la un Golf 4?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salutari!

Poate cineva sa mi recomande un mecanic bun din Iasi pentru schimbarea unei valve EGR la un VW Golf 6?

Salut, desi e posibil sa fi rezolvat, la golful meu am schimbat egr-ul la comben service, e pe calea chisinaului soseaua Iasi-Tomesti. Piesa a fost comandata din alta parte dar montata la ei. Daca vrei poti comanda prin ei. 62 ron, cu factura: schimbat, sters eroare, adaptat si la rugamintea mea si o verificare a starii bucselor,discurilor,placutelor in acelasi pret.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

SilviuStefan

Salut.

Un service bun și nu exagerat de scump în Iași ?

Trebuie să schimb 2 x palieri amortizor, 2 x rulmenti palier, 1 x set placute spate, 1 x placute fata. Nu mă prea pricep cât sunt astea de dificil și de asta vă întreb. Merci frumos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!