Jump to content

Inedit Auto


Clao
 Share

Postare recomandată

Am sa trec si eu aici un service care mi s-a parut foarte ok. Inedit Auto. Eu mi-am schimbat distributia, filtrele si uleiul la ei. Programarea a fost facuta cu o zi inainte si operatia a durat cateva ore, incepand de dimineata. Doi baieti tineri s-au ocupat de toate operatiile, intr-un mod profesionist, fara intreruperi, fara bajbaieli. Tot timpul am stat langa ei si i-am intrebat ce fac acolo, avizandu-i ca nu sunt tocmai un expert in domeniu. AU fost comunicativi, fara figuri... Am fost lasat sa analizez noile piese (verificat stare, serii etc), la montaj au fost trecute si prin mana mea, pentru a vedea ca nu sunt probleme.

Preturile componentelor au fost cele mai mici pe care le-am gasit la un service, o idee mai maricele insa fata de cele de la volksparts, insa se ofera garantie la lucrare si chiar stampila de service in cazul meu. In prealabil fusesem la Crystal Service, care desi pareau oarecum mai bine echipati, imi cereau pe aceleasi lucrari si piese cu aprox 1000 RON mai mult. Nu mai vorbesc de reprezentanta.

Intre timp am mai fost de cateva ori, pentru probleme minore si de fiecare data am fost primit si tratat pe loc. Seful serviceului pare o persoana foarte de treaba si primitoare. Sper sa se poarte asa cu toata lumea, cu siguranta vor castiga multi clienti. Am vazut ca se ocupa cam de toate problemele la masina, au si tester, vopsitorie etc. In timpul lucrarii se poate servi o cafea, un suc de la automat.

Ii recomand in primul rand pentru promptitudine (la orice ora pot sa sun daca am orice fel de problema si sa primesc un raspuns, pot sa merg la ei si cineva sa se uite la masina), pentru preturile mai mici ca in multe alte parti, pentru amabilitatea cu care am fost tratat, pentru profesionalismul cu care s-a lucrat si nu in ultimul rand pentru spatiul pe care il au acolo (practic e o mare platforma ocupata cu mai multe firme, spalatorie auto etc.. mult mai bine si mai calm decat un service inghesuit in mijlocul orasului - se gaseste oricand loc de parcare si de testat chiar masina in mers, desi aleile alea pe acolo nu sunt chiar grozave).

Sunt chiar curios daca se duc si altii si daca sunt la fel de multumiti ca mine. Ah, era sa uit: locatia este pe Bucurestii Noi, chiar dupa ce se trece pe sub pod cum se iese din oras, se trece de intersectie si imediat la dreapta se face o intrare, chiar dupa statia de tramvai. La intrare e o pancarta cu platforma TNB, sau ceva de genul asta. Numarul este 40 parca. Se intra pe o poarta unde de obicei sta cineva dar n ute intreaba nimic. Serviceul este in capat de tot in dreapta, intrebati pe acolo de un service.

Sper totusi sa nu fiti nevoiti sa ajungeti :salut:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!