Jump to content

Sfaturi achizitie Kodiaq 2

Dingo68
 Share

Recommended Posts

Dingo68

De ieri am dat comanda la un Kodiaq Style 193 cp Diesel.....imbunatatiri destule,piele....52552 euro.

Edited by Bebeee
Pt anunturi de vanzare, ai arie dedicata.

acidone77

Doamne fereste, un 2.0 diesel a ajuns sa coste peste 50000eur... o Skoda... ce vremuri interesante...

Dingo, ai primit ceva discount la comanda? Cat au estimat ca dureaza livrarea? 

Dingo68
Posted (edited)

3300 euro

3-4 luni

Edited by Bebeee
Fara Quote la postul anterior!

• 4 weeks later...
starfx

Vad ca au aparut cateva masini pe la dealeri. Face cine drive test?

• 1 month later...
Dude_01

Kodiaq Style? Pe toate siteurile se poate configura doar un singur model - Selection!

Edited by Dude_01
Adăugare text

• 2 months later...

Am condus varianta 2.0 TDI 193CP cu de toate, cred ca ii lipsea Canton si trapa.

Mi-a placut confortul sporit (DCC Plus), insonorizarea (am mers cu maxim 120 km/h pe o distanta relativ mica) si calitatea materialelor la interior. Scaunele Suite Cognac arata bine live si sunt si sunt foarte confortabile.

Vreau sa dau comanda pentru un Selection PHEV cu ceva pachete.

Ce parere aveti de noul sistem de propulsie adoptat de Skoda pe Kodiaq? Ma incanta cei 100 de km disponibili full electric si vreau sa renunt la Diesel, nu e potrivit tipului nostru de drumuri efectuate de-a lungul anului.

Legat de garantie pentru baterie, am aflat ca este de 8 ani sau 160.000 de km, iar valoarea capacitatii utilizabile (nete) este garantata la minim 70% in aceeasi perioada.

Ar fi util un test drive cu PHEV sa vezi cum se descurca fără tracțiune integrala, e totuși masiva masina

Da, ar fi bun, dar toti dealerii din Bucuresti au varianta 2.0TDI 193CP disponibila pentru test drive.

Daca utilizati masina preponderent in oras atunci un PHEV este mai economic . Daca  folositi masina la drum lung , autostrada , viteza ridicata in situatia asta un diesel este imbatabil . 

Iar Phev-ul, imi permit sa adaug, devine eficient DACA accesul la curent e facil si la costuri minime. Altfel, orice hibrid clasic e mai bun la mersul in oras sau pe distante scurte. 

Dupa 82.000 de km in 7 ani cu 2.0TDI (fara AdBlue) din care 70-80% fataiala prin oras si maxim 7-8 drumuri mai lungi pe an consider ca e mai potrivit un hybrid si chiar PHEV, am acces la incarcari gratuite.

Asa ca atunci cand a fost anuntat, am zis ca e momentul potrivit, doar am asteptat sa mai treaca un timp de la lansare, sa il prindem dupa aproape un an de la inceputul productiei.