Jump to content

Porsche Bucuresti Vest 1


BogdanC-
 Share

Postare recomandată

Și eu am cerut acum câteva luni o oferta pe mail și după câteva zile în care el răspundea la mail cu "va sunam noi" - asta după al 3lea mail al meu, am renunțat să-mi mai bat capul. Mi-a spus asa vag ca ar putea să-mi ofere un discount minor pt o Octavia 3 2.0tdi 4x4 dar nimic concret. Nici măcar bună ziua în răspuns nu trimitea. Deci probabil ca nu au nevoie de clienți cărora sa le vândă. Sau poate pt ei e o rușine sa vândă Skoda și sunt amabili doar cu cei ce vor Vw.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Salut  _IONUT

Am citit postul tau si vreau sa iti comunic ca eu sunt cel cu profesionalism 0 si tupeu 10. As dori, pentru obiectivitatea povestirii, sa detaliem si cateva aspecte pe care ai uitat sa le mentionezi  - asta pentru a crea o imagine cat mai clara a intalnirii noastre.

1. Tin minte ca am petrecut cu tine, in total, undeva la o ora si jumatate - asta insemnand test drive, explicare dotari si detalii despre Superb, prezentare in tarc masina fara piele etc. Consider ca discutia a fost profesionista, ca ti-am explicat tot ce doreai sa afli si poate chiar mai mult. Asta a insemnat la tine profesionalism ZERO :). Mi-e frica sa intreb ce nota a primit celalalt dealer / vanzator la care ai fost si nu ai facut test drive ( ca nu avea masina sau ca poate nu a avut chef sa isi riste viata sa stea in dreapta ta ) si care nu ti-a explicat mai nimic. Si apropo de timp, probabil nu ai observat ca ma astepta de aproximativ o jumatate de ora un alt client care dorea sa vorbeasca cu mine - era firesc sa nu mergem IAR in tarc sa iti arat IAR aceeasi masina pe care ti-am aratat-o cu 15 minute mai devreme - si asta din respect si pentru celalalt client. Dar asa suntem noi in general - daca ii dai sa manance de luni pana sambata si nu ii dai si duminica esti cel mai mare dusman al lui. Ce usor este sa arunci cu noroi.

2. Discutia despre pret a fost cat se poate de clara si de fair play. ACEL PRET puteam sa iti dau si nimic mai mult. Si crede-ma, chiar daca te mai duceam de 8 ori in spate sa revezi masina si mai faceam inca 5 drive-testuri tot la pretul mai mic cu 200 EUR ( sau cat erau, ca nu mai stiu ) te duceai. Ca asa-i in tenis ( a se citi vanzari / cumparari ). Ti s-a parut vreodata ca sunt arogant? Ca ti-am vorbit urat ? Ai avut vreo intrebare la care nu am stiut sa raspund? Ti-am dat vreo informatie gresita?  Singura ta nemultumire a fost pretul, In rest nu cred ca poti sa imi reporsezi ceva in cele aproximativ 1 ora si 30 minute petrecute impreuna.

Si la final, partea cu falimentul companiei mele... Eu nu-ti doresc sa iti falimenteze firma la care lucrezi. Iti doresc sa fie prospera, sa ai un salariu din ce in ce mai mare si sa iti permiti sa traiesti bine. Ca poate scapam si noi de mentalitatea asta pagubiasa cu "sa moara si capra vecinului".

Si aici inchei..ca probabil si timpul tau este pretios si nu vreau sa ti-l rapesc.

Pentru orice detalii sau lamuriri iti stau la dispozitie - in cazul in care nu mai ai cartea mea de vizita poti sa ma gasesti si pe aici.

Saptamana excelenta sa ai.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intervin si eu in discutie : am luat de la Cristi ( inca de cand era la alt dealer ) , in total :  3 buc masini . 2 buc - cand era la vechiul dealer si 1 buc - de la actualul . Intre timp am mai fost pe la el sa-l mai intreb una alta si , ca de fiecare data , m-a tratat cu respect . De fiecare data , cand a fost sa si cumpar , mi-a explicat absolut tot ce nu prea intelegeam eu din oferta tiparita . In plus ,ulterior , cand am avut ceva pe parte tehnica ( mecanica - electrica - electronica ) , m-a ajutat .

Daca nu era absolut OK , nu cumparam nici una . Asa , am mers dupa el si la noua intreprindere ( actualul loc de munca ) .

Modificat de sarbul
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

Domnilor, sa pastram putin limitele decentei.

 

Thread cleaned ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

Salut @crystyann,

Am o comanda la PBV1 pt o Jetta plasata pe 8 iunie 2017 si pana azi, 25 iulie fabrica nu a confirmat comanda. E normal sa confirme atat de greu? Din 16 saptamani termen estimat 7 s-au dus aiurea.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salut

 

Eu sunt la Skoda...insa stiu ca Jetta se produce in Mexic iar termenul de livrare este destul de mare.

pentru confirmari oficiale te rog sa discuti cu colegul meu care ti-a facut contractul!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Multumesc  @crystyann

Stiu ca termenul de livrare e mare, dar eu 8 saptamani de la plata avansului nu am primit termen de livrare, colega ta avea un singur raspuns: "nu stiu, dar nu mai bine cumperi una configurata deja, am cateva, vine repede, etc".
Am primit termen de livrare a doua zi dupa ce am contactat importatorul, concidenta sau nu, nu voi afla nicioadata.
Vad ca e o practica in a indemna clientul sa cumpere ceva deja configurat la PBV1. Legat de alte informatii referitoare la statusul comenzii, acelasi "nu stiu, sunati-ma peste 2 saptamani".
Am un gust amar in urma experientei mele cu PBV1, nici o urma de profesionalism. Sper sa fie un caz aparte si sa mai existe oameni pe acolo care isi fac meseria cum trebuie.

Modificat de Alexand2
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

23 hours ago, Alexand2 said:

 

Salut

Colaborarea noastra cu fabrica nu are niste repere fixe : putem avea confirmare de productie dupa 2 saptamani, dupa 3, dupa o luna sau mai mult, in functie de data de livrare a autoturismului. Deci poate colega mea chiar nu avea un termen de livrare definitivat si nu se risca sa iti spuna ceva incert.

oricum, nu stiu ce s-a intamplat acolo, e bine ca s-a rezolvat si ca vine masina.

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Silviu Dumitrescu

Salut Cristi(an?)

Incerc de ceva timp sa achizitionez lancerul din parcul PBV(2 cred).

Am mers, am vazut-o, mi-a placut... am rugat sa vedem daca imi poate oferi un istoric(daune, etc), am asteptat ~ o luna.
Am revenit telefonic, incercat sa vad poate o iau in leasing... am avut un scurt schimb de mailuri si iar, fara un raspuns final.
Am sunat ultima data, vineri, mi s-a raspuns ca este in concediu colegul ce se ocupa de vanzari, o sa ma sune luni(azi).

P.S.
Mi-a iesit un fir alb pe toata perioada asta - irelevant, dar simteam nevoia sa mentionez.

Revenind la subiect, ma poti ajuta sa va eliberez locul de parcare?

Multumesc anticipat.
 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut

Din pacate singurul lucru pe care pot sa il fac este sa imi spui cu cine ai vorbit si numele tau + telefon ( pe PM) si sa imi anunt colegii.

Eu sunt in alt departament si nu te pot ajuta direct.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Am dat si eu o comanda de skoda octavia scout... am 2 luni de cand astept... masina are doar un status confirmat si nimic altceva... poate ca am gresit ca am platit avans 95% din valoare? S-au culcat pe o ureche ca tot o iau... nimeni nu stie nimic...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Avand in vedere o mega-problema si anume : infiltrare apa in masina datorita deteriorare mastic parbriz original ( parbriz original la care nu s-a umblat niciodata ) , am apelat la PBV1 . 

Masina , intr-adevar , este din 2012 ( deci in afara perioada garantie ) dar o asemenea problema cred ca se poate intampla 1 la un 1.000.000 cazuri , sa cedeze mastic iar parbrizul sa joace in locas , ca o masea stricata .

Nici un fel de intelegere din partea PBV 1 ( cu exceptie intelegere si suport din partea reprez vanzari + consilier piese  ) . Cei de la PBV 1  mi-au facut o oferta socanta , anume : manopera ( doar manopera ! ) pt demontat si re-montat parbriz = 850 RON ! 

Spre comparatie , la alte service-uri cu nume si renume , specializate in reparatii parbrize , pret manopera = 150 - max 200 RON .

Cam socanta diferenta : 150-200 vs 850 . 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sarbule dute la un centru ce montat parbrize, dar nu unu de cartier, ceva mai profi. Trebuie sa existe in Bucuresti asa ceva. 850 lei e pretul cu tot cu parbriz la o octavia 2 oriunde inafara de reprezentanta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La Ager Service pe Șerban Vodă.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Colegul @sarbul nu cred ca a postat pentru ca nu stie unde sa repare parbrizul ci pentru a-si exprima dezamagirea fata de reactia dealerului la un defect oarecum atipic, pentru ca nu prea poti atribui dezlipirea parbrizului unei uzuri normale.

Pe de alta parte, nu este mai putin adevarat ca reprezentantele au procedura standard in tratarea solicitarilor de preluare a costurilor si daca nu te incadrezi, flit.

Poate doar sa fi facut mult business cu dealerul respectiv, atunci se indura si-ti da ceva discounturi, dar in niciun caz acoperire totala de costuri.

Cita vreme exista alternative, nicio pierdere, dar ca de obicei reprezentanta a ratat ocazia sa faca un gest comercial benevol si sa castige un client. Puteau oferi macar manopera gratis.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eto - asa m-am gandit si eu ; deja am contactat .

vdragos : clar , inteles si bine punctat. 

PS : parca am primit un uppercut de la PBV 1 cand mi-au facut oferta , personalizata , de altfel , cu 850 RON doar manopera . Oare cat ar fi fost manopera , daca oferta nu era personalizata ? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!