Jump to content

Porsche Bucuresti Vest 1


BogdanC-
 Share

Postare recomandată

vreau sa-l aduc si eu pe tatal meu la un test drive cu un passat tdi 4motion si/sau un touareg tdi....se poate cumva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu sunt reprezentant Skoda, dar m-am interesat la colegii mei de la VW si se poate face test drive cu Passat Combi 2.0 TDI si Touareg R5 TDI.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vad ca a intrat lumea in vacanta ;) cam la toate marcile importate in romania, se dau termene de livrare de 2-3 luni..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, recunosc ca e o situatie neplacuta, mai ales pentru noi. O parte din 'vina' o poarta si perioada de vacanta, dar si vanzarile au fost atat de bune, incat ne-am trezit in situatia sa avem foarte putine masini pe stoc. Parerea mea e ca merita asteptarea cand clientul doreste sa-i vina o masina exact asa cum a vrut-o de la bun inceput. O sa treaca si aceasta perioada, oricum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Daca domnul Bogdan C este intr-adevar reprezentant Skoda, atunci doresc sa am o mica discutie cu dansul. Am o problema cu fabia mea, iar domnii de la PB, de 3 saptamani imi zic acelasi lucru :"Ne pare rau, nu este problema noastra". Cu alte cuvinte, nu este problema lor ca masina sta de 3 saptamani la ei in parcare. Azi o sa ma duc din nou sa vb cu ei, poate reusesc totusi ceva. Cand revin o sa va detaliez in ce consta problema mea. Mentionez ca ii priveste in exclusivitate pe fericitii posesori de Fabia Junior.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu sint foarte curios daca pina la urma a fost cineva la PBV sau nu si daca este sau nu alta "mincare de peste" ?!?!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred ca difera prea mult, altfel decat estetic. Cu regret am descoperit zilele acestea ca e vorba de un monopol, nicidecum de concurenta. Practic, toti ceilalti dealeri Skoda sunt dependenti de Porsche. Iar Porsche ca firma mare ce este, nu are o relatie directa cu sediul central din Austria. Ei se bazeaza pe un intermediar cu sediul la Timisoara. Prin acest intermediar aduce Porsche piese, pe care le distribuie si la celelalti dealeri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

pe scurt, am achizitionat eu un polo ptr sotia de la pbv1, s au miscat extrem de bine, rapid, frumos... Eu cel putin am fost multumit de serviciile lor... Sigur, va urma prima revizie ca si examen, atunci poate voi avea ceva de reprosat..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cereti dealer-ului sa va listeze din calculatorul lor pagina "vehicle overview" ... Acolo (in partea de jos a paginii) veti gasi printre alte informatii despre masina voastra (de ex. saptamina confirmata pt. fabricatie , data fabricatiei , daca este sau nu in Curtici etc ) si suma platita ca avans si restul de plata - in euro . In cazul meu , suma scrisa acolo , achitata ca avans - in euro- este mai mare decit cea din factura proforma primita de la dealer in momentul achitarii avansului ... deci s-a luat in calcul un curs euro mai mic decit cel luat de dealer... Poate cineva sa-mi dea vreo explicatie ? Cu dealer-ul n-am discutat inca problema asta ... De asemenea ma surprinde destul de mult faptul ca nu am reusit sa gasesc nicaieri (pe net) cursul euro al Porsche Bank . Cursul e comunicat telefonic dealerilor in fiecare zi ... cica ... :o

Sper ca m-am facut inteles cit de cit ... (daca nu , scuze)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salutare oameni buni!

Intrucat acest topic inca exista dar nu s-a mai postat de ceva vreme va pun la dispo ceva info noi din gama SKODA/PBV1:

*am pentru Test-Drive (TD) cam toate modelele (nu insa si toate motorizarile)---inca odata: ma refer la gama SKODA

*exista in acest moment mai multe promotii: FABIA din stoc (limita de stoc, configuratie existenta) -1000 Eur (sunt MY 2008, deja comandam MY2009)

*ROOMSTER SPORT cu -600 Eur (stoc RO, in limita stocului)

*la OCTAVIA TOUR cadou RCD MP3 Player (cumulativ cu urmatoarea)

*la OCTAVIA TOUR si FABIA COMBI cadou mountainbike sau consola Playstation2+2 joace sau set trollere. Acestea sunt dispo pana la jumatatea lunii viitoare (15 iunie)

*OCTAVIA 2 este reprezentata de 2 modele cu pret de actiune (redus): OCTAVIA TREND si ELEGANCE

*stoc echilibrat cu livrare rapida pe modelele cele mai solicitate de piata, atat benzinar cat si diesel

*ultimele SUPERB 1.9TDI 115CP (nu se mai poate comanda modelul actual, se asteapta lansarea noului SUPERB, undeva in septembrie)

*solutii de finantare pentru oricine

Daca sunt necesare alte info suplimentare, rog a apela cu incredere unul din urmatoarele mijloace de contact (le prefer in loc de post pe site - pe care stau doar ocazional, cand am putin timp liber...):

tel: 021-203 1230

mail: horia.ciobanu@porsche.ro

mobil: 0726-100 147

In rest, va doresc drum bun!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Cand semnati contractul cu statul pt rabla 2008? Unul dintre agentii vostrii sustin ca inca nu s-a semnat si nu poate sa imi furnizeze o nota de acceptare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...
rifflections

Prima experienta cu PBV1 a inceput foarte bine. Va anunt saptamana viitoare cum se finalizeaza. De la mine un :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Dupa cum am promis am revenit sa impartasesc prima mea experienta cu PBV1. Astazi am ridicat masina, Passat Black Edition si nu am decat cuvinte de lauda pt dsoara Cristina Damian. Foarte rabdatoare si de ajutor. Singura scapare a fost neintelegerea intre oamenii de acolo cand am ridicat masina. Trebuia s-o ridic la 9:30 dar s-a intarziat pana la 10:30 deoarece cineva nu a trimis un mail altcuiva.

Deci per total 9/10. Recomand! :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si la tinichigerie. Am colaborat foarte bine cu Cristi Savu. Daca va trebuie tinichigerie aveti incredere in omul acesta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Eu nu as putea spune acelasi lucru.Am avut masina in service pentru o reparatie pe casco cu regres pe rca-ul vinovatului doarece nu acceptau asirom, ok , am lasat masina la ei, le-am spus ce probleme are infara de cele de caroserie, am mers la test drive cu un inginer sa constate defectul, bineinteles prima data mi-a spus ca asa fac toate(asta cred ca e standard la voi acolo la PBV) apoi ne-am inteles ca are ceva, bun.Ridic masina dupa aprox. 7 zile si surpriza pe drum caseta de directie care a fost avariata dupa accident facea la fel, tinenti minte, asta-i reparatie pe casco cu regres pe rca-ul vinovatului. Dupa cateva zile am fost din nou la ei si pe langa prostiile si aberatiile diplomatice care le scoateau din gura(muzica) au facut constatarea la partea mecanica, ca sa intelegeti exact, a trebuit sa vin DIN NOU la ei sa faca o alta constatare pentru care mi-au cerut bani si bineinteles ca nu am platit nimic. Ok acum problema este ca din cauza incompetentei acute a celor care lucreaza la service-ul PBV, Omniasig, compania de asigurari casco la care am semnat polita nu mai vrea sa accepte aceasta reparatie. Sper sa vada cineva de acolo acest mesaj si sa inteleaga ca sunt niste incompetenti si ca ar trebuii sa isi dea demisia pentru simplul fapt ca se joaca cu masina si banii altor oameni fara pic de rusine. Am ajuns sa fiu intrebat daca masina facea asa inainte de accident, este jalnic sa-ti puna cineva o asemenea intrebare dupa ce masina a fost "reparata" partial si defectul a fost reclamat si la asigurator si la service.Ca sa nu mai spun ca masina a mai fost cu 2 luni inainte la ei si consilierul de service care mi-a predat-o a spus chiar el ca merge perfect iar acum nu vroia sa mai recunoasca nimic. Va las pe voi sa trageti concluziile despre PBV, eu m-am saturat si pentru asta am sa-i dau in judecata si am sa ma duc la OPC.

Modificat de mOFO
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

Vad ca nu s-a mai postat de ceva timp aici :) Eu am luat masina de la PBV (desi cand am inceput cautarile eram destul de convins sa nu iau de la Porsche). Au fost singurii cu un comportament profesionist si care pareau interesati sa vanda, restul aveau un sictir total (asta in conditiile in care luam 2 masini = 40k euro).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu te inseli..oameni de la PBV1-Skoda ( printre care se numara si subsemnatul, la capitolul vanzari ) doresc o relatie cat mai buna cu clientul si atitudinea s-a schimbat mult fata de ceea ce se stia in trecut.... Si ca s ava convingeti personal va invit cu cea mai mare placere in show-room-ul nostru .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Multumesc pe aceasta cale d-lui Cristian Radu Specialist Vanzari pt suportul , promtitudinea informatiilor si avantajelor la achizitia masinii SK Octavia 1,4 TSi.(a-ti fost primul si singurul dealer ce m-a informat de discountul ECO bonus in doar 2 ore de la solicitare)

De asemenea si d-lui Valentin Elekes Consilier Tehnic pt implicarea si rezolvarea micilor pb tehnice.

Astept termenul de revizie si ii voi vizita cu incredere pt efectuarea reviziei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Pentru impatimitii marcii :icon_thumright:

post-10080-0-58504400-1300195194_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Pentru cei inscrisi la evenimentul organizat de Skoda in data de 9 aprilie, vor avea o verificare de rampa gratuita, la care pot asista langa masina :icon_thumright:

Modificat de p.i.g
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intre orele 10.00 si 15.00 vom avea un eveniment special dedicat fanilor marcii Skoda, cu drive-test si concursuri. :icon_thumright:

Ca noutate, cu aceasta ocazie vom avea expusa special pentru acest eveniment in premiera noua Fabia Monte Carlo, alaturi de noua Fabia RS si Octavia RS :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

Pe 18 ianuarie 2012 am cumparat mai multe piese pentru golf 4 si 6.Dintre ele am constata urmatoarele:

-amortizorul de haion la golf 6, comandat la ei nu se potrivea la masina, practic sunt doua tipuri (unul cu prindere nuca nuca-cazul meu si unul cu prindere clema plastic si nuca).

-eterna broasca haion la golf 4, care dupa montaj (la un service) s-a constata ca nu merge comutatorul becului, la computer mergea comutatorul.

De dimineata ma duc la ei cu piesele unde s-a constat ca broasca haion a fost montata intr-un service neautorizat RAR.Dupa parlamentari mi se explica ca de fapt trebuia montata intr-un "service autorizat VW".Intreb unde scrie acest lucru......In fine ramane ca se baga masina in service unde se verifica masina, iar daca defectiunea era la mine(la masina ) nu se schimba piesa.

Dupa doua ore broasca era montata si toate bune si frumoase, platesc 175 de lei +50 lei nu stiu ce cablaje, care erau oxidate si au fost schimbate. :tuktuk:

Cand ajung la servici ridic haionul si ce vad: plasticul care acopera haionul era nemontat, adica era la fel cum venisem cu masina.Venisem la service cu plasticul demontat si asa l-au lasat. In factura scrie ca a fost demontat si apoi montat. :grrrrrr:

Nu voi mai calca in acest service vreodata.....

Deci verificati masina inainte de plecare si nu faceti ca mine, sa mergeti pe incredere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Asta era acum o luna.

Intre timp doamna de la piese m-a sunat ca a schimbat amortizorul de capota la golf 6, care acum se potriveste si e ok.

Intre timp un vecin a avut initiativa si a aplicat o lopata in parbrizul meu si mi-a rupt oglinda.Suparat fiind ma suna domna de la porche sa imi comunice ca a sosit amortizorul de capota la golf 6, de parca de ala imi ardea atunci.In fine doamna a inteles situatia in care ma aflu si a insisitat sa vin totusi la ei sa fac dauna pe casco ca au virament direct cu asiguratorul.

Am mers la ei cu parbrizul paianjen si in 24 de ore masina era gata.Au montat parbriz pilkington cu sigla vw pe el.Si oglinda a fost schimbata.Lucrarea a fost bine facuta si nu am nimic sa le reprosez.

Modificat de cristianionut
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Salutare tuturor. Ma bucur ca am gasit acest thread pentru ca am cateva lucruri sa va transmit cu privire la PBV. Mi-am comandat un Passat Highline DSG 2.0 TDI 140 CP cu diverse optiuni adaugate, inclusiv pachet pregatire telefon Plus. Pret de lista 33000 euro. Masina a venit intre timp dar am avut cateva surprize neplacute la recptia ei:

1. Existenta unui suport de telefon in bord, suport pe care nu l-am cerut si despre care nu mi s-a povestit nimic la comanda masinii si alegerea pachetului pregatire telefon Plus. Asa m-am ales cu o oribila bucata de plastic ordinar negru pe plansa mea de bord beige/maro cu ornamente de lemn Zebrano. NU este amintit nicaieri in descrierea pachetului si nici vanzatorul nu a mentionat asa ceva in discutiile legate de configurarea auto. Astept inca raspunsul lor la doua saptamani de la receptia masinii si de la transmiterea unui email in acest sens.

2. Masina trage dreapta de noua ! Ca sa merg drept trebuie sa tin volanul virat spre stanga, iar daca iau mana de pe el incearca sa se indrepte, cum e normal, iar maisna o ia in dreapta. Cei de le PBV spun ca au refacut geometria dar problema nu a disparut, iar din punctul lor de vedere masina mea functioneaza conform specificatiilor producatorului. Cred ca VW a gandit ca Passat sa mearga pe panta unui deal. Concluzie, prosteala si fuga de responsabilitate.

Am avut aceeasi problema la Renault Megane. A venit de nou noutza cu volanul stramb, dar in schimb cei de la service Renault. nu au incercat sa ma prosteasca si nu m-au lasat sa plec pana cand masina nu a mers drept, cu volanul drept. Sa nu mai spun ca cei de la service PBV pun plastic doar pe scaun atunci cand introduc masina ini atelier pe cand cei de la Renault imbraca in plus volanul, schimbatorul si acopera mocheta de la sofer cu o hartie.

3. Usile din fata erau dereglate din fabrica. Ambele usi din fata erau iesite putin in afara liniei caroseriei si ridicate in partea dinspre montantul central spre usa spate astfel incat ornamentele cromate nu se continuau cum era normal, iar chederul (marginea de cauciuc) se inchidea peste plafon. Cand le-am aratat acest lucru saptamana trecuta, un angajat PBV responsabil cu pregatire auto de vanzare incerca sa-mi explice ca asa vin toate Passat-urile si ca VW a gandit sa fie mai sus usile si sa arate urat pentru ca apa de la ploaie sa nu intre in masina. Bineinteles ca mi s-a parut o ineptie si am insistat sa regleze usile si sa le aduca la linie. S-a rezolvat ieri dupa multe ore de stat in service.

4. Fara vreo legatura directa cu PBV, dar legat de VW ar mai fi antifonarea care lasa de dorit. Poti auzi clar in masina orice sunet care este putin mai puternic iar la drum vantul este camaradul tau de nadejde. Nu te lasa la greu.

Daca veti mai apela la PBV sau la marcile din grupul Volskwagen ramane la latitudinea voastra. Acum imi pare rau ca nu am mai dat 3000 euro sa iau un Mercedes C Klass C200 CDI nou .

Succes!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Sa va povestesc aventura cu pbv. Căutăm o skoda superb 3 combi. Sun la pbv pt test drive si oferta. Programez test drive-ul, ne întâlnim, totul decurge frumos ne întoarcem in show room sa discutam. Inca ceva - mașina de test drive era style cu piele. Eu căutăm fara piele. Il întreb pe dealer dacă nu are alta expusa. Cumva găsește alta si ma lăsa sa o vad. Super ok pana aici.

Intram in showroom si începem discuția despre preț su opționale. Ii arat o oferta pe care o am iar îmi spune ca nu îmi poate face un discount mai bun. Mai îmi spune niste povesti cu bau bau si dealeri ce iau banii de la clienți si nu achita mașina - cică schemă piramidala. In fine deja devenise puțin jenantă discuția - de genul noi suntem porche - luați de la noi. Il mai rog odată sa îmi arate mașina care nu avea piele. Atenți - pana in secundă aceasta nu am zis cum ca nu as cumpăra de la el. La care dealerul - citez - "Nu  timp , am mașini de vândut. Sigur nu o sa cumpărati de la mine așa ca nu mai pierd timpul cu dv." Si m-a condus la ușă....In showroom mai erau doar colegii lui...

0 profesionalism, 10 tupeu. Va urez faliment grabnic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!