Jump to content

Compexit Trading


bebeko
 Share

Postare recomandată

Salutare,
am facut comanda la o skoda fabia prin acest dealer skoda, dar as dori mai multe informatii, pareri bune/rele despre ei ( atat dealerul din Cluj, cat si despre cel din Bistrita ).

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Citeste in aria de dealeri si service-uri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oricat am cautat pe forum nu am gasit nimic despre Compexit Trading. Sunt asa de chior ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@bebeko: Colegul "GicuP" te-a indrumat spre aria unde pot fi gasite parerile userilor VWF despre dealeri VAG din Romania. E posibil sa nu existe nici un user care sa fi apelat la serviciile Compexit Trading si sa nu existe feedback despre acest dealer.

LE: Poate ar fi bine ca un moderator de pe aceasta arie sa mute topicul in aria "Dealeri si service-uri".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu este service-ul Compexit Trading la sectiunea Delaeri si Service-uri.

Eu am luat masina de la ei - mi s-au parut OK in general. Partea de vanzari super (in special domnul Doru VEscan - orice bazaconie care am avut-o de intrebat mi-a raspuns cu calm, cred ca i-am dat 15 telefoane inainte sa comand masina si pana a venit cu tot felul de intrebari - plus micile atentii cand ridici masina - o sampanie, o umbrela, nu e mult dar pt. mine cel putin a contat gestul). Cand am luat masina insa au fost ceva magarii - am montat alarma la ei si au uitat sa-mi conecteze o mufa pe la motor (nu stiu exact ce e acolo) plus ca pe bord mi-a aparut eroare pe partea electrica. N-am observat asta la timp si i-am sunat peste o jumatae de ora dupa ce am plecat de la service, la care m-au pus sa sun la service-ul lor non-stop. N-am sunat, m-am dus cu scandal peste ei - au bagat-o in service desi era mult dupa ora inchiderii - si un baiat a conectat-o la VAGCom si a scos eroarea. Mi s-a parut penibila abordarea - pai de la alarma e domnule - pai da, da rv-am dat 3 mil manopera pt a o monta(nu la un service de cartier). In rest nota 10 - am mai avut o dauna la ei de vopsit spoiler si prag si a iesit impecabil - deocamdata nu am sesizat nereguli - atata doar ca a durat mult pt. ca au spatiu mic la cate masini au de reparat, dar se va extinde service-ul in viitorul foarte apropiat. Plus ca un idiot de biciclist care mi-a zgaroat bara mi-a rupt si suportul de far. Eu am data-o stearsa in parcare si nu s-a facut constatare si dedesubt sa vada ce e - mi l-au lipit ei fara nici o problema sa nu comand alt far pe banii mei.

Te suna pt. orice interventie la masina sa te intrebe daca ai fost multumit, invitatii la saloane auto din Cluj, mesaje de sarbatori - stiu sa-si respecte clientii. Fata de alti dealeri de care m-am ingrozit ce am auzit, eu zic ca sunt OK. Plus ca anul trecut au castigat titlul de cel mai bun service Skoda din tara.

De Compexit Bistrita nu stiu nimic, dar au si service acolo sau numai showroom? Merg des prin Bistrita si nu stiu decat de showroom.

Revizie urmeaza peste vreo 2 saptamani si revin cu alte impresii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am cumparat masina de la ei din Cluj-Napoca.

Ce sa-ti spun la capitolul vanzari sunt buni si de cuvant, cel putin in cazul meu si-au respectat angajamentele 100 %, dar poate si pentru faptul ca am luat masina din showroom. In momentul in care m-am hotarat sa cumpar masina au inchis masina si nu au mai lasat pe nimeni sa se urce in ea, perioada cat a fost masina in showroom a fost cea pe care mi-au spus-o, mi-au dovedit-o cu hartiile cand a intrat masina.

Pregatirea masinii de livrare a lasat e dorit dar nu stiu daca din cauza lor, mai exact au ramas pe masina pete din ceara de protectie, care acopera masina la transport. Spun ca nu stiu daca din vina lor deoarece din cate am auzit masinile se deceruiesc in Curtici.

La capitolul service mai au putin de lucru. La un cheder care nu era montatat corect din fabrica in compartimentul motor prima data cand am fost mi s-a spus ca nu se poate rezolva, insa a doua oara s-a putut rezolva. La a doua interventie le-am semnalat probleme cu bancheta spate, le-au rezolvat insa dupa proba de drum trusa medicala, si extinctorul nu mai erau puse la locul lor ceea ce nu mi-a placut, dar nu a fost o problema mare.

In schimb sa spunem si partile bune. Am intalnit acolo oameni pregatiti, si devotati in ceea ce fac. Este un tip Marcel, un om de nota 10 care este pasionat de munca lui, si de un bun simt extraordinar. Ultima data cand am trecut pe acolo am avut ocazia sa stau de vorba cu el, si intr-adevar mananca Skoda pe paine :D. Mi-a explicat frumos in ce consta fiecare reparatie, mi-a raspuns la toate intrebarile mele, chiar daca unele erau chiar idioate :D

In final daca ar fi sa le dau o nota, pentru vanzari ar fi un 9.50 (penalizari pentru ceara necuratata de pe masina), si la service cam un 8.50.

Modificat de stefan76
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu stiu un caz cand cineva si-a comandat o fabia de la ei si au vrut sa-i bage pe gat alta :D ....dar, s-a rezolvat. In rest numa de bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu n-am avut experiente prea placute cu ei. Am dus toate actele de leasing si dupa 2 zile ma suna sa le mai duc inca ceva acte, normal ca periaoada de raspuns s-a decalat. Am platit avansul le-am dus chitanta si mi-au spus ca in 2 zile am masina, dupa doua zile ii sun si ma intreaba daca am platit avansul ... :D Mi-au promis masina pt a doua zi, a doua zi ii sun imi spun sa merg dupa masina insa masina nu avea montata alarma, nici macar nu eram programat pt livrare. Asa ca a ramas pe ziua urmatoare la ora trei. Pe la 2.30 ma suna sa nu merg dupa masina la trei ca inca nu e gata ... si sa-mi dau seama dupa ce am ridicat masina ca alarma e montata insa nu functioneaza . In rest foarte amabili :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In Bistrita exista doar showroom, dar este in constructie si un service ( am vazut un teren gol cu o placuta langa el pe care scria : aici se va construi service-ul Skoda ).

Eu eram curios mai mult de cei din Bistrita, pt ca atunci cand am facut comanda pt masina , am primit destul de multe bonusuri.Cei din Cluj - nimic !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost si eu nu demult ca mi s-a parut ca aud un fasait suspect la motor. Desi i-am intrerupt pe mecanici din lucru, au venit cu mine, au ascultat, apoi mi-au pornit o masina cu acelasi motor si suna la fel. Dar amabili oamenii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

WOW, azi am ramas mut de uimire :D :D :D Am primit acasa , prin posta, o brosura cu reclama la diferite modele Skoda ! WOW, din nou. :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O sa mai primesti, plus invitatii la expozitiile auto din Cluj - intrare gratis cu invitatia. Stiu ca nu e mult dar conteaza ca se gandesc la tine ca si la un client, plus mesaje de sarbatori. Pacat ca service-ul nu se ridica la nivelul partii de vanzari. Poate cu timpul se va ridica standardul si acolo. Oricum e mai bun decat altele despre care m-am speriat ce am auzit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu n-am primit inca nimic prin posta de la ei si am cumparat masina anul trecut. In afara de mesajele de sarbatori si cele promotionale nimic. Se pare ca fac discriminari intre clienti :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se pare ca cineva de Compexit isi arunca cate un ochi pe forum, :( ceea ce nu e rau. de ce spun asta deoarece la o zi dupa ce am scris ca nu am primit nici un material promotional am fost sunat sa imi fie verificata adresa fara a face nici o cerere expresa in acest sens la Compexit. Evident ca adresa era eronata in baza lor de date. Ar fi un pas inainte daca cel care consulta acest forum din interiorul Compexit sa se autentifice pe acest forum, si sa putem discuta, eventual sa contribuim si noi la imbunatatirea serviciilor oferite de Compexit :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ar fi super sa fie cineva de la Compexit sa urmareasca ce discutam pe aici. Dar suntem si putini din Cluj care am postat aici. PLus ca trebuie cineva de la service, ca acolo mai scartaie treaba, la vanzari eu le dau nota 10. Dar cum am mai spus si la service, sunt mult mai buni decat ce am auzit pe la alti dealeri Porsche.

Ce ai rezolvat cu vopsirea de care ziceai intr-un post anterior? Cum a mers, daca ai facut reparatia?

Modificat de manfred
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am facut un topic si cu service-ul Compexit , asa ca pe viitor putem scrie parerile si acolo. Sau aici :)

Ar fi super daca cineva de la Compexit s-ar identifica pe forum !!!

P.S. unde as putea gasi in Cluj un adaptor semnal antena auto pentru Skoda ???

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=156

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Am o nedumerire : ati primit careva dintre cei care aveti Skoda de la Compexit , carduri de membri ? Am inteles ca pe baza acestor carduri se poate beneficia de unele avantaje :( Dar pana acum, eu am masina de 2 luni, nu am primit nimic. Cei de la Bistrita m-au linistit ca trebuie sa astept. Pana cand ? Ma poate ajuta cineva cu ceva informatii suplimentare ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O sa primesti, cam dupa 2 luni am primit si eu, ma astepta o surpriza in posta :) Nu prea ai ce face cu el pt inceput, vezi pe site la compexit ce avantaje iti ofera

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu nu am primit card de membru nici dupa un an. Le-am trimis si o notificare de pe site dar nici un raspuns. Deja incep sa ma enerveze cu "seriozitatea" lor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aha, deci ar trebui sa-i sesizez si eu ? :hainoroc:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu ca sa primesc cardul asta am dat telefon la ei si dupa ce mi-au confirmat ca "indeplinesc calitatile de membru" mi l-au trimis prin posta dupa vreo 2 saptamani. Altfel cred ca nu-mi trimiteau nimic :hainoroc:.

Eu zic sa sunati la ei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mda, dar tocmai ce mi-am luat bandouri laterale de la ei, fara discount si fara sa-mi spuna ca este gratis montajul :) Deci, ...... seriozitate ? Mai vedem si altadata :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!