Jump to content

MOTOR DIESEL


luciandragoi
 Share

Postare recomandată

SALUT

acum o saptamana am avut probleme cu cureaua de distributie, adica a sarit de la punct. disperare mare intreaba in stanga, intreaba in dreapta toata lumea gata ce mai motor nou. primul service la care am apelat este unul la lujerului unde are voinea un birou. explicatii mecanicului la telefon si gata luni la prima ora cu masina si 1000 euro. m-am dus sambata la augsburg ei nu repara asa ceva dar in schimb mi-au facut o recomandare si anume acest service din titlu. sun si din discutia eliminatorie pret 1000 ron fata de 1000 euro asta neincluzand garnitura de chiulasa care este undeva la 130 ron, dar incluzand 8 tacheti, 8 supape, rectificare scaune supape si prima cota la chiulasa, cureaua de distributie fara role (rolele se schimbau in functie de gravitate) si manopera. am ajuns la ei in strada Dornei, nr. 170 sau cam asa ceva ca nr., dar exect ca locatie la statia AGIP de la intersectia Calea Grivitei cu fostul 1 Mai se face dreapta si la capatul strazii pe partea stanga este service-ul. directia de deplasare dinspre gara de nord spre bucurestii noi. acum lucruri executate si apoi preturi:

1. tras curea la punct si depistarea defectiunii;

2. schimbat un tachet;

3. schimbat rola intinzatoare;

4. schimbat curea distributie;

5. reglaj curea si pompa injectie.

manopera 125 ron, curea 100 ron bosch, 30 ron un tachet, 35 ron rola luata de la un mecanic adevarul, 20 ron pentru mecanic, total 310 ron si 4 ore timp de executie. pori sa stai langa mecanic si sa vezi tot ce se intampla.

apropo motorul alh de la golful meu nu a suferit nimic din cauza deplasarii curelei de distributie de la punct. sarirea de la punct s-a datorat faptului ca s-a rupt ceva de la rola intinzatoare.

daca o sa ajungeti pe acolo ceea ce nu va doresc intrebati sau cereti sa fiti repartizati la cristi el avand ultimul garaj pe partea stanga. toti mecanicii sunt tineri si nu prea freaca banana. vi-l recomand pe cristi deoarece nu este fumator si nu pierde vremea cu fumatul.

daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie.

ei repara inclusiv pompe de injectie si gasiti toata gama de piese iar la pret sunt aproximativi cu cei de la volksparts.

pe curand si drum bun fara incidente

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stiu pana si eu de ei. Sunt buni la diesel , as zice f buni dar nu sunt pro cu adevarat. ALH, AFN si altele din generatie sunt motoare relativ simple. Cat despre injectie nu sunt scule de generatie curenta. Sa verifici injectorul cu pompa cu manivela se facea la Mefin Sinaia in anii 80 cand Aro diesel era Touareg. Sculele - aceleasi. Pentru astfel de probleme cum a relatat colegul sunt de recomandat. Daca aveti un PD cautati in alta parte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!