Jump to content

Pompa de injectie


robotechro
 Share

Postare recomandată

dragos bebeselea

saptamana trecuta o cumparat varu miu o pompa de injectie de la schrott cu 80 euroi..si baga 600bar :P Ce inseamna 600bar tu crezi ca asa se face dovada ca pompa functioneaza in parametri ??

e brici. deci cam pe unde am fost asta e pretul ptr o pompa de injectie....parerea mea ca nu prea are rost sa repari una cand o cumperi calumea cu 80 euro

:(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai tu stii la cat lucreaza o pompa de injectie in parametri normali? ei nah pompa asta a fost testata pe banc si verdict ok. daca tu esti de parere ca nu e asa iti dau numarul de tel al meseriasului sa te contrazici cu el

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dragos bebeselea

Eu am dat 5mil pe un cap hidraulic nou, iar manopera 1mil (dat jos de pe masina, montat capul, schimbat garnituri, pus pe banc, montat la loc)

Asa ca 5 mil mi se pare enorm de mult, mai ales ca nu ai schimbat nici o piesa, inafara de niste o-ringuri si niste garnituri. Unde la constanta in curte la iveco (la ISMAIL) :(

Parerea mea.

Salut tu crezi ca ai facut cea mai tare afacere nu ?

ei bine eu zic ca nu nici un BOSCH DIESEL CENTER nu au asa preturi iar daca vorbim despre garantie nu cred ca te mai baga cineva in seama iar daca vrei sa ai reglaj si garantie la fel ca la un produs nou te mai gandesti

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dragos bebeselea

eu nu zic ca nu a fost umblata pompa ...dar capul hidraulic era in stare exceptionala si a dus o la unu sa ii faca reglajele..(350mii lei a costat) pe banc, testata...ok. SIGUR dar ideea e ca 80 euro inseamna 2,8 mil ...si e completa..pompa numa buna de pus pe masina...

tipul asta care a facut reglajele are de vanzare pompe...reconditionate si ofera si garantie pe ele...la 3,5 mil buc....si tot e un pret rezonabil.

EU NU VAND NIMIC M-AM OFERIT SA VA FAC O REDUCRE DE 10% SI IN CAZU IN CARE DORiTi SA REPARATI O POMPA DIN 2002EXEMPLU AVETI UNDE REPARA

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va rog nu va certati. Nu uitati ca daca vi se pare ca un produs sau un serviciu este (prea) scump nu sunteti obligat sa il cumparati, si (Doamne ajuta!) exista azi (ca tot a cazut Ceausescu) si alte locuri unde iti poti face treaba dorita.

Dragos e baiat de treaba, nu este genul de mecanic care orice i-ai spune replica "Tu ma inveti meserie pe mine, ma?!" si chiar si pentru asta ar trebui respectat. de asemenea el nu este proprietar (din ce stiu eu) la Express Diesel si implicit nu poate face preturile (reducerea e altceva).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dragos bebeselea

eu pot sa va fac preturile iar eu sant si seful de atelier :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A.. atunci am gresit. Eu am fost la tine in 2003 .. cred ca s-au mai schimbat lucrurile.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

oricum nu ajung eu in bucuresti si oricum nu era vorba de afacerea mea. atat zic ca pompa aia de injectie nu era noua si nici nu am zis ca ...capul hidraulic e nou, nici vorba atata tot ca a costat 80 euro toata pompa si e in stare perfecta de functionare. caz fericit

si in plus eu ma scap amu in vara de diesel...si trec la benzina si nu mai imi bat capu cu ..compresie..baterie..duze..si alte prostii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Succes!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acum m-am lamurit si eu ca discutia era gen lucru garantat bine facut versus lucru garantat ieftin.

@armando

Este si asta un punct de vedere, dar pentru mine este prea riscant: nu e vorba doar de niste bani ci de motor - este una din problemele cu care (alaturi de racire de pilda c-am patit-o si pe asta), nu e bine sa te joci.

Mai ales ca aceste reglaje nu se fac lunar: le faci o data si bine, bagi la cap si acolo nu mai umbli (bagi la cap daca poti ca eu de pilda n-am putut :( ). Bine ca de fapt de la patania precedenta, cind altii mi-au umblat la reglaje, acum e vorba de alta pompa la care am binevoit sa umblu cu mina mea...

Sunt sigur ca si in Timisoara la un service Bosch sau unul recunoscut de Bosch, deci de acelasi "calibru" sunt aproximativ aceleasi preturi. Daca tu preferi ieftin asta-i altceva. Eu zic ca risti si fiind vorba de ceva important nu se face.

Modificat de Viorel C
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Andrei nu ne certam, doar ii spuneam lui Robotechro ca mi se pare ca a dat prea mult pe manopera. Cea ce face Dragos cu reducerea este un lucru de admirat, dar asta nu inseamna ca preturile sunt mici.

Daca comandam capul hidraulic din magazin (marca Bosch), si ma duceam si la Tecar sa mi-l monteze ca sa beneficiez de garantie imi lua jumatate din cat face masina, asa ca sa nu mai vorbim de garantii la pompe si reglaje la un Golf de 86 ca nu este cazul. Daca era din 2002 faceam si eu treaba asta cu 5 mil cat cere service-ul acela si ma bucuram de reducerea facuta de tine.

PS. Degeaba pui pompa la punct pe banc, ca oricum pe masina nu o sa mearga la fel din cauza uzurii acesteia din urma.

Montajul l-am facut la un nene de pe Varianta, iar capul hidraulic cica ar fi facut de Mefin Sinaia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sper ca sunt doar pareri si nu cearta fiindca altfel nu mai continui. Din punctul meu de vedere mi-am rezolvat problema la un pret convenabil PENTRU MINE. Mai am acasa o pompa de injectie nereglata (banuiesc, fiindca nu e verificata). Era usor sa o montez pe aia pe masina si rezolvam problema. Dar sincer iti spun ca o pompa reglata de un specialist cu echipamentul adecvat face mai mult decat orice chilipiruri si carpeli realizate de te miri ce "specialisti" de la coltul strazii. Sunt patit. Iar de garantie nici nu mai vorbesc (indiferent de anul de fabricatie al masinii).

PS: Eu stiam ca uzura motorului nu se masoara in anul de fabricatie al masinii... :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 years later...

in concluzie unde e mai bine de reparat si o adresa sau un telelefon . si eu am probleme cu pompa de pe un seat  1,6

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!