Jump to content

PROPUNERI UTILE PT PBN


valiauto
 Share

Postare recomandată

Pot sa trag urmatoarea concluzie?

Din x membrii activi ai forumului numai 24 de raspunsuri la acest topic inseamna, nu ca e lipsit de interes, ci ca numai cativa sant mai carcotasi ca altii ...

Cum sa tina pbn cont de parerea catorva nemultumiti ? Revolutia nu s-a facut cu 3 oameni care isi strigau drepturile, dar mai mult ca sigur ca cei care isi striga cumva drepturile pe acest forum aveau cam 5-6 ani cand s-a strigat "VREM DEMOCRATIE"

MA ASTEPTAM LA NISTE OPINII MULT MAI VIABILE NU LA NISTE AMARATE DE "FLAME-URI" CUM VA PLACE SA LE SPUNETI.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu vali stai linistit.

1. Nu a fost nici o revolutie in romania. A fost o revolutie de stat cu pretext de omorat cativa nevinovati.

2. Ce propuneri utile vrei sa primesti aici pe forum unde atatia oameni intra doar sa isi etaleze masinile, modificarile (mai ales chestii de caroserie) si sa barfeasca politica, fotbal si alte chestii automobilistice?

:D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@valiauto, eu iti pusesem niste intrebari pertinente dar au disparut unele posturi ca prin minune, sigur nu stie nimeni nimic despre asta :lol:))) dar, ca tot ziceai sa facem niste propuneri concrete, hai da tu startul, fa tu niste propuneri concrete pentru astia de la PBN, ca sa vedem cam ce vrei tu de fapt. Nu am nimic personal cu nimeni dar uite ca eu sunt prost si nu stiu ce vrei tu sa spui... ca sa nu mai zic ca intr-un fel ne recomanzi sa vorbim la pereti ca oricum aia nu baga pe nimeni in seama... dar in fine, hai sa ne bagam noi in seama, incepe tu ca sa stiu si eu unde "bati" :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In spiritul sarbatorilor de craciun am sa urez tuturor un calduros LA MULTI ANI si va promit ca voi posta pt acest topic incepand cu a doua saptamana a lunii ianuarie.

P.S. Andrei ai mare dreptate, d-rive sa sti ca au ochi si urechi pe forum ... cred ca se fac informari destul de precise despre posturile noastre. PROBLEMA E CA LE MAI TREBUIE CEVA!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Azi am sunat la PBN pt a-i intreba despre actiunea Passat B6. Mi s-a raspuns sec ca trebuie sa astept scrisoare de la importator, ca imi va veni acasa, cu toate ca masina e pe leasing. Era foarte usor sa-mi spuna daca e cazul masinii mele doar bagand seria sasiului, dar...nu au facut-o. DE CE?

La PBV m-au ajutat imediat. Au bagat seria si mi s-a spus ce trebuie sa fac si despre ce e vorba mai exact in cazul meu.

La PBN au o lehamite de clienti...de neinteles.

Modificat de GRooVe
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai are mare dreptate Vali cand zice ca le mai trebuie ceva... cred ca vreo cateva kile de intelighenta...

Vali, daca au urechi si ochi e ok dar era bine daca aveau CREIER, o zic in cel mai constructiv mod posibil si nu vreau sa aduc jigniri nimanui... ca idee, tu esti cu ochiu sau cu urechea? :)) e o gluma :)

Groove, sa zici mersi ca ti-au luat banii, ai pretentia sa te bage in seama cand ai o problema la masina? :( Mare pacat, ei nici nu realizeaza ce deserviciu isi fac in felul asta...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai are mare dreptate Vali cand zice ca le mai trebuie ceva... cred ca vreo cateva kile de intelighenta...

Vali, daca au urechi si ochi e ok dar era bine daca aveau CREIER, o zic in cel mai constructiv mod posibil si nu vreau sa aduc jigniri nimanui... ca idee, tu esti cu ochiu sau cu urechea? :P e o gluma ;)

Groove, sa zici mersi ca ti-au luat banii, ai pretentia sa te bage in seama cand ai o problema la masina? ;) Mare pacat, ei nici nu realizeaza ce deserviciu isi fac in felul asta...

Pai vorbim de Service. Banii i-au luat cei de la Vanzari. Si...sincer, nici la aia nu s-au priceput prea tare. Ii ziceam eu unde sunt optionalele pe care le vroiam. Era un tip tare nepregatit, habar nu avea ce vindea. Si vad ca l-au mutat la PBV. Sunt nepregatiti de la vanzari pana la femeie de serviciu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!