Jump to content

Audi A6 2002


Flav
 Share

Postare recomandată

eu am zile si zile... ca tot omul cu toane. dar imi satisface si cheful de sportivitate. probabil ca ii voi face si un chiptuning. inca nu sunt convins ca merita riscul...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Flav

    14

  • cipos

    9

  • stefison

    7

  • di0

    7

Top Posters In This Topic

exact din acest motiv tot stau si eu pe ganduri .daca sa fac sau nu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa o lunga calatorie pe dincolo, incepe sa ma streseze topicul asta.

La ce ii trebuie cuiva mai mult de 140 cp? Sa ajunga mai repede la 110 km/h (Italia autostrazi), la 130 km/h (Austria), etc....? In ritmul asta o sa ajungem sa ne comparam si franele - care poate accelera cat mai aproape de 90 km/h (viteza maxima admisa in Ro, nu pe autostrada) si sa poata frana fara sa treaca peste 90 km/h.

In Romania, in Bulgaria si alte cateva tari se mai poate merge cam cum vrem, dar nu pentru mult timp. Dincolo depasesti limita de viteza doar daca ai prea multi bani, pentru ca amenzile tot iti vin.

Deci, eu nu mai inteleg care ii treaba cu submotorizarea asta.... face 100 sub 10 sec - face; merge cu peste 200 - merge; iei aceleasi amenzi cu ea - le iei.

P.S. La intoarcere acasa, prin Austria, eu ma chinuiam sa tin limita de viteza (+10% cat e acceptat ca eroare evident ;) ) si ia ghiciti ce masina ma depaseste - Audi A6 2.0 TDI - B-90-TEO. Nah, submotorizare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La ce ii trebuie cuiva mai mult de 140 cp?
Pai daca e asa, de ce se mai fac masini mai puternice? Nu e vorba ca-ti trebuie, asa nici A6 nu-ti trebuie, nici masina macar, de banii aia mergi cu avionul... daca tot ce trebuie e sa ajungi de la A la B. Si oricum, nu spune nimeni ca trebuie sa mergi doar pe autostrada. Iesi putin, mai faci o depasire, sa vezi cum g Modificat de di0
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

;) Ia uita-te putin la mine in semnatura sa vezi ce motor am.... ;) si tot nu-mi ajunge :P .

Nu vorbeam de Germania, unde pe autostrada sunt foarte putine limitari, in rest ii dai cat vrei tu - numita si paradisul soferilor, si pe unde am venit cu 220-230, ma refeream la celelalte, cu limitari penibile, la ce o mai facut autostrada daca te limiteaza la 110 de exemplu ??? Ce faci acolo cu 200, 300 sau mai multi cai ?

La fiecare 10-20 km mai marci 2-300 euro la radar ??? Pentru aia eu prefer sa ma plimb cu bicicleta decat sa ridic de la posta cateva poze pe saptamana.

Ca sa nu fiu inteles gresit, imi place viteza, nu-mi place sa merg de parca stau pe loc, si ma bucur ca la noi inca se mai poate merge mai tare. Dar se mai poate "inca" ia uita-te cum se merge de la Brasov la Bucuresti - iar daca nu esti ministru, nu ai girofar, sau insemne cu AITILOP, nu stiu zau ce faci cu mai multi caluti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

imi place dialogul vostru. chestia e ca aveti dreptate amandoi... adevarul e intotdeauna la mijloc. va spune asta un avocat.. :scratch:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Lasa ca ma fac eu mare si iau RS6, sa vedem atunci submotorizare :D Oricum, m-ati facut curios cum merge si cum se aude motorul asta pe A6 :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ahhh, ca sa ma explic mai bine, dau un exemplu.... A6 - 90 cp stock + black box => cam 115 cp, in drum spre mare, mai demult. In fata mea X5 4.4 I - parca 286 cp stock.... nu s-a dus :blink: , nu de alta da nu avea unde, pe unde si cum. Iar in acest timp a mea papa 5-6 l /100, si a lui va las sa va zburde imaginatia ;) .

Iar A6-le ala, model 1995, eu nu l-am simtit submotorizat.... ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Privind din acest unghi, este evident care e mai buna. Asa am si eu un Megane 1.5dci care imi papa 4l la viteza de 100-120km/h, o viteza suficienta pt. Romania. Asta nu o face o masina buna, nu :(? Daca te uiti doar la consum nu mai ajungi nicaieri, toata industria auto ar trebui sa se ghideze dupa acest lucru.

Modificat de driver_tdi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va rog (pentru a doua oara in cadrul acestui topic) sa nu mai deviem de la subiect.

Am sters partial cateva posturi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Eu consider ca 14o CP e putin pentru un A6.

In momentul in care ai ales A6 e normal ca doresti o anumita pozitionare si un anumit confort.

Un motor de 140 CP nu iti ofera nici una din cele doua.

Un motor de 140 CP iti ofera un consum mic si un comportament rutier de golf V cu 105 CP.

Cand platesti 30K-40k pe o masina platesti pentru a-ti oferi confort, siguranta, clasa.

Un motor de 200 CP iti ofera toate cele trei, pe cand un motor de 140 CP nu reuseste: la 3500-4000 ture devine putin zgomotos, la relanti trepideaza mai mult decat un motor de 3.0L, in depasiri esti mai nesigur si ai un stres in plus fata de un 3.0L 238CP iar ca si pozitionare in segment nici sa nu mai vorbim.

Votez clar 140 CP pentru A4 - chiar ma gandesc la asa ceva dar pentru A6 e dedicat 3.0TDI

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

crezi ca diferenta de 100 kg intre A4 si A6 iti da tie pozitia net favorabila pentru A4 de 2.0 TDI?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dintre punctele de vedere enumerate, cu certitudine. (pozitionare, confort, adica ce am spus si eu mai sus) Dar, de ce nu ai luat 2.0TFSI, era ceva mai puternic si mai silentios?

Modificat de di0
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!