Jump to content

Electronic Parking Brake (Frana De Mana) si Auto-Hold


Mama Omide

Recommended Posts

F l o r i n

Este făra. Mai codeaza iar cu aceelasi cod.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • F l o r i n

    419

  • Al Bundy

    212

  • EEXCALADE

    145

  • pronet

    67

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Rezolvat... sorry asa tarziu raspund... am fost intr-o deplasare... Deci, dupa cum va spuneam la roata spate-sofer, nu functiona "Parking brake"... dat fiind roata scoasa... am mai scos motorasul, am

Verifica intr-un scan mai vechi ce codari ai avut. Posteaza un scan de pe abs si parking brake. Poate gasim un modul exact ca al tau ca hw si sw...asa doar postam. Intelege ca fara un scan nu poate sa

PAi avertizarea asta , sa ai bateria in parametri, o vezi cand ai conectat VCDS pe EPB. De unde sa stim noi ca tu ai ignorat avertismetul ?   buton frana de mana.

Posted Images

Seara buna am si eu inca o mica nelamurire cand apas butonu de la frana de mana la mine nu apare in bord butonul ala de P cu rosu de ce ?

Link to post
Share on other sites

ai erori pe epb?

cand apesi motorasele se aud.?

Link to post
Share on other sites
F l o r i n
11 hours ago, killer10 said:

Seara buna am si eu inca o mica nelamurire cand apas butonu de la frana de mana la mine nu apare in bord butonul ala de P cu rosu de ce ?

Fa un test pe ceasuri,  sa vedem daca nu e o problema la acestea.....martori acoperiti, etc

Link to post
Share on other sites

Am și eu de rezolvat o problemă, vw Passat b6 , fără AH, a rămas fără curent în baterie iar după ce i-am dat curent și am pornit-o a rămas P în bord aprins și clipește. Pe canalul 53 nu dă nicio eroare. Am refăcut codarea fără AH dar la fel nu se stinge și nici nu se dezactivează frâna de mână când pleci cu centura pusă și înainte mergea fără probleme. 

Am făcut probă cu butonul de pe mașina mea și tot nu vrea. Frâna de mână ține fără probleme, apeși butonul și se cuplează / decuplează.

Am făcut setări de bază pe canalul 53, am scos borna, ținut frâna apăsată 35 secunde, etc.

Mai sunt alte setări, verificări care pot fi făcute?

Mașina nu afișează nici în bord eroarea, doar rămâne P aprins și clipește.

Link to post
Share on other sites
F l o r i n

probabil se va lasa cu inlocuirea calc franei de mana

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri